S

Onbaşı
04 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
12 yıl
Hobiciler için linkler
Diecast, maket veya rc ile ilgileniyorsanız konularla ilgili yerli ve yabancı linkleri bulabileceğiniz web sitem.

www.hobicilink.com
S
17 yıl
fan tavsiyesi
corel duo işlemcim için bir fan arıyorum şeffaf mavi ışıklı ama istediğim gibi bişey bulamadım ya da bulduklarım çok pahallı geliyor.şöyle 30-35 civarı intel corelduo işlemciye uygun şeffaf mavi ışıklı fan önerebilirseniz çok sevinirim.
S
17 yıl
kablo rengine yardım
içi dışı siyah kasam var ve içinde mavi renkte aydınlatma mevcut kablo toplama kiti almayı düşünüyorum ama bi türlü uv yeşil mi yoksa uv mavi renk mi daha uygun olur karar veremiyorum renkleri kullanan veya fikri olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.mavi ışığa mavi çok mu kablo toplama çok mu boğar acaba kasamın sade olmasını istediğim için maviyi düşündüm sadece yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorum sipariş verecem. aslında hazır konu açmışken bi de bilen arkadaşlara bahsettiğim kasam da olan ışık uv değil sade mavi revoltek yanına birde tek li uv mor olanlardan alsam zararı olur mu daha mı iyi olur yardım lütfen.
S
17 yıl
Plexi üzeine yaptığım desenlerden bazıları
tabi öneri ve başka resimlerinizi de bekliyorum.daha güzel bi resim neden olmasın.bunların kenarlarından mavi led ışığı vermeyi düşünüyorum.
S
17 yıl
deneme
deneme
S
17 yıl
Pentium core duo E2140
Pentium core duo E2140 1.6 ghz

arkadaşlar bu işlemcinin normal değerlerde sıcaklığını bilen varsa çok yardımı dokunmuş olacak bi de orjinal fanının kaç rpm hızında olduğu da gerekli yardımlarınız için teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.