S

Teğmen
06 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
60 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
En İyi Akıllı Saat İşletim Sistemi Sizce Hangisi?
En iyi akıllı saat deyince işin içine tasarım ve zevk meselesi giriyor. benim merak ettiğim sizlerin kullanım deneyimlerine göre en çok uygulama seçeneği olan, arayüzü güzel işletim sistemi sizce hangisi?

ben bir galaxy watch 46mm kullanıcısı olarak samsung'un tizen işletim sistemini uygulama yönünden fakir buluyorum ama diğer işletim sistemleri hakkında da pek bir bilgim yok. sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
S
5 yıl
32\" FULL HD TV vs A101 32\" ELTON
herkese merhaba. 32" bir televizyon almak istiyorum yanında android tv box alacağım için smart olması falan önemli değil
piyasadaki en uygun full hd tvler 1500 civarı (grundig vs.) bir de a101'de 900 TL'ye HD Ready Elton tvler var. Sizce bu düşük kaliteli tvler işimi görür mü? yoksa 600 tl farkla full hd mi almak daha matıklı? eğer full hd derseniz bunun için de önerilerinizi bekliyorum. 1500 TL civarı bir tv alabilirim. yer sıkıntısı olduğu için 32" tercihimdir.
S
6 yıl
Windows ile Android Arasında Kablosuz LAN Bağlantısı Kurma
aynı wifi üzerinde bilgisayar ile cep telefonu arasında lan bağlantısı kurmak istiyorum ama bir türlü başaramadım.
bilgisayar windows 10, kullandığım dosya yöneticisi ES Dosya Yöneticisi Pro.

mevcut ağ ayarlarım ise şu şekilde;
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

paylaştığım dosya ise C:\deneme paylaşım ayarları ise şöyle
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

dosya yöneticisi LAN kısmına girince PC adı altında otomatik buluyor ancak içine girmeye çalıştığımda şu uyarıyı veriyor
< Resime gitmek için tıklayın >

sunucu adına "192.168.1.34/deneme" şeklinde yazdığım zaman ise şöyle bir hata alıyorum
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Not: modem güvenlik duvarı ve windows güvenlik duvarı kapalı

sizce nerede hata yapıyorum? sorun ne olabilir? böyle bir bağlantıyı oluşturduğunuz farklı bir dosya yöneticisi öneriniz varsa alabilirim. yardımlarınızı bekliyorum...
S
6 yıl
TTNET DIŞINDA ADSL ABONELİĞİ (ADSL ALTYAPISI GÖZÜKMÜYOR)
Sadece yazları kullandığım bir adres var ve adsl altyapısı mevcut ancak şu an ttnet dışında bir servis sağlayıcıda altyapı gözükmüyor dolayısıyla başvuru yapamıyorum. sizce bu sorunun çözümü var mı? ne yapmalıyım?

ttnet maksimum 3.5 mbit download hızı veriyor. geçen sene turknet kullandım ve 13.5 mbit hız alıyordum.
S
7 yıl
HOTMAİL SOL MENÜDEKİ KLASÖRLER SİLİNMİYOR
hotmail'de gelen kutusu, giden kutusu, gereksiz eposta vb temel klasörlerinin altında birtakım klasör isimleri çıkıyor bu klasörleri sağ tıkla sildikten sonra tekrar geri geliyor. ayarlardan biraz uğraştım ancak bulamadım. bu klasörleri kalıcı olarak silmek mümkün mü?

< Resime gitmek için tıklayın >
S
7 yıl
Videoyu Format Değiştirmeden Birleştirme Programı
Videoların formatını değiştirmeden orjinal haliyle birleştiren bir program arıyorum. Camtasia Studio, Avidemux, Xilisoft video editor, boilsoft joiner denedim ama hepsi videoyu kodlayarak birleştirdi. eskiden boilsoft ham haliyle birleştirme yapardı ama o da değişmiş.

hatta bu işlemi yapan ve ek olarak kesme, çevirme işleri de yapan bir editor varsa bildiğiniz, tadından yenmez.
S
7 yıl
UPLOAD için en uygun SERVİS SAĞLAYICI ve TARİFE önerileriniz
fiber-adsl-kablonet seçenekleri içerisinde, akk kriterlerini de dikkate alarak ortalama fiyatlarla iyi upload yapabileceğimiz tarife önerilerinizi paylaşabilirmisiniz?

bu konuda her servis sağlayıcının hizmet politikası farklı. bu açıklamaları genellikle internet sitelerinde dip köşe yerlere veya reklamlarda küçük puntolarda gösteriyorlar bu yüzden derli toplu faydalı bir başlık olur belki.
S
7 yıl
1500 lira civarı 40\" - 43\" arası LED TV ÖNERİSİ
smart özellikleri olan, 1500 lira civarı, 40-43 inç arası bir televizyon öneriniz var mı?

misal bana bu fiyat aralığında vestel uhd tvler daha mantıklı geliyor. aynı fiyat civarı samsung full hd'ler de var. 2000 lira'ya yaklaşınca lg'ler mevcut. yaklaşık 10 sene kullanacağım bi ürün için sizce tercih önceliğim neler olmalı.
S
8 yıl
wi-fi ağıma bağlananları engelleme (android)
wifi ağımıma bağlananlar genelde tanıdık ve şifremi biliyorlar. bağlantı hızı bazen çok düşüyor. bu işi pc'den yapabiliyorum ancak bana root gerektirmeden ağımdakileri bir süre engelleyeceğim bir android uygulama lazım.
S
10 yıl
Modem Arayüzüne Giremiyorum
ttnet'in zte zxv10 w300 modemi var. içinde kablosuz şifresi ile geliyor, ben de bu şifre ile modeme bağlandım. 192.168.2.1 adresinden adsl şifresini girerek bağlantımı kurdum. şimdi aynı adres üzerinden modeme giremiyorum. daha önce tek yaptığım port açmak ve dns değiştirmek. sorun bundan kaynaklı olabilir.

şu an "ipconfig" komutunu ile varsayılan ağ geçidi 192.168.1.1 olarak gözüküyor. ayrıca kablosuz ağ bağlantısı durumunun ayrıntılarında dns'i boş bırakmama rağmen eski dnsler gözüküyor. ipconfig/flushdns - ipconfig/release - ipconfig/renew komutlarını kullanmama rağmen dns değiştirme bölümüne girince boş olarak gözükmesine rağmen bağlantının ayrıntılarında "IPv4 dns sunucuları 31.3.252.79 - 31.3.252.78" olarak gözüküyor.


bunun bir çözümü var mıdır? şu an kablolu bağlantı yoluyla da bağlanamıyorum. bu yüzden tekrar bağlanamama ihtimali yüzünden modeme reset de atmadım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.