D

Yüzbaşı
08 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
5 yıl
Sporcular İçin Askerde Boy ve Kilo Problemi
Arkadaşlar merhaba benim bir sorunum var, askerliğimi yedek subay olarak yapmak istiyorum bunun için ortalama ve bölüm şartlarını karşıladığımı düşünüyorum.(3.20 ort. ve mimarlık) Ama şöyle bir problemim var boyum 1.80 ve kilom 94 ama ben uzun süredir fitness ile uğraşıyorum yani demek istediğim vücudum yağlı değil şu anda karın kaslarım gözüküyor. Ama istenilen standartlarda en fazla kilomun 84 olması gerekiyor.Doktor kontrolün de kas faktörü göz önüne alınıyor mu acaba ? Bunu çok merak ediyorum yoksa kilo mu vermeliyim ?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

D
6 yıl
Askerlik ve Dövme İlişkisi sorusu
Arkadaşlar şu soruyu çok merak ediyorum üniversiteden sonra askerlik görevini subay olarak yapmak isteyen birisinin dövmes varsa bu subay olarak yapmasına engelmidir ? Bununla alakalı bir resmi açıklama varmı acaba ?
D
8 yıl
2016 da maden durumları nelerdir ?
Arkadaşlar merhaba uzun bir süre ayrı kaldım tam olarak bir konuda bulamadım 2016 maden durumu nedir batırıldı diyorlar hala kasılabiliniyormu gb ?
D
8 yıl
Star Wars Hakkında Aradığım Site
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba bundan yalnış hatırlamıyorsam 5-6 sene önce tüm sith lordlarının tarihlerinin yazıldığı korriban temalı ve içinde sayfayı gezerken temaya uygun müzik çalan bir site bulmuştum uzun süre darth revan malak gibi birçok lordu türkçe okuduğum siteyi nedense şimdi bulamıyorum isminide hatırlayamıyorum forumda birçok konuya baktım böyle bir paylaşımda bulunanda olmamış aranızda bu siteyi bilen birisi olduğunu umuyorum
D
8 yıl
Gelin Arkadaşlar west bot line yayını
Arkadaşlar twitch yayınım başladı gelirseniz gerçekten çok mutlu olurum http://www.twitch.tv/aristokle
D
8 yıl
Windows 10 mic sorunu
Arkadaşlar grundig marka laptopum var sağ tarafındaki jak a taktığımda algılıyor mikrofonu hatta web sitelerindeki insanların anlattıkları sorunların yüzde 90 yaptım etkinleştirme ses açma vb.Fakat mikrofonumu gördüğü halde hiç bir şekilde ses barını oynatmayı başaramıyorum sorun nedir sizce
D
9 yıl
Yeni youtube kanalım eleştirlerinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar ismim baran uzun süredir video oyunlarıyla ilgilenmekteyim.Bu yüzden küçükte olsa kendimi ifade edebileceğim bir kanal açmak istedim.Olumlu veya olumsuz yorumlarınızı yöneltirseniz gerçekten çok mutlu olurum.Buradaki linklerden kanalıma ve videolarıma ulaşabilirsiniz

https://www.youtube.com/channel/UC6aZvwXs7DAh77VQfOhQpRw
D
10 yıl
Yoklama Kaçağı Üniversite kazanma durumu
ARkadaşlar merhaba öncelikle.Ben 94 doğumluyum lise bitiminde üniversite kazandım sonra bırakıp 1 sene ara verip bu ay yetenek sınavıyla tekrar üniversite kazandım ama tam sınırda olduğumu söylenip askerlik belgesi istendi benden bugun gittiğimde ise yoklama kaçağı olduğumu giderilmesi için ek-c2 belgesi ile lise diplomamı istediler sorun şu ki yeni kayıt olduğum üniversite kayıtlar tamamlanmadığıncan EK C2 belgesini veremiceklerini söyliyorlar onun yerine öğrenci belgesi verebiliceklermiş sorum bunu n yeterli olup olunmıyacağı veya ne gibi yollar izlemem lazım.Hiç tecil ettirmedim.
D
10 yıl
laptop cahilliği bakarsanız sevinirim
Arkadaşlar bu sene yeni bir laptop almayı düşünüyorum çizimlerim için (autocad vb.) programları çalıştırabilicek ama güncel oyunlarıda sorunsuz kaldırabilicek laptop önerebilirmisiniz hiç bilmiyorum marka donanım öğelerini..
bütçem 1800 2200 teşekkür ederim
D
12 yıl
gotham city impostors İçeri
Arkadaşlar oyun batman ve jokerin gotham city den ayrılmasından sonra şehirdeki vatandaşların bu karakterlere bürünüp birbirleri ile çatışmasını konu alıyor.Oyunu indirip 1 saatlik trialdan sonra satın aldım(28tl) her kuruşuna değdi diyebilirim.Herkeze tavsiye ederim oynarsanız Psn:AraciskingTr1
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.