R

Yarbay
02 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
188 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
6 yıl
Beşiktaş\u0027ın borcu açıklandı! Orman isyan etti...
< Resime gitmek için tıklayın >

Beşiktaş'ın borcu açıklandı! Orman isyan etti...

Beşiktaş’ta 2017 yılı 4. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda kulübün net borcu açıklanırken, Başkan Fikret Orman da çarpıcı açıklamalar yaptı...

Beşiktaş’ta 2017 yılı 4. Olağan Divan Kurulu Toplantısı düzenlendi. Divan toplantısına Başkan Fikret Orman ve Divan Kurulu üyeleri de katıldı.

Beşiktaş, net borcunu 1 milyar 885 milyon 855 bin TL olarak açıklanırken, Başkan Fikret Orman kürsüden çarpıcı açıklamalar yaparken şunları söyledi...

- Bizim Beşiktaş'ı aldığımız dönemdeki ortamı hepimiz hatırlıyoruz. Ne şekilde bir ortam alındığı ortada. O gün itibariyle Beşiktaş'ın gelirinin % 35'i faize gidiyordu. Gelirin 2 misli gideri vardı. Gelirin büyük kısmı de temlik edilmişti. O günlerde Beşiktaş'a olan güveni hepimiz biliyoruz. Aradan 6 seneye yakın geçti. 180 milyon Dolar'ın üzerinde faiz ödedik bu süreçte. Bu bizim gerçeklerimizdir. Bundan kaçamayız. 80 milyon dolar geliri olan, 30 milyon dolar faiz ödeyen bir Beşiktaş vardı. Futbol takımımızın durumu, stadımız ve rakiplerimize olan bütçe genişliğimiz ortada.

ÜLKENİN EN GÜZEL STADINI YAPTIK

- Denetleme Kurulu, Beşiktaş'ta çok şeffaf olarak çalışmalar yapmaktadır. Bu konuda bir sıkıntı yok. Kurullar hangi belgeyi isterse bakabilir. 6 sene önce "Bugün geldiğimiz noktaya geleceğiz" deseydim, çoğunuz bana "hayal" derdi, ama bugün bu noktadayız. Ortada olmayan, izni alınmayan bir stat yaptık, Türkiye'nin en güzel stadı. Bazı konularda yapılan eleştiriler beni üzüyor. Hakikaten hata mı yaptık diyorum kendi kendime. Kişisel kıskançlıklar bizim şevkimizi kırıyor.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ
- Şampiyonlar Ligi'nde iyi gidiyoruz. Ligde kayıplar yaşadık ama dün gördünüz oyuncularımız isteği üst düzeydeydi. Hiç merak etmeyin Beşiktaş şampiyon olacak. Uzun maratonda tüm engelleri aşacak bir kadroya sahibiz. Hakemler etki altına alınmaya çalışılıyor, zor bir sene yaşayacağız ama kenetlenerek çıkacağız. Sene sonunda üç sene üst üste şampiyon olmanın şerefini yaşayacağız. Beşiktaş'ın %99'u yönetim ve başkanın arkasında kenetlenmiş durumdadır. Bizim aramızda hiçbir nifak yoktur. Ben ne söylersem bütün camia arkamdadır. Bizim stadımızda hiç bedava giren, birbirini rahatsız eden birini görüyor musunuz?

BEŞİKTAŞ'IN DÜNYADAKİ BİLİNİLİRLİĞİ ARTTI
- Yabancı basında görmüşsünüzdür hem ben, hem teknik direktörüm hem futbolcuların yabancı basında röportajları çıktı. Beşiktaş'ın dünyadaki bilinirliği çok arttı. Beşiktaş olarak dünyada yüz milyonun üzerinde taraftara ulaşacağız. 6 ülkede çok büyük çalışma içerisindeyiz. Beşiktaş'ın borcu futbol takımından kaynaklanmıyor. Faiz, kur farkı, amatör şubeler, BJK TV ve kulüp personel giderleri nedeniyle borç oluşuyor. Amatör şubelere destek veriyoruz ama ilgi gösterilmiyor. Lütfen basketbol takımımıza sahip çıkalım ve maçlara giderek destek verelim. Tüm Beşiktaşlılara sesleniyorum. Ufuk Sarıca ve basketbol takımımıza sahip çıkalım.

