M

Teğmen
28 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Garantili ürün onarım süreci
Merhaba

Lg 55uf8507 tvyi agustos 2017 yılında satın aldım. Televizyonda panel arızası oluştu ekranda dikey çizgi cıktı. Teknik servis onarım yapılacağını söyledi. Araştırdığım kadarı ile bircok kiside onarım sonrasi ariza tekrar etmis. Sayet ürünüm onarılır ve eylül ayında ariza tekrar ederse 2 yillik garanti suresi dolmus olacak. Peki ayni ariza tekrar ederse onarım sonrasi haklarım nelerdir yardim bekliyorum.
M
17 yıl
samsung e 250
Arkadaslar samsung e 250 ime mig33 msn e yükleyecektim internete girdim ve yaklaşık 50 kontör kadar düştü hattımdan bu normal mi sizce? Vede turkcell in sitesinde e 250 için wap ayarları filan yok.
M
18 yıl
MSN SORUNU
Arkadaşlar msn e girmeye çalışıyorum fakat şöyle bir uyarı alıyorum.

Hizmet geçici olarak kullanılamadığından Windows Live Messenger oturumu açılamadı.Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

Hata kodu:81000314

Bu şekilde bir uyarı geliyor.Yardım a tıkladığımda şu şekilde bir açıklama geldi.

Hata 81000314, 81000377 veya 81000378: Kişi listeniz kullanılamıyor
Bu iletilerden birini alırsanız, kişi listeniz kullanılamıyordur veya salt okunur moddadır. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin.

İşlerim nedeniyle acilen msn e girmem gerekiyor.Şimdi benim bu hatayı düzeltmek için ne yapmam gerek.Şimdiden yardımlarınız için tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
M
18 yıl
YARDIM
Arakdaslar tv de haberlerde duydugum bir sarki vardi tam adini bilmiyorum ama sanirim nikki frue gibi birşeydi bana tam adını söyleyebilecek olan var mı şimdiden herkese teşekkürler.
M
18 yıl
COD2
Arkadaşlar 1 hafta önce call of duty 2 yi online olarak oynuoyrdum bilgisayara format attırdıktan sonra cd key kayboldu.Ve işmdi hiçbiryerden bulamıyorum yardım...
M
18 yıl
FB
Fb li olmasamda fb gol atındığında hoş bir müzik çalıyor.Bu müziğin adını bilen var mı?
M
18 yıl
Fb liler
Fb li olmasamda Fb nin gol attığı zaman çalan bi müzik var bu müziğin adı nedir?
M
18 yıl
Fb liler
Fb li olmasamda fb nin gol atığında çalan bi müzik var bu müziğin adı nedir?
M
19 yıl
Yardım
M
19 yıl
Kuaför programı
Arkadasşlar kuaförlerin kullandığı bir program var fotoğrafınız üzerine saç ekleyiyorsunuz ya öyle bildiğiniz bir program yazarmısın lütfen yanlız tam sürüm problemi yaşamak istemiyorum free olsun.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.