Y

Teğmen
29 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
361701 Gün Cezalı
356712 gün 5 s. 55 dk.
Gönderiler Hakkında
Y
14 yıl
Bugün Doğum Günüm.
Evet beyler kutlama yokmu 16 yıl'da
Y
14 yıl
Yazıcıdan Anlayanlar Bakabilir Mi ?
Merhabalar bundan önce 2 yazıcı kullandım benq cm3000 kartuş bitti doldurulamıyormuş yazıyı çaresiz çöpe attım canon mp140 2 kez doldurttum e5 hatası verdi hayattan soğudum epson sx115 yazıcıyı çok övdüler kartuş dolum seti falan alcam sonrada kolay oluyomuş ama bu sefer hüsrana uğramak istemiyorum buyrun model sizin öenrecğeiniz çok fonksiyonlu SORUNSUZ VE KOLAY DOLUMLU yazıcılar hangileridir bütçe 50-100 TL arası..

http://www.vatanbilgisayar.com/epson-sx115-stylus-sx-115-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=41296
Y
14 yıl
DH Yazıcı Alıcam. Yardım !
Beyler bundan önce 2 yazıcı kullandım benq cm3000 kartuş bitti oldurulamıyormuş canon mp140 2 kez doldurttum e5 hatası verdi hayattan soğudum epson sx115 yazıcıyı çok övdüler kartuş dolum seti falan alcam sonrada kolay oluyomuş ama bu sefer hüsrana uğramak istemiyorum buyrun model

http://www.vatanbilgisayar.com/epson-sx115-stylus-sx-115-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=41296
Y
14 yıl
Vatan Computer Hakkında..
Merhabalar Vatan Computer'den Epson SX115 marka yazıcı almayı düşünüyorum ancak vatan card'ı olanlara 10 tl indirimli oluyor peşin olarak elmadağ şubesinden almayı düşünüyorum vatan card'a nasıl sahip olabilirim hemen verirlermi ? geçen yıl aynı yerden Creative A300 2+1 almıştım ve memnunum.

http://www.vatanbilgisayar.com/epson-sx115-stylus-sx-115-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=41296
Y
14 yıl
Yurtiçi Kargo 3 Gündür Gelmiyor !
Arkadaşlar hepsiburada ürün arızlaı çıktı iade edicem 3 gündür yurtiçi kargo ürünü almaya gelmiyor ! ev telefonu çalışmıyor 2 gün önce netten bildirim gönderdim 2 kez geri dönüş yok dün gönderidm tekrar yine geri dönüş yok bu sabah 12'de komşudan aradım dedi gün içerisnde kesin gelir halen gelmedi sat 19.30 bu saatten sonra gelmez heralde kesinlikle tavsiye etmiyorum yurtiçi kargoyu aras kargo iade alıyormu karşı ödemeli olarak? teşekkürler..
Y
14 yıl
KlavyeSpaceTuşunuTakamadımSS\u0027Lİ!!
Arkadaşlaraçmazolaydımyardım



< Resime gitmek için tıklayın >
Y
14 yıl
Sitesinden Yurtiçi Kargo Çağırıyorum Gelmiyorlar !
Arkadaşlar karşı ödemeli paket göndercem hepsiburaya iade için ev telf bozuk cepde kontör yok sitesinde tıkla gönder servisi var dünden beri 3. dolduruşum kimse geri dönüş yapmıyor

http://www.yurticikargo.com/tikla_gonder.asp
Y
14 yıl
Hepsiburada Ürün İade?
Arkadaşlar hepsiburadadan dvd player aldım arızalı çıktı almaz olaydım 3 mesaj attım 1 tanesine cevapv erdiler değişim dormu doldurdum onayladılar kargo kodu verdiler ancak araştırmalarım doğrultusunda bunlara ürün gidince servise yolluyormuş servis 1 ay sonra değiştirilsin derse yenisini yolluyormuş ben 1 ay film izlemek için dvd mi beklicem ya sorun benim mi bozuk mal göndermeselerdi? bide aklımda şöyle birşey var arkaddaşlar :

"Siteniz üzerinden inca 322 marka dvd player aldım kargo ulaştı ürünün için av kablosu stres topu ve pil çıkmadı herşeye rağmen bu aparatları temin ettim ürünü açtım ancak tepsi hatası yazdı dvd tepsisi gelmiyordu (cd koyulan yer) bende siteniz üzerinden değişim formu doldurdum form onaylandı ancak araştırmam sonucu 1 ay gibi çok uzun süre servisde bekliyormuş ürünler sonuçda acil lazım bana size ürünü iade etsem ücreti kredi kartından kesseniz ve ben aynı modelden sorunsuz bir ürün alsam olur mu yada değişim olunca size ulaştığında hemen yeni bir model gönderebiliyormusunuz? teşekkürler"

sizce nasıl yapsam herkese teşekkürler gereksiz mesajlar şikayet edilecektir..
Y
14 yıl
Hepsiburada DVD Player Arızalı Çıktı Değişim Yapıcam
Arkadaşlar hepsiburadadan dvd player aldım arızalı çıkdı cuma günü mesaj attım ancak bugün cevap verdiler bildirim formu doldurdum onayladılar şimdi kargoyu çağırdım gelip alcaklar ama yazılanlara göre ondan sonra başlıyor eziyet..

hepsiburadakiler kargoyu teslim alıp inca'ya gönderiyolar orda servis 1 ay gibi bir sürede inceleyip uygun görürse yenisiyle değiştiriyormuş. şimdi burda bizim suçumuz ne yani ürünü ben mi bozdumki 1 ay eziyet ediyorsunuz tatildeyken film izliyelim dedik şimdi ağustosdayız 1 ay sonra eylül okul açılcak bu konuda yasal hakkım varmıdır? gereksiz mesajlar şikayet edilecektir zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler
Y
14 yıl
silinsin
buda çarpıtıldı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.