MİTROVİÇ TRANSFERİ...
- Mitrovic'in transferinde ne kadar komisyon ödenmiş? Mitrovic 4.2 milyon euro bonservis bedeliyle alındı. Maaşı 1.2 milyon euro. 3.5 senelik bir sözleşmesi var. Toplamda kendisine 4.2 milyon Euro bir ücret ödenecek. Menajerine de oyuncunun sözleşmesinin %10'u ödenecek. 420 bin euroyu 3.5 sene içinde ödemek üzere bir sözleşme yapılmış. Şu ana kadar bir lira da ödememişiz adama.

KEFENİMİZLE GELDİK, ALNIMIZIN AKIYLA DA GİDECEĞİZ...
- Çocuklarımıza, ailelerimize atılan mesajları söylemiyorum bile. Bel altı vurmaya çalışıyorlar. Bizi yıldırmaya çalışıyorlar, yılmayacağız. Buraya kefenimizle geldik, alnımızın akıyla da gideceğiz. Beşiktaş'ın başarısı için el birliğiyle çalışalım. Bu Beşiktaş bizim Beşiktaş'ımız.

BİZİ REZA ZARRAB İLE ORTAK YAPTILAR
- Biz Reza Zarrab'a 1 tane loca sattık. Hayatımda hiç görüşmediğim bir insan. Ama bizi Reza Zarrab'la ortak yaptılar. Bu kulübün içerisinden insanlar bunu yapıyor. Reza Zarrab'la ortak Kanada'da şirketim varmış. Adamı hayatımda 2 kere gördüm. Böyle bir şey olsa bir evrağı, bir şeyi olur. Bir tane internet sitesi kurmuşlar, 'Fikret Orman, FETÖ'den aranan kişiyle telefonda görüştü! diye haber yapıyorlar. Ayıptır ya!

Hürriyet Spor
R
6 yıl
Fikret Orman Alanya\u0027da açtı ağzını yumdu gözünü: Adam mı vurdular?
< Resime gitmek için tıklayın >

Fikret Orman: Beşiktaş deneme tahtası değil

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Caner Erkin'e verilen 6 maçlık ceza ile ilgili çok sert konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Alanya Beşiktaşlılar Derneği'nin balosunda basın mensuplarının karşısına çıktı.

Yükselen bir kulübün hep beraber yukarı çıkartılması gerekirken aşağı çekildiğini söyleyen Orman, "Yükselen bir kulübü hep beraber yukarı çıkartıp, diğer takımları da o seviyeye getirmek gerekiyor. Yükseleni aşağı çekmememiz lazım. Hep beraber Türk futboluna hizmet etmemiz gerek. Ben sürekli diyorum ki, Türk futbolunun marka değerini yukarı çekmeliyiz. Beşiktaş iyiye giderken, aşağı çekilmeye çalışılıyor. Caner Erkin ilk defa futbol kamuoyunun önüne çıkan bir isim değil. Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı yeni çıktı. O böyle bir hareket yapmış olsa, böyle bir şeyler diyebilirsiniz ama Caner bilinen bir isim. Düzgün bir çocuk. Maç içerisinde bazen agresif durum sergileyebiliyor. Başka takımlarda oynarken, bu konuda bir şey yapılmazken, Beşiktaş'a gelince bu ceza olması enteresan. Başka takımlarda, başka oyuncular bunun çok daha beterlerini yapmıyor mu? Yapıyor. Maç bittikten sonra, kulübün başkanı olarak, buranın Beşiktaş olduğunu ve bu hareketleri tasvip etmediğimizi söyledim. Caner de herkesten özür diledi. Futbolcumuzla alakalı bir cezayı abartarak vermenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Yarın milli maç arasına gireceğiz. Türkiye eleme grubuna gidecek olsa, Caner, milli takıma davet edilecek. Orada milli takıma hizmet edecek. Peki siz bu cezayı kime veriyorsunuz? Caner'e değil, kulübe veriyorsunuz" diye konuştu.


