B

Er
10 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
SQLDE ASTERIX SORGULAMA
arkadaşlar sqlde tablomda yıldızla başlayan isimle var örnek:
id : 1 name: * Mustafa
id : 2 name : Ali
id : 3 name : ** Mehmet
id : 4 name : *Kemal

Sorguda başlarında yıldız olanları nasıl alabilirim ?
select * from tablo where name like '*' denedim olmuyor liste boş dönüyor.
B
8 yıl
Sunucu değişimi sonrası yaşanan sorun
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 4 ay önce çalıştığım şirketin web sitesi sunucusunu farklı bir sunucuya geçirdik. Fakat geçiş sonrası şöyle bir sorun oluştu. Cep telefonlarının internetlerinde yada ofis dışında farklı bir yerde web sitemizde bağlanmaya çalıştığımızda sorunsuz şekilde bağlanıyoruz maillerimizi görüyoruz sıkıntı yok. Fakat ofisden bağlanmaya çalıştığımızda sanki eski sunucudan yeni sunucuya geçmemiş gibiyiz mail yollayıp atamıyorz daha doğrusu yolluyoruz fakat eski sunucu üzerindeki mailservere gidiyor ayarlarını yeni sunucuya göre ayarlamamıza rağmen outlookda. Bu sorun neden kaynaklı olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Kktcden yazıyorum ve eski sunucumuz superonlinenin kktc uzantısı olan kibrisonline'dı ve yeni sunucumuz alastyr.
B
19 yıl
?Bios 8 kere otmesi
benim bilgisayar 8 kere hep ayni sekil otuyor sekizde biraz bekliyor ve yine devam ediyor. Bunun sebebi ne olabilir?, yapilimasi icin ne yapilir? Lutfen yardim edin
B
19 yıl
knoppix 3.3
arqshlar bende knoppixin cdde bootable 3.3 versionu var.Sorun benim ses karti(als4000)ini tanimior, ismini gosterio ayarlarda ama not supported dio ve sesde gelmio.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.