C

Teğmen
01 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
6 yıl
Bu videoyu yapan arkadaşi taniyaniniz var mı ?
Arkadaşlar bu videoyu mixleyen arkadaşı ariyorum taniyan bilen varmidir
C
8 yıl
Sony Bravia 3LCD Bu Sorun Neden Olabilir ? Yardim
Arkadaşlar merhaba sony bravia 3lcd projeksiyon tv deki bu sorun neden kaynaklaniyor olabilir.
Lamba degisim zamani geldigi icin midir?
Yoksa baska bor sorundan dolayimidir?

Sony Bravia daki goruntu

< Resime gitmek için tıklayın >

Olmasi gereken

< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
Projeksiyon İçin Duvar Regi Videolu ve Renk Kodlu
Arkadaşlar Optoma başlığında da paylaşmıştım ama herkes orayı okuyamadığı için konu açayım dedim.
Sizde başarılı bulduğunuz uygulamalarınızı paylaşabilirsiniz. Faydalanmak isteyenler için güzel bir kaynak olur.

Odanın durumu için kusura bakmayın oda daha yapım aşamasında. Optoma konusundaki yazılarımı direk kopyalıyorum.

Boya kodu
00NN 13/000

Bu rengi elde etmek için Polisan C baz mat beyaz plastik mat boyayla (yukarıda vermiş olduğum kod marshall kartelasına ait) Marshall karışım makinesinde elde ediyorsunuz


Bu şekilde yapamayanlar direk marshall dan Boya kodu 00NN 13/000 Şeklinde de yapabilirler ama ben aradığım mat beyaz rengi polisanda bulabildiğim için öyle yaptım.



Arkadaşlar attığım video kalkmış tekrar upload ettim.

Sol taraf boyalı hali sağ taraf boyanmamış hali ve ışıklar açık beyaz duvarın nasıl can çekiştiğini görebilirsiniz.Videoda pek gözün gerçek gördüğü gibi yansıtamadım ama bir alta resimleri ekleyeceğim beyaz ile arasındaki farkı görmeniz açısından koyuyorum.


Videoyu izlemek için tıklayınız



Aşağıdaki resimler maksimum ışıkta çekildi. Karanlıktaki performansını siz düşünün :) Resimler gerçekte gözün gördüğüne çok daha yakın.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
C
11 yıl
Kawasaki Atv Bakımı için Yetkili servis dışı yer tavsiyesi (İstanbul)
Merhaba arkadaşlar Kawasaki KVF 400 4x4 ATV sahibiyim. Ön teker bilyalarının ve taşıyıcılarının değişmesi gerekiyor.

Tecrübeli olan arkadaşlar varsa
İstanbulda parçaları bulabileceğim veya hem parça hemde bakımı yaptırabileceğim Yetkili servis dışı biryer var mıdır ?
Başka marka Atv lerin parçalarının uyumu söz konusu olabilir mi ?
Ön teker bilyası ihtiyacımı binek araçların bilyalarını kullanarak giderebilirmiyim?

Bunun dışında parçaları yetkili servisten çok daha uygun fiyata ebay.com dan bulabilme ihtimalim var fakat ihtiyacım olan parçaların tespitini yapabilmem gerek. Tespit içinde yine Atv bakımı için önerebileceğiniz usta gerekiyor :)

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
C
13 yıl
iphone 4 - 5.0.1 - 04.11.08 bb Unlock Galiba Müjdeli haber
Müjde

Özellikle iOS 5.0 güncellemesi ile beraber sim kilitli iPhone 4 sahipleri'nin başına bela olan ve güncelleme öncesi Gevey Turbosim ile cihazlarını bu güncelleme ile beraber kullanamamaları hayli can sıkıcı sonuçlar doğurdu. Gevey'in iOS 5 yüklenmiş dolayısı ile baseband (modem firmware) sürümlerinin de 4.11.08 sürümüne yükselmesi ile beraber iş görmemesi sonucu cihazlarını ancak iPod olarak kullanmaları söz konusu oldu. Gevey'in üreticisinden de iOS 5 uyumlu özellikle de 4.11.08 baseband'e sahip cihazlar için yeni bir ürün satışa sunacağı haberini beklemeleri de şu ana kadar sonuçsuz kaldı. Ancak iOS 5.0 ile uyumlu ve baseband 4.11.08 cihazlarda kullanılabilecek Miracle SIM aparatı haberi gözleri bu ürüne çevirdi.

Miracle Sim adı verilen bu ürün iOS 4.0, 4.1, 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5 sürümlerinde çalıştığı gibi iOS 5.0 sürümünde de çalışabildiği, desteklediği baseband sürümlerinin de 1.59, 2.10, 3.10.1, 4.10, 4.10.1 olduğu gibi 04.11.08 desteğinin de olacağı açıklanıyor. Henüz ürün satışa sunulmamış olsa da firma kısa süre sonra Miracle SIM aparatını yaklaşık olarak 100TL'den satışa sunacak (399 Yuan).



Ancak Miracle SIM aparatının henüz denildiği gibi belirtilen iPhone 4 iOS sürümü ile beraber baseband sürümlerinde başarılı olup olmadığına dair herhangi bir video veya benzeri bir sunumun olmaması nedeniyle Miracle SIM aparatı adı ile satılması muhtemel ürünlerden ve satıcılarından şimdilik uzak durmaları için uyarıyoruz. Tıpkı önceki turbosim Gevey'de olduğu gibi sizi en son gelişmelerden anında haberdar edecek ve yine ürünü alabileceğiniz sağlam ürün tedarikçilerini sizi yönlendireceğiz. Bizi takip edenler bu konuda olsun diğer konularda olsun istismarınıza izin vermemek adına sürekli uyarılar yapıp en doğru bilgiye ulaştırmaya çalıştığımızı bilmektedirler.

Olası sorunları yaşamamak adına bu konuyu gelişmeler oldukça güncelleyeceğimizi belirtir, konuyu sık kullanılanlarınıza eklemenizi tavsiye ederim. Twitter veya Facebook fan sayfamızı takip etmeniz de anında haber olmanız noktasında isizn faydanıza olacaktır. Umarız iOS 5 yükseltmesi yapmış iPhone 4 kullanıcıların Gevey ile unlock imkanını kaybetmiş olanlara kısa zaman sonra müjdeli haber vereceğiz umudu ile adınıza mutluluk duyuyoruz.

Gelişmeler bu konudan "Güncelleme" şeklinde verilecektir. Muhtemelen haberini aldığımız buradaki site (çincedir) üzerinden satışa sunulması beklenen Miracle SIM satış sayfasına erişebilirsiniz. (Satın alma vb. işlem şimdilik yapmayın)

Kaynak
http://www.mmcn.org/iphone/miracle-sim-iphone-4-unlock-aparati.html
C
14 yıl
Bu Nasıl
…….
C
14 yıl
ZEPTO 42\" MPEG4 AÇMIYOR YARDIM EDERMİSİNİZ
Arkadaşlar lcd de usb hafıza kartından mpeg4 açma özelliği var ama cihaza birtürlü videoları gösteremedim. Mp3 leri ve resimleri çok rahat görüyor ve açıyor ama mpeg4 ü başaramadım.

Fikri olan varmı ?

lcd nin tam markası

Zepto Pantheon C42
C
14 yıl
sony p910 i gps nostalji yapalım
Arkadaşlar kutuları karıştırırken kenara attığım p910 i mi buldum. Yanında da bluetooth gps aparatı vardı. Kenarda duracağına gps olarak kullanayım diyorum.

Tavsiye edeceğiniz gps programı varmı ?

Tomtom dışında önerdiğiniz program varmı. hp ipaq ımda igo kullanıyorum. igonun p910 icin versiyonu varmıdırki varsada hangisi daha verimli olur..

Şimdiden teşekkürler
C
15 yıl
Lamba Bitti Sony KDF-50E2000 3lcd
Arkadaşlar bugun sony KDF-50E2000 3lcd tv min şrink diye ses çıkararak lambası bitti sanırım..

Lambayı nerden , nasıl ve kaç liraya temin edebilirim?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
C
15 yıl
Sony KDF-50E2000 (3lcd) Çatallanma Yardım edermisiniz
Merhaba arkadaşlar..

Televizyona hdmi girişinden pc bağladığımda veya normal şekilde wii bağladığımda menülerde dahil olmak üzere .. çatallanma oluşuyor.

Sorunumu aşağıdaki resimlerle dile getirmeye çalıştırm..

Bunun çözümü varmı? veya benim yapmış olduğum bir ayardan dolayımı böyle ?

Çünkü önceden böyle birşey yoktu.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.