"Oyun oynanırken kural değişmez" diyen Orman, şunları söyledi:

"Bu sözü ben demedim, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören dedi. Ama oyun oynanırken kural değişti. Siz 'Sosyal medyada bu dendi' diyerek karar veremezsiniz. Diğer kulüpler bunu yaptırıyor. Belli hesaplar açtırıp, algı yaratıyorlar. Beşiktaş'ı kaydırıyorlar algısı yaratıldı. Herkese Beşiktaşlı diye diye, bizim üzerimizde algı yaratıyorlar. Umut ediyorum ki bu Caner Erkin'e verilen 6 maçlık ceza, tahkimde düzeltilir. Bu bir tiyatro değil, bu futbol. Adrenalini yüksek olan bir oyun. Tepki göstermeleri normal olan şeyler. Dünyanın her yerinde de bunlar böyledir. Her golden sonra sevinmeler olur. Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler. Bunları alıp, başka yere çekmek, Türk futboluna zarar verir. Umut ediyorum, bu yanlıştan dönülür. Beşiktaş kollanıyor diyorlar. Kırmızı karttan, sarı karttan gözümüzü açamıyoruz. Beşiktaş top oynayan bir takım. Aynı takım, Şampiyonlar Ligi'nde de oynuyor, ligde de oynuyor. Top oynayanın desteklenmesi lazım. Biz de hata yapıyoruz. Oyuncunun yaptığını tasvip etmediğimi söyledim. Quaresma'nın Fenerbahçe maçında kırmızı kart görmesini tasvip etmediğimi o zaman da söyledim. Beşiktaş doğruların kulübü. Kamuoyu baskısına göre değil, doğrulara göre karar verilmesini istiyoruz. Maç oynanıyor, bir gecede talimat değişiyor. Talimat değişebilir, ama sezon başında değişir. Bundan önce olanlar ne olacak? Daha önce de söyledim. Kamuoyunun tepkisine göre ceza veriyorlar. Dünyayı ayağa kaldırırım dedim diye ceza aldım. Buna ceza vermezsem tepki alırım diye ceza verilir mi?"

Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçında Volkan Babacan'ın kafasına yabancı madde geldiğinde, "Herkese değil, kişiye ceza verilsin" dediklerini belirten Fikret Orman, sözlerine şöyle devam etti:

"Şenol hoca 'Allah belanı versin' dedi, 1 maç ceza aldı. Bir başka kulübün hocası aynı şeyi söyledi, para cezası aldı. Beşiktaş, Atiker Konyaspor maçındaki olaylardan dolayı saha kapatma aldı. Galatasaray - Fenerbahçe maçında hakem yaralandı, sadece bloke geldi. Bize o dönem niye saha kapatma verdiniz? Doğru kararlar verilmesi lazım. Biz ilk günden bu yana futbolu güzelleştirmekten yanayız. Benim oyuncularım savcılığa çağrılıyor. Benim oyuncularım adam mı vurdu? Saha içerisine olan olaylardan dolayı savcılığa çağrılıyor. Hep beraber hukukun arkasındayız ancak, bu ülkede stat içerisinde oyuncular gazeteci dövüyor, başkan başkana yumruk atıyor. Son maçta hakemin kafasına yabancı madde geliyor. Ama bizim oyuncumuz, akreditasyon kartı yok diye savcılığa gidiyor. Bunlar adam mı vurdu, sokakta trafik kazası mı geçirdiler? 26 Eylül'de Talisca'ya ceza geldi. 26 Eylül'den sonra bu çocuk Porto'ya, Monaco'ya gitmiş. Bu ülkeyi temsil etmiş. Polis zoruyla getirmek nasıl bir şey? Beşiktaş, deneme tahtası olarak kullanılacak bir kulüp değildir. Bu gibi olaylar ülkemize karar veriyor. FETÖ olayları tahmin ediyorum hala bitmedi."

