S

Binbaşı
26 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
73 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
Vodafone\u0027a online olarak numara taşımayın.
23 ekimde Vodafone yanımda uygulamasından numaramı Turkcellden taşıyayım dedim. Demez olaydım. 25 ekimde sim kartını teslim aldıktan sonra sim kartımı aktive edemedim. Bilenler bilir kartı teslim aldıktan sonra sim kartı aktive et butonu çıkar uygulamada. Sadece kuryeye teslim edildi yazıyordu.

28 ekime kadar sürekli telefonla ulaşmaya çalıştım başarılı olamadım. En sonunda Twitter üzerinden yazmak aklıma geldi ve derdimi anlattım. Gerekli bilgileri verdikten kısa süre sonra hemen uygulamada aktive et butonu çıktı. İşlemi yapıp kartı aktive ettikten sonra beklemeye geçtim.

Yasal süre olarak 3-5 gün içerisinde taşınması gereken hat,hala daha beklemede evraklarınız inceleniyor diyor.

Yine Twitter üzerinden işlemin iptali için mesaj attım. Dün geri dönüş yaptılar işleminizi iptal edeceğiz beklemede kalın diyorlar. Ne kadar bekleyeceğim diyorum en kısa sürede işleminiz gerçekleşecek diyorlar.
Sizle daha numarayı taşımadan böyle problem yaşıyorsam taşıdıktan sonra başıma neler gelecek çok merak ediyorum dedim. Haklısınız dediler.

Neyse zaten daha bunlarla işim olmaz da. Acaba numarayı bu süreçte Telekoma taşısam bir sıkıntı olur mu? Yoksa haber bekleyeyim mi? Şu an taahhüdüm bitti fazladan para vereceğim Turkcelle.

Valla lanet olsun. En son 13 sene önce kullanmışım Vodafone daha ne demeye bulaştım bilmiyorum.
S
6 yıl
Tarifelere zam gelmiş
Evet arkadaşlar Turkcell yine şaşırtmadı yeni yılda tarifelere zam yapmış. Platinum kullanıcısıyım bu ay taahüdüm bitiyordu yenileyeyim falan derken ilk önce 89 lira yaptıkları tarife 95 lira olmuş.
3 gb lık yeni turbo tarife 40 liradan 50 liraya çıkmış.
Ocak 19 da taahüdüm bitiyorç o tarihten önce numaramı taşırsam ceza ödermiyim?
S
7 yıl
Kararsıza bir tavsiye.
Merhaba dostlar.
Şuan Note 4 kullanıyorum ve telefonum arızalandı. Sürekli açılıp kapanıyor,sanırım anakartı bozuk. Hal böyle olunca yeni telefon alma isteği doğdu.
Halihazırda maksimum 3000 tl bütçe ile araştırmaya başladım. Fakat kafama yatan model bulamadım bir türlü.
Belirlediğim birkaç model var elbette fakat birde sizlere danışayım dedim.
Bunlar; Huawei Mate9, Samsung S7 Edge, İphone 6S Plus. Bu üçü arasında gidip geliyorum. Telefonum arızalı olduğundan dolayı birazda acelem var açıkçası.
Fakat sıkıntı yaşamamak adına da çok fazla sık eleyip dokuyorum. Bu yüzden işin içinden çıkamadım.
Senelerdir Samsung kullandığım için artık servisinden sıkıldım. Çok berbat bir servisi var. Bir problem olursa tekrar onlarla muhattap olmak istemiyorum. Bu yüzden her ne kadar telefon çok hoşuma gitse de biraz uzağım. Ama bu elde ki seçenekler doğrultusunda ibre S7 Edge'i gösterirse onu alacağım.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama gerçekten işin içinden çıkamadım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
S
8 yıl
Gökhan Gönül\u0027ün forması Fenerbahçe müzesinden kaldırıldı
Tecrübeli oyuncunun Beşiktