A

Teğmen
01 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
210 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
İTÜ Endüstri Mühendisliği Hakkında Bilgilendirme
Tavsiye bölümüne açmıştım konuyu ancak çok fazla kişiye ulaşmadığını düşündüm ve buraya açmaya karar verdim.

İTÜ Endüstri Müh.-İngilizce 3. sınıf öğrencisi olarak sormak istediğiniz sorularınızı cevaplıyorum. Aklınıza gelen her şeyi sorabilirsiniz. Buradan sormak istemeyenler özel mesaj da atabilir. İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz, çekinmeyin.
A
9 yıl
İTÜ Endüstri Mühendisliği Hakkında Bilgilendirme - Konunun 8. Yılı
İTÜ Endüstri Müh.-İngilizce 3. sınıf öğrencisi olarak sormak istediğiniz sorularınızı cevaplıyorum. Aklınıza gelen her şeyi sorabilirsiniz. Buradan sormak istemeyenler özel mesaj da atabilir. İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz, çekinmeyin.

2017 Haziran Edit: 1 hafta önce bölümden mezun olmuş durumdayım. Merak edenlerin sorularını memnuniyetle cevaplayabilirim. Soru sormadan önce aşağıda yazdığım cevapları da okuyun derim.

2018 Ağustos Edit: 1 yıldır çalışma hayatındayım. Yeni tercih yapacaklar, kararsızlar için güzel bir yazı buldum. İncelemenizi tavsiye ederim.https://eminaykac.com/istatisliklerle-endustri-muhendisi-olmak/

2020 Temmuz Edit: İlk mesajı editlemeyeli uzun zaman olmuş. Şirketteki 3. yılımı geçen hafta doldurmuşum İşte özellikle son 1-1,5 yılım inanılmaz bir tempoda geçti ve öyle de devam ediyor.

2020 Aralık Edit: Geçtiğimiz ay itibarıyla yeni bir şirkette işe başladım. Salgın döneminde uzaktan çalışırken iş değişikliği çok zor oluyormuş. Yeni şirketime ve sektöre adapte olmaya çalışıyorum şu sıralar.

2021 Ağustos Edit: Çalışma hayatında 4. yılı doldurdum, 2. şirketimde devam ediyorum. Tercih döneminde olan arkadaşların varsa sorularını beklerim.

2022 Haziran Editi: Ülke şartlarından dolayı her geçen gün çalışmak daha doğrusu geçinmek zor hale geldi. Şirketteki bir fırsat ile yurtdışı bir pozisyona geçme durumum oluştu. Detaylar belli olduktan sonra düşünüp karar vereceğim.

2023 Temmuz Edit: Bir önceki editte yazdığım durum gideceğim ülkede yaşanan çalışma vizesi problemi dolayısıyla olmadı. Aynı şirkette farklı bir pozisyonda çalışmaya devam ediyorum.

2024 Şubat Edit: Bir süredir İstanbul'da yaşamaktan çok sıkıldığım için remote iş bakıyordum. Şirketin verdiği müdürlük terfisini reddederek iki ay önce başka bir kurumsal firmada remote pozisyonda çalışmaya başladım. Umarım bir an önce İstanbul'dan da taşınırım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.