Beşiktaş'ın Türkiye'yi temsil eden bir kurum olduğunu belirten Orman, "Burası Türkiye'yi temsil eden bir kurumdur. Beşiktaşlılar merak etmesin. Beşiktaş Yönetim Kurulu buradadır. Beşiktaş camiası birbirine kenetlenmiş vaziyettedir. Bu kulüp, Türkiye'nin medarı iftiharı. UEFA'ya sorun en iyi yönetilen kulüp kimdir diye, Beşiktaş derler. Herkes Beşiktaş'ı konuşuyor. Gelecek hafta tüm gazeteciler buraya maçımızı izlemeye gelecek. Taraftarlarımız sakin olsunlar, maçlarına gelsinler. Taraftarlar ayrıca basketbol takımını da desteklesinler, Ufuk Sarıca ve ekibine sahip çıksınlar. Bütün bu zorluklara karşı, çıkıp topumuzu oynayacağız, özeleştirimizi yapacağız, hatalarımızı değerlendireceğiz. Taraftarlar hiç merak etmesinler, Beşiktaş her zaman büyüklüğünü sahada gösterecektir. Beşiktaş şampiyon olacak, hiç merak etmesinler. Yeter ki eşit ve adil bir ortam olsun" dedi.

Fikret Orman bir soru üzerine ise, "FETÖ'nün şu anda takımlara etki ettiğini düşünmüyorum. Kulüpler Birliği Başkanı ve TFF Başkanlarını tanıyorum, öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Hürriyet Spor

---------------------------------------------------------------

Umarım bu konuşmadan sonra başkan ceza almaz. Geçmişe bakınca bu tür açıklamaların ardından hep cezalar gelmiştir.
R
7 yıl
\"Atiba\u0027ya bakıp utanması lazım\"
"Atiba'ya bakıp utanması lazım"

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup ve Jeremain Lens'in performansı camiayı ve taraftarları memnun etmiyor. Son haftalarda iki oyuncunun da beklentinin oldukça uzağında bir görüntü çizmesi dikkatlerden kaçmıyor. 'Muhabirinden' programına katılan Beşiktaş Muhabirimiz İsmail Er ve yazarımız Kenan Başaran, iki oyuncunun da performansını masaya yatırdı.

Video haber

Kaynak: Hürriyet

< Resime gitmek için tıklayın >
R
7 yıl
FIFA\u0027dan flaş karar! Tolgay Arslan...
< Resime gitmek için tıklayın >

FIFA'dan flaş karar! Tolgay Arslan...

FIFA Paydaşlar Komitesi, milli takım değiştirme kuralını masaya yatırdı. 1-2 kez oynadığı bir takıma bir daha çağrılma olasılığı olmayan isimlere milli takım değiştirme hakkı tanınması görüşüldü. Dosyası FIFA'da olan Tolgay Arslan da bu yenilikten faydalanabilir.

FIFA'da futbolcuların haklarını değerlendiren "Paydaşlar Komitesi" CONCACAF Başkanı ve FIFA Asbaşkanı Victor Montagliani başkanlığında toplandı. Gündemde futbolcuların kulüplerden alacaklarının tahsil edilmesi süresinin uzunluğu ve milli takım değiştirme kuralının sıkılığı vardı.

Bugünkü kurallara göre futbolcu bir kez milli takım tercihini değiştirebiliyor ve A Takım ile resmi maça çıkarsa değişiklik yapamıyor. Yeşil Burun Adaları Futbol Federasyonu'nun bir ülkeyle 1-2 maça çıkan ama daha sonra çağrılmayan, hatta artık çağrılma olasılığı bulunmayan futbolculara milli takım değiştirme hakkı verilmesi yönünde başvurusu bulunuyor. Futbolcuların kan bağı bulunmayan ülkenin milli formasını giyebilmesi için bu ülkede beş yıl yaşamış ve futbol oynamış olması gerekiyor.

DOSYA FIFA'DA
Montagliani, bu beş yıllık sürenin uzatılmasını ve Yeşil Burun Adaları'nın başvurusu çerçevesinde değerlendirme yapıldığını söyledi. Montagliani, "Dünya değişiyor. Göçmenlik de... Oyunun büütünlüğünü zedelemeden bu kurallar yeniden değerlendirilmeli" dedi.

Konu, Türkiye A Milli Takımı'nda oynamasına mevcut kurallar yüzünden izin verilmeyen Tolgay Arslan'ı da ilgilendiriyor. Yıldız futbolcunun, konuyla ilgili dosyası FIFA'da...

Kurulun görüştüğü diğer konular arasında en önemlisi Profesyonel Futbolcular Birliği FIFPro'nun belli bir süre ücret alamayan futbolcunun bedelsiz serbest kalması yönündek Avrupa Komisyonu'na yaptığı başvuruydu. Montagliani transfer sisteminin de değerlendirildiğini, her kesimi mutlu edecek bir çözüm bulmayı umut ettiğini dile getirdi.

Kurulun önerilerinin yürürlüğe girebilmesi için önce FIFA İcra Kurulu'ndan, ardında FIFA Konseyi'nden geçmesi gerekiyor.

(Ntv Spor)
R
7 yıl
Kenan Sofuoğlu kaza geçirdi! Hastaneye kaldırıldı...
Kenan Sofuoğlu kaza geçirdi! Hastaneye kaldırıldı...

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu Fransa'da kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Dünya Supersport Şampiyonası'nda yarışan Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun sıralama turlarında yaptığı kaza sonrası bel ve kalçasında kırık tespit edildi. Sofuoğlu bu gece ambulans uçakla Türkiye'ye getirilecek.

Kenan Sofuoğlu, Fransa'nın başkenti Paris yakınlarındaki 4 bin 411 metrelik Nevers Magny-Cours Pisti'nde yarın koşulacak yarış öncesi antrenman turunda başka bir pilotun piste yağ dökmesi sonucu kaza atlatmıştı. Bu kazadan yara almadan kurtulan milli motosikletçi, sıralama turlarında ise bir kaza daha geçirdi. Kötü hava şartları nedeniyle gerçekleşen kaza sonrası acilen hastaneye kaldırılan Kenan Sofuoğlu'nun bel ve kalçasında üç kırık tespit edildi.

Dışişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Spor Bakanlığı'nın girişimlerinin ardından Milli motosikletçinin bu gece ambulans uçakla Fransa'dan Türkiye'ye getirileceği öğrenildi.

Kenan Sofuoğlu'nun kişisel sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da, "Milli Sporcumuz Kenan Sofuoğlu bugün Fransa yarışı için yapılan sıralama turlarında kötü hava şartlarında yeniden büyük bir kaza geçirerek acil olarak hastahaneye kaldırıldı. Sofuoğlu'nun bel ve kalçasında malesef ciddi üç kırık teşhisi konuldu. Sporcumuzun en hızlı şekilde tedavisini sağlayabilmek için Sağlık Bakanlığımız, Spor Bakanlığımız ve Dışişleri Bakanlığımızın müşterek çalışmaları ile sporcumuz bu gece ambulans uçak ile Türkiye'ye getirilecek. Bütün sevenlerimize destekleri için teşekkür ederiz. Dualarınızı eksik etmeyin" denildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa'da kaza geçiren milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile telefonda görüştüğünü bildirdi.

Dünya Supersport Şampiyonası'nda yarışan Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun sıralama turlarında yaptığı kaza sonrası bel ve kalçasında kırık tespit edildi.

< Resime gitmek için tıklayın >

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, kaza sonrası hastaneye kaldırılan Sofuoğlu ile telefonda görüştüğünü belirterek, "İnşallah kısa sürede iyileşecek" dedi.

Çavuşoğlu, "Fransa'da pistte kaza geçiren Kenan Sofuoğlu kardeşimle telefonda görüşüp geçmiş olsun dileklerimi ilettim. İnşallah kısa sürede iyileşecek" ifadelerini kullandı.

Hürriyet
R
7 yıl
Beşiktaş\u0027tan sürpriz karar
Beşiktaş'tan sürpriz karar | NTVSpor.net

Beşiktaş önümüzdeki sezondan itibaren amatör şubelerde küçülme kararı aldı. Yönetim, ekonomik tedbirler çerçevesinde bir çok amatör şubenin faaliyetini donduracak.

Erkek voleybol ve kadın basketbolun şubelerinin en az 1 sezon dondurulması durumu büyük oranda netlik kazanırken, kadın voleybol şubesi ile ilgili kesin karar ilk yönetim toplantısında verilecek. Hentbol şubesinin bütçesinde ise büyük oranda kesintiye gidilecek. Erkek basketbol şubesi faaliyetlerine sponsor desteği ile devam ederken boks, güreş, atletizm, briç gibi diğer şubelerin durumu da yine yönetim toplantısında değerlendirilecek.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından amatör şubelerden sorumlu yönetici Erdal Karacan görevinden istifa etme kararı aldı. Karacan yaptığı açıklamada görevinden ayrılma kararı aldığını duyrudu.
R
7 yıl
Şenol Güneş\u0027ten Quaresma yorumu! \"Sonsuza kadar...\"
< Resime gitmek için tıklayın >

Şenol Güneş'ten Quaresma yorumu! "Sonsuza kadar..."

Hürriyet Haber 15 Mayıs 2017

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Quaresma'nın "Hocamın dediği kadar oynayacağım." demesi üzerine Güneş; " Sonsuza kadar" cevabını verdi.

"2 YIL DOLMADAN 100 MAÇ OYNAMAK KOLAY DEĞİL"
"Ricardo futbola yeni başladı. Daha genç. Hırslı ve çalışkan. 2 yıl dolmadan 100 maç oynamak kolay değil. Bu güzel bir şey. Kazanarak gitmek önemli. Bu sezon büyük emek verdik. Daha erken bitirmeliydik. Bursaspor iyi savaştı. Trabzon, Bursa gibi futbol şehirleri ligde yarışta olmalı. " dedi.

"QUARESMA İKİNCİ SARI KARTI GÖREBİLİRDİ"

" Oyunun gidişine göre bazı hamleler yapılıyor. Ricardo iyi çalıştı. İngiltere liginde oynanan maç gibi ikili boğuşmalara izin verdi ve sert bir maç oldu. Quaresma ikinci sarıyı görebilirdi. Demba Ba'yı da oyuna almayı düşündüm. İki forvet olması işimize geldi. Onlarda oyundan düşmeye başlamıştı. Kubilay ile bir tane pozisyonları var. Oyun yapısı bizim düşündüğümüz gibi gelişti.
Golü bulunca Demba Ba'ya gerek duymadım. Kapanan takımlara karşı kanatları çalıştırdık. Kolay maç olmadı. Biz rakiplere oranla üstün oynamamıza rağmen basit goller yiyoruz. Bu bizim sıkıntımız. Fenerbahçe maçında da öyle oldu. Bursaspor bizi kendi gücü oranında direncini ortaya koymaya çalıştı. Bu direnç ile seneye yukarlara oynar" dedi.

"KÖTÜ PUANLAR KAYBETTİK"
"Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Kötü puanlar kaybettik. Güzel futbol oynayıp, maçı hak etmek istiyoruz."
R
7 yıl
Talisca ve Beşiktaş kulübü PFDK\u0027ya Sevk Edildi!
Talisca PFDK’ya sevk edildi!

Beşiktaşlı futbolcu, Fenerbahçe derbisinde kaleci Volkan Demirel'e yaptığı orta parmak hareketi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedildi. Anderson Talisca, 2-5 maç ceza alabilir...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Anderson Talisca'yı tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçta Talisca'nın, rakip takım futbolcusuna yönelik parmağı ile yapmış olduğu "hareket" nedeniyle disiplin kuruluna gönderildiği bildirildi.
Beşiktaş Kulübünün ise aynı maçta taraftarlarının neden olduğu "çirkin ve kötü tezahürat" ile "saha olayları" sebebiyle PFDK'ya sevk edildiği ifade edildi.

Hukuk Müşavirliğinin, Fenerbahçe'yi de aynı maçta taraftarlarının neden olduğu "çirkin ve kötü tezahürat" sebebiyle PFDK'ya sevk ettiği belirtildi.

< Resime gitmek için tıklayın >

Kaynak: Hürriyet
R
7 yıl
UEFA Rakibimiz Hapoel Sheva
Son dakika-

UEFA kupasında İsrail temsilcisi Hapoel Sheva ile eşleştik.


14 Şubat ilk maç
23 Şubat rövanş

Kendi sahamızda kazanacağımıza turu geçeceğimize inanıyorum.

Fenerbahçe de iyi kura çekti. Osmanlıspor'un da şansı var ama burada mutlaka yenmesi gerekli, denk kuvvetler.

Tek kaygı maçlarımıza verilecek hakemler. Hayırlı olsun.
R
7 yıl
UEFA Avrupa Ligi\u0027nde rakiplerimiz belli oldu!
UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Osmanlıspor'un muhtemel rakipleri belli oldu!

< Resime gitmek için tıklayın >

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Osmanlıspor'un muhtemel rakipleri beli oldu. UEFA Avrupa Ligi'ndeki son maçında Feyenoord'u deplasmanda 1-0 yenerek adını bir üst tura yazdırmayı başaran temsilcimiz Fenerbahçe, Zurich'i son maçta yenip bir üst tura çıkan Osmanlıspor ve Şampiyonlar Ligi'ni 3. sırada bitirerek Avrupa Ligi'nde devam edecek Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oldu. Peki, temsilcilerimizin muhtemel rakipleri kimler?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki son maçında Feyenoord'u deplasmanda 1-0 yenerek adını bir üst tura yazdırmayı başaran Fenerbahçe, Zurich'i son maçta yenip bir üst tura çıkan Osmanlıspor ve Şampiyonlar Ligi'ni 3. sırada bitirerek Avrupa Ligi'nde devam edecek Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oldu.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Osmanlıspor, kuraya seri başı olarak girecek. Kura çekimi, 12 Aralık Pazartesi günü Nyon'da gerçekleştirilecek. Son 32 turundaki ilk maçlar 16, rövanşları ise 23 Şubat’ta oynanacak.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nu lider tamamladığı için UEFA Şampiyonlar Ligi'nden gelecek en iyi 4 üçüncü takımla eşleşmeyecek. Beşiktaş, Tottenham, Kopenhag ve Lyon bu durumda Fenerbahçe'nin rakibi olamayacak. Ayrıca aynı grupta yer aldıkları için Manchester United de Fenerbahçe'nin rakibi olamayacak.

İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri...
Olympiakos, Anderlecht, AZ Alkmaar, Astra Giurgiu, Gent, Krasnodar, PAOK, Villarreal, Mönchengladbach, Rostov, Legia Varşova, Ludogorets, Celta Vigo, Hapoel Beer Sheva

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en iyi 4 üçüncü içerisinde yer aldığı için UEFA Avrupa Ligi'ndeki grup liderleriyle karşılaşmayacak.

İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri...

Manchester United, Olympiakos, Anderlecht, AZ Alkmaar, Astra Giurgiu, Gent, Krasnodar, PAOK, Villarreal, Mönchengladbach, Rostov, Legia Varşova, Ludogorets, Celta Vigo, Hapoel Beer Sheva


OSMANLISPOR'UN MUHTEMEL RAKİPLERİ
Osmanlıspor da grubu lider tamamlamayı başardı. Lider Osmanlıspor da Şampiyonlar Ligi'nde gelen en iyi 4 üçüncü ile eşleşmeyecek. Ayrıca aynı gruptan geldikleri için Osmanlıspor, Villarreal ile de eşleşemeyecek.

İşte Osmanlıspor'un muhtemel rakipleri...
Manchester United, Olympiakos, Anderlecht, AZ Alkmaar, Astra Giurgiu, Gent, Krasnodar, PAOK, Mönchengladbach, Rostov, Legia Varşova, Ludogorets, Celta Vigo, Hapoel Beer Sheva

F Grubu'nda ertelenen Sassuolo - Genk maçı sonrası son muhtemel rakip de belli olacak.

SON DURAK İSVEÇ

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Osmanlıspor ile boy göstereceğimiz son 32 turundaki ilk maçlar 16, rövanşları ise 23 Şubat’ta oynanacak. UEFA Avrupa Ligi kura çekimi TRTSpor ve Tivibuspor ekranlarından naklen yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi’nde Final maçı, 24 Mayıs 2017 tarihinde İsveç’in Stockholm şehrindeki Friends Arena stadyumunda oynanacaktır. Şampiyonlar Ligi’ndeki son 16 tur kuraları da aynı gün
çekilecek.


---------------------------------------------------------------------

İtalyan ve Rus mafya takımı çıkmasında ne çıkarsa çıksın. Hadi hayırlısı..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.