K

Yüzbaşı
15 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
13 yıl
800-900 TL civarı A sınıfı 1000 devir Çam.Mak.Tavsiyesi
Selamlar arkadaşlar,

Konu başlığında da belirttiğim gibi özelliklerde bir çamaşır makinesi arıyorum. Kg olarak 6-7 daha iyi elbet ama kaliteli bir modelin 5 kgluk ürünü de olabilir. Değerli önerilerinizi bekliyorum. Gelecek ay alıcam şimdiden araştırayım dedim.
K
15 yıl
mak.300-350 TL aralığında şarjlı bataryalı mak.tavsiyesi ltf
selamlar arkadaşlar,

aile, piknik gibi prof.olmayan çekimlerde kullanılacak megapikseli pek farketmeyen (7 bile iş görür) kaliteside çok kötü olmayan ancak şarjlı bataryası olan pil derdi çektirmeyecek parasını hak edecek fot.makinesi tavsiyelerinizi bekliyorum. samsung L110 piyasada 280-300 civarı teknosa da 250 tl görünüyor. tavsiyelerinizi bekliyorum
K
15 yıl
Belçikadan akrabam geliyor wii getirtmeye değer mi?
selam arkadaşlar,

yaklaşık 1 hafta içinde belçikadan bir akrabam geliyor. bende wii+wii fit almak istiyordum.fiyatları konusunda pek bişey bulamadım. ebay.be deki fiyatlar da tam tatmin etmedi. hani belçikadaki teknomarketlerin sitesini de bulamadım. fiyatları araştırıp ona göre getirtmek istiyorum. bildiğiniz fiyat öğrenilebilecek bir link varsa paylaşmanızı rica ederim. ayrıca getirtmeye değer mi ne dersiniz??
K
15 yıl
Vodafone\u0027dan 3G Mobil Modem ve 1.000 TL\u0027lik Teknosa indirim çeki hediye! HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ
selamlar arkadaşlar,

ben ve bikaç arkadaşım bu kampanyadan yararlanmayı düşünüyoruz ancak her kampanyada olduğu gibi acaba bi faturadan filan bi uyanıklık yaparlar mı diye de düşünmeden edemiyor insan. benim evde netim var onu kullanmayı düşünüyorum arkadaşlarda 5 gb lik pakete sıcak bakıyorlar. acer ın 800 küsür tl ye bi notebooku var işimi görücek seviyede. kalanı ile de dig.fot.mak. alırım diyorum ne dersiniz bulaşmaya değer mi??
K
15 yıl
Bu akşam alınacak 9000 mi 12000 mi yardım ltf
selam arkadaşlar,

bu akşam bauhausta satılan a sınıfı baxi klimalardan alacağım ama 9000 mi 12000 mi almalıyım kararsızım. odanın boyutları 3*5 mt yüksekliği 220 cm, tavan ağaç kaplı yani üstü betonarme değil. 9000 lik alırsam sadece odaya yeterli gibi geliyor, 12000 lik alırsam holü filanda soğutabileceğini düşünüyorum. öncelikli amaç odayı soğutmak ancak arada fiyat farkı fazla yok o yüzden 12000 de cazip geliyor. değerli fikirlerinizi bekliyorum. syg.
K
15 yıl
15 mt2 lik odaya 7000 btu klima yeterli olur mu?
selam arkadaşlar,

14-15 mt2 lik salona klima bakıyorum koçtaş ta 399 tl ye montaj nakliye dahil lg beko klima var a sınıfı tüketime sahip özellikleri yeterli. sadece soğutma için kullanılacak acaba yeterli olur mu? hani 9000 lik 10 dk da soğutursa buda 15 dk çalışıp soğutsun sorun değil ufak tefek farklar ama fiyat/performans açısından yeterli olur mu? değerli yorumlarınızı bekliyorum
K
15 yıl
INDESIT markasının fiyat / performans oranı nasıldır?
selam arkadaşlar,

buzdolabı ve çamaşır mak. almayı düşünüyorum nisan ayı içinde de indesit fiyatları bakımından çok cazip geldi. indesit markasının kalitesi nasıldır acaba? benim için a sınıfı ve fiyatının uygun olması önemli. bu doğrultuda başka marka da önerebilirsiniz. syg.
K
15 yıl
2. EL ACCENT DİZEL ALICAM NELERE DİKKAT ETMELİYİM
Merhaba arkadaşlar,

yakın zamanda 2004-05 civarı accent 1,5 crdi almayı düşünüyorum. bu aracı alırken özellikle dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? kaporta motor vs gibi konularda önemli noktalar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. herkese iyi forumlar.
K
17 yıl
W700+100 ytl verilip U600 takaslanır mı?
slm arkadaşlar
25 gün önce kvk garantili aldığım w700 ü bi arkadaşımla takas etmeyi düşünyorum onda u600 var alalı 15 gün oldu ekranın jelatini üstünde daha ama o kvk değil paralel ithalat telefon. üzerine 100 ytl istiyor sizce değermi???
K
17 yıl
dijital kamera önerisi bekliyorum yardım plss...
slm arkadaşlar benim bi yakınım var almanyada yaşıyo kendisi yakında gelecek ve kamera isticem kendisinden ama kameralarla ilgili bi kaç kez kullanmışlığım dışında pek bişey bilmiyorum. dvd kaydedicili mi yoksa harddisk li mi daha ii olur . benim öncelikli tercihim çekim kalitesi dvd veya hd pek farketmez yardımlar için şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.