J

Onbaşı
19 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
14 yıl
internet kafeden filmleri kopyalayamıyorum..
arkadaslar mp3, klip falan atabiliyorum ama filmi wd 640 gb marka hard diskime atamıyorum, kopyala-yapıştır diyorum hiç tepki vermiyor. internet kafeci amca da biraz gaddar galiba, korsan indirdiği filmleri ne mantıkla koruyor onu da anlamış değilim ya.

kısacası, onun haberi olmadan kopyalamam mümkün değil galiba?
J
14 yıl
netbook almak için ille de toshiba mı?
yoksa daha düşük paralara benzer performanslara ulaşabilir miyiz?
J
15 yıl
iriver t60 arıyorum.
nereden temin edebilirim. ? gittigidiyor ya da benzeri marketler hariç, dağıtıcısı ya da satıcısı var mıdır. özellikle ankara da bulabilir miyim herhangi bir yerde? tşk.
J
16 yıl
delete tuşu gibi çalışan space tuşu!
merhaba. sorun sürekli metin türü dosyalarda çalışırken internet ya da word farketmiyor bazen her neden olduugunu bilmedigim şekilde space tuşun bastığım zaman sanki tersine çalışan bir delete tuşu haline geliyor. yani her space tuşuna bastıgımda bir boşluk olması gerekirken oradaki bir karakteri siliyor. ikinci kez bastıgımda sağdan sola doğru silmeye devam ediyor. space tusu ozelligini kaybediyor yani. reset atmadan nasıl geçirebilirim bunu ve boyle davranmasının sebebi nedir durup dururken ?

ikincisi ise yine aynı metin dosyalarında çalışırken birden klavyenin dili değişiyor . ç karakterine bastığım zaman . karakteri falan görünmeye başlıyor. bunu da eski haline nasıl getiririm tşk.
J
16 yıl
Acil Öneri- MP3 Player yüksek bellek?!?!
arkadaşlar fiyatı önemli değil herhangi bir mp3 player varsa bildiğiniz yazın ancak video oynatma özelliği olmasın ve yüksek hafızası olsun. ben şarkılarımı arşivlemek ve dinlemek istiyorum . pc var oradan atmak istiyorum ancak cebimden düşmek için can atan ağır bir ipod ya da creative türü ve resmen bir hard disk olan makinelerden istemiyorum. ve sırf bu yüzden video oynatmasa da olur diyorum . ( video pc de artık napalım)
gigabyte olarak sınırlamadım, ne kadar yüksekse o kadar iyi olur.marka - model farketmez.

öneriniz varsa yazınız lüfen.sizi swyrm.
J
16 yıl
help plz.
arkadaşlar ilk defa bir makinem oldu ve bilmiyorum ama bilen söylerse sevinirim. ben internetten sevdiğim şarkıcı ya da posterleri samsung L77 marka modelli cihazıma atmak ve izlemek istiyorum ekranından. donanımda resim cihazın içinde gözüküyor ama cihazı açınca sadece çektiğim resimleri görebiliyorum.
mesela çektiğim resimin özellikleri ;
boyut:3072 x 2304
boyut: 2,55 mb

**
reddettiği resimin özellikleri.
boyut:768 x 1008
boyut:57.4 kb.

fark boyutlardan falan mı kaykanlanıyor acaba . tşk .
J
16 yıl
FujiFilm Finepix z5 vs Samsung L77
karar veremedim. eğer inandırıcı şekilde açıklayan olursa o arkadaşın dediğini ala cağım. yardım plz tşkrl.
not:samsng biraz yeni ürün.
J
16 yıl
fujifilm finepix z5 bilgisi olan.
daha önce bir arkadaş açmış ama nerdeyse kimse yazmamış. bugün teknosa da sorduguma göre de oldukça satılıyormuş . fiyatı 500 ytl civarında. ancak sitede bilgi bulamayınca şaşırdım. neyse ben satın aldım. alacak olanlar varsa da bilgisi olanlar buraya yazabilirse sevinirim. tşk.

not: cihaz 6.3 mp ve sadece 3x optik zoom. yani ezik gibi duruyor ama bu kadar para neden olaiblir ?
J
17 yıl
mp3 dosyalarıyla ilgili problem?
arkadaşlar merhaba.bir mp3 dosyasını bir forumda rapid değil direkt link olarak nasıl koyabilirim bilen var mı.
örneğin birkaç mb lık bir mp3 dosyası için rapidshareden sıkıştırmak yerine daha kolay olarak ne yapabilirim elimdeki bir dosyayı siteye koymak için.

yazanlara teşekkürler.
J
17 yıl
Sitemi arama motorlarına eklemek istiyorum
ortada sürekli gezen siteler var arama motorlarınızı ekliyoruz sitenize falan diye ama hepsi spam canavarı..
sürekli e-mail e reklam atip oyalıyorlar..
acaba en kolay yoldan nasıl sitemi ekleyebilirim google-yahoo ya vs..
tşk.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.