M

Çavuş
16 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
12 yıl
Bilgisayarda hiçbir program hiçbir şekilde açılmıyor
Sabahtan beri bu sorunu çözmek için uğraşıyorum. Şu an başka bir bilgisayardan sırf sorunu çözmek için araştırma yapıyorum. Benzer sorunlarla karşılaşılmış fakat hepsinde virus taratma veya çeşitli temizleme programları indirilmesi önerilmiş fakat benim bilgisayarımda hiçbir tarayıcıyı ve .exe uzantılı dosyaları açamadığım için virus taratma ya da program indirme şansım yok.

Sorun temel olarak şu: .exe uzantılı dosyaların hiçbiri açılmıyor verdiği hata ise "Bu dosya, bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil" denetim masasını açmaya çalıştığımda da aynı hatayı alıyorum, sistem geri yüklemede de aynı hatayı alıyorum. Çalıştır 'da çeşitli programları açmaya çalıştığımda da benden windows güvenliği adı altında kullanıcı adımı ve şifremi istiyor fakat bilgisayarda hali hazırda sadece bir tane kullanıcı var.

Kısaca bilgisayarda hiçbir şeyi açamıyorum. Windows gezgini, denetim masası, sistem geri yükleme, tarayıcılar ve .exe dosyaları. Güvenli modda açıp sistem geri yükleme yapmaya çalıştığımda da aynı hatayla karşılaşıyorum. Kısaca sabahtan beri elim kolum bağlı bir şekilde oturdum düşünüyorum.

Mümkünse yardımlarınızı ve/veya önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler.
M
13 yıl
HP Pavilion dv7-6001st mı yoksa Sony Vaio VPCF22M1E/B mu?
Arkadaşlar bu iki laptop arasında baya bi kalmış durumdayım. fiyatları arasında fark yok sayılır ama hp dv7 ekran kartı olarak 6770m kullanıyo bunun yanında sony hd540m kullanıyo tek bariz farkları bu. hd üstün olduğu için onu almayı düşünüyorum fakat hp laptopları genel olarak sorun çıkaran laptoplar olarak biliniyor. sorun çıkarmasını istemiyorum. siz ne dersiniz? başka öneri de olabilir?
M
14 yıl
ERKEK-BAYAN GÖZLÜK FARKI
Arkadaşlar internette bi siteden güneş gözlüğü alıcam fakat erkek modeli tükenmiş aynı modelin bayan versiyonu var. sizce bunlar arasında boyut farkı var mıdır? yani erkek yerine bayanı da alabilir miyim? (model tamamen aynı)
M
14 yıl
25.000 - 32.000 tl arası dizel araç tavsiyesi
arkadaşlar bu fiyatlar arasında dizel ikinci el bir araç almayı düşünüyorum.

Volkswagen Golf
Volvo C30
Seat Leon
Volkswagen Polo
Ford Focus

bunlardan hangisi daha iyi olur? Niye? Görüşlerinizi bekliyorum
M
14 yıl
pipodan nargile tadı?
pipoda nargile tadı almak mümkün müdür acaba?? bilenler yardım lütfenn
M
14 yıl
Pipo???
arkadaşlar pipoya başlamayı düşünüyorum, nargileyi çok seviyorum tadının yoğunluğunu seviyorum çok. puro denedim ama nargiledeki tadı alamıyosn sadece kokusu güzel oluyo puronun. pipo içerken alınan tad nargiledeki kadar yoğun mudur acaba? çünkü bir sürü aromalı tütün var ve sadece kokusu mu güzel acaba? bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok süper olur
M
14 yıl
internetten ipod touch almak???
şu sıralar ipod touch 3g almayı düşünüyorum. acaba internette yabancı sitelerden(ingiliz, amerikan, alman vs.) sipariş verip kargo bedelini ödeyerek alabilir miyim? bunu yapan birisi varsa yardımcı olabilir mi? veya alırsam daha hesaplı olur mu ?
M
14 yıl
megane coupe konu sorunu
beyler forumda yeni megane coupe ile ilgili çok az konu var ve bu benim çok garibime gitti. bu kadar güzel bu kadar dizayn harikası bi arabaya ait sabit bir konu olmaması sizce de acayip değil mi? megane coupe kullanıcıları ve bilgi sahipleri paylaşırlarsa çok iyi olur çünkü yeni çıkan bu model hakkında çok az kişinin bilgisi var.
M
14 yıl
bmw 116i - mazda 3 - megane coupe hangisi?
beyler sene sonuna doğru bir araba aldırmayı düşünüyorum kendime. mazda 3 ve megane coupe bana tasarım itibariyle çok çekici geliyor. bunun yanısıra babamın 2005 116 sı var. acaba mazda 3 veya megane coupe mi aldırmalıyım yoksa babamın arabasına mı konmalıyım
M
16 yıl
Sıkılanların mekanı olsun
Ben sıkıldım da bu kadar adam var forumda havadan sudan sohbet ederiz belki diye konu acayım dedin sıkılanlar gelsin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.