T

Çavuş
11 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
18 yıl
Sanyo XACTI VPC-CG9 nasıldır?(acil)
Arkadaslar aramızda bu modeli kullananlar goruslerini buraya yazabilirlermi niyetim foto ve video cekebilen iyi bir makine almak acaba bu model işimi gorurmu? Video kalitesi vga formatta 60fps 9.1 mp fotograf cekebiliyor su anda bim de kampanyalı 375ytl ye satılıyor.Tesekkurler
T
18 yıl
En ucuz k790i nerden bulabilirim?
Evet arkadaslar fiyatına gore en iyi fotograf ceken telefon k790i galiba acaba bu telefonu en ucuz nerden bulabilirim?
T
18 yıl
Arıza(Touch\u0027a dokunamıyorum...)
Bugun itibari ile daha 4 gunluk olan touch'ın ekranında cok ciddi bir problem yasıyorum soyle ki touch'ın ekranı'nın orta kısmı , tam olarak yerini tarif etmek gerekirse settings kısmında bulunan general sekmesinin ve general'i gectigimizde karsımıza cıkan international sekmesinin bulundugu yatay kısım yada soyle diyim sekmeye dokundugumuz anda mavi olan soldan saga ince uzun serit , tam olarak ekranın bu kısmında muthis bir duyarsızlık yasıyorum bu duyarsızlık general sekmesinde beni %60-70 civarında dokunusta kısıtlıyor ama zorda olsa orayı geciyorum fakat international sekmesine geldigimde duyarsızlık %90'ı buluyor ve ben kontrolumu nerdeyse tamamen yitiriyorum bir turlu sekmeyi gecemiyorum ust ust e tum parmakları deneyerek nokta atıslar yapıyorum sekmeye fakat nafile benim atıslar hep ya bir ustteki date&time'a yada bir alttaki Auto-lock'a gidiyor cok nadir international'i gecebiliyorum.Yarın hemen teknik serivisle iletisime gecicem.Aydındayım en yakın servis nereyse nasıl olucaksa hemen teslim edicem touch'ı insallah herhangi bir magduriyet yasamam.İstegim sadece sorunsuz calısan bir touch cunku bu alet gercekten muthis.
T
19 yıl
Counter-Strike 1.6 için en iyi patch hangisi?
Counter-Strike 1.6 için en iyi en problemsiz patch hangisidir acaba ?
T
19 yıl
Firefox ayarlarına reset nasıl atarım?
Arkadaslar aranızda firefox un ayarlarını sıfırlamayı bilen varsa bana yardımcı olabilirmi benim ayarlar baya karıstı herhangi bir reset çubuğu goremedim firefoxun son surumu kullanıyorum .
T
19 yıl
Firefox ayarlarına reset nasıl atarım?
Arrkadaslar firefox un ayarlarını nasıl restelerim? yrd olursanız sevinirim.
T
19 yıl
Firefox ayarlarına reset nasıl atarım?
Arkadas firefox un ayarları bozuldu acaba kullandıgım 2.0.0.11 sürümünün ayarlarını nasıl ilk fabrika ayarlarına getiririm?
T
19 yıl
Piyasanın en iyi harici usb tv kartı hangisidir?
Laptop için yüksek kalitede bir usb tv kart arıyorum kayıt yapabilen ve goruntu kalitesi yuksek olan bana tavsiye edebileciginiz kartlar nelerdir benim aklımdan skvisionun usb 2.0 kartı geçiyor acaba bu kart iyimidir?
T
19 yıl
499+kdv hangisi iyi ACER AS5315 - MSI VR330
Dune kadar msi vr330 da karar kılmıstım fakat gecen gun acer in aynı fiyata olan makinesini farkettim ve kafam karıstı acer gorunum olarak gercekten guzel bişeye benziyor fakat msi nin de gayet basarili bi makina oldugunu biliyorum ama ozellik olarak hangisi daha iyidir tam bilmiyorum birbirine yakın gibi gozukuyorlar sizce hangisini almak daha mantıklı ?
T
20 yıl
bi bakarsanız sevinirim...
ASUS VW192T 19 , DELL E197FP , 19Lg L194WT ve PHILIPS 190CW7CS bu 4 ünün arasında kaldım icimden asus gecior ama digerleri de guzel lcd ler bir de sizlerin tavsiyelerinizi ogrenmek istiyorum asus benim baya bi hosuma gitti gerek dizaynı gerek hopörlör bulundurması . Diger yandan lg nin kontrast oranı biraz kafamı karıstırıyor dell in de 4;3 olması da cok da guzel bi ozellik acaba hangini alsam?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.