A

Yarbay
25 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
147 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
11 yıl
Vodafone iPhone 5 Kontratlı Fiyatları Açıklandı
Numarasını Vodafone’a taşıyıp Red+ tarifesini seçen aboneler, iPhone 5’e 24 ay taahhütle tarifesine ek ayda 49 TL ödeyerek sahip olabilecek. Red tarifesini seçenler tarifeye ek ayda 59, Red Mini’liler 69, Cep Avantaj Her Yöne tarifesini seçenler 79, Cep Avantaj Midi’yi seçenlerse 85 TL’den iPhone 5’e sahip olacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak global bilgi birikimimiz ve teknolojik altyapımız sayesinde, abonelerimizin dünya kalitesinde mobil teknolojiyle kolaylıkla ulaşması için en avantajlı koşulları sunuyoruz. ‘Herkese Mobil İnternet’ stratejimiz kapsamında dünyanın en ileri teknolojilerini, akıllı kapsama kalitemiz ve uygun fiyatlı akıllı cihazlarla birleştiriyoruz. İhtiyaca uygun mobil internet hizmetleri sunarken, ülkemizde sayısal uçurumun kapanması ve fırsat eşitliği sağlanmasına katkıda bulunmayı kurumsal sorumluluğumuzun bir parçası görüyoruz.

Akıllı telefon pazarının en gözde cihazlarından iPhone’un yeni modeli iPhone 5’i, kısa bir süre önce lanse ettiğimiz ve abonelerimiz için akıllı telefon seçmeyi, satın almayı ve kullanmaya başlamayı kolay, anlaşılır ve erişilebilir kılan ‘ACAİP’kapsamında 49 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla abonelerimizle buluşturacağız. iPhone 5’i, 3G altyapımıza durmaksızın yaptığımız yatırımlarla 1 yıl içinde neredeyse 2 katına yükselttiğimiz 3G hızımız ve Vodafone Süper İnternet deneyimiyle, abonelerimize sunacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

< Resime gitmek için tıklayın >


Kaynak
Tablo Kaynağı
A
14 yıl
Metal Kapak iPhone 4
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.