C

Çavuş
02 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
12 yıl
Iphone için sadece interneti olan paket
Merhabalar, iphone'da internet erişimi için (facebook, mail, v.s.) bir hat almayı düşünüyorum. Konuşma, mesaj v.s. için kullanmayıp (şirket hattım mevcut) dediğim gibi sadece internet için alacağım. Buna en uygun paketi hangi operatör verir?
C
14 yıl
Lig TV\u0027de ekranda yukarıdan aşağıya doğru dalga
Merhaba arkadaşlar, Lig TV'de bazen ekranda yukarıdan aşağıya doğru 2 parmak kalınlığında bir dalga iniyor. Mesela Fenerbahçe-Antalya maçında neredeyse maçın yüzde 50'sinde vardı (hatta bir ara dalgalı olan yerde görüntü iyice bozuldu) ama Beşiktaş veya Galatasaray maçlarında yoktu. Neden olabilir sizce?

Yayını kablo tv hattına bağlanan combiner vasıtasıyla alıyorum; normal receiver normal scart kablo. (Ekran 42 LG 5000 Full HD)
C
15 yıl
İlk 1-2 dakika gelen cızırtı ve hışırtı
Selamlar herkese. 5.1 ses sisteminin sol arka hoparlöründen, filmlerde veya DTS albümlerde normal sesle birlikte ilk 1-2 dakika cızırtı ve hışırtı geliyor. Sonra kendiliğinden düzeliyor. Sonra aleti kapayana kadar normal çalışıyor. Sorun ne olabilir sizce?

Player: Philips 5990 (Forumda anlatılan son yazılım yüklü)
Sistem: Sony HTS-1300
C
15 yıl
Silinebilir
Silinebilir.
C
15 yıl
Ses için: HDMI giriş -\u003e TV- \u003e Optik Çıkış -\u003e Sinema Sistemi
Merhaba, elimdeki DVD Player'dan, TV'ye HDMI kablo ile görüntü ve sesi taşısam, TV'den de optik çıkış ile sesi ev sinema paketinin optik girişine bağlasam sesi bozulma olmadan alabilir miyim 5.1 uygun olarak. (Cihazlar: 42 LG 5000, Philips 5990, LG HT 502)

Niye DVD'den sesi direk anfiye vermiyorum? TV'de sadece 1 ses çıkışı var (optik). Bense ses sisteminden hem normal tv yayınını hem de dvd playerin sesini almak istiyorum.
C
15 yıl
Bu Sistem Sağlıklı Çalışır Mı?
Selamlar, elimde:

TV: 42 LG 5000 TV
DVD Player: Philips 5990 var.

Şimdi orta karar bir ev sinema sistemikurmak için LG HT-503TH (500 Watt) almayı düşünüyorum. Bu aletin DTS decoderinden yararlanmak istiyorum açıkçası fazla para vermemek için; yalnız merak ettiğim sorum var:

Benim mevcut DVD playerdan, ses ve görüntü çıkışını nereye vermem gerekecek? Şu anda HDMI ile direk TV'ye bağlı. Yine böyle yapıp, TV'den de optik out ile sesi LG HT'nin ses girişine mi takacağım? Böyle yaparsam digital ses önce tvye girecek sonra amfiye; sakıncası olur mu?

Yoksa DVD playerden sesi LG HT'ye, görüntüyü de de TV'ye ayrı ayrı mı aktaracağım? DVD'den sesi amfiye optk giriş ile aktarsam bu sefer, TV seyrederken (Kablo TV), sesi LG HT'den alabilmek için sesi nasıl bağlayacağım? Çünkü amfide 1 tane optik giriş var, TV' de 1 tane ses çıkışı var (optik).
C
15 yıl
Wireless Kablo Modemi Nasıl Şifreleyebiliriz?
Selamlar. Evden internete kablo ile (uydunet) ile bağlanıyorum. Wireless kablo modem aldım (Netmaster CBW700), ancak laptopu getirdiğimde sorgusuz sualsiz ağa girdim. Nasıl şifre koyabilirim? Kullanım kitapçığında anlamadığım bir dolu terim var...
C
16 yıl
Açılış Sayfası \"Microsoft\" değişmiyor
Merhaba, I.E. ' de açılış sayfası aşağıdaki şekilde, değiştiremiyorum; daha doğrusu değiştiriyorum "blank" yapıyorum ama değişikliği kaydetmiyor. Regedit' te de startpage kısmında değişiklik yapamıyorum izin vermiyor.

Açılış sayfam bu gözüküyor:
http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome

Ve IE direk şu sayfa ile açılıyor:http://tr.msn.com

Bu nedir şimdi Microsoft' un yeni bir kazığı mı? Webroot Spy Sweeper ile tarattım sorun da bulmadı...
C
16 yıl
SP 2\u0027 den sonraki güncelleştirmeleri topluca kaydetmek?
Merhabalar, elimde bir tane SP2 entegre ettiğim XP var. Her formattan sonra güncelleştirmeleri download etmekten bıktım. Bu güncelleştirme dosyalarını bir kenara CD' ye kaydetmek istiyorum ama Win Update sitesine girdiğimde haliyle güncelleştirme yok diyor (daha yeni update ettiğim için) Bu dosyaları nasıl bulabilirim şimdi?
C
16 yıl
İşlemci Kutusunda Soğutucu ve Fan Çıkar Mı?
Merhaba, AMD Athlon 64 X2 Dual 4000+ (Kutulu) işlemci almayı düşünüyorum. Bunun kutusundan soğutucu ve fanı çıkıyor mu; veya üzerine monte edilmiş halde mi geliyor? Yoksa ayrı olarak kendim mi alıp birleştirmem gerekiyor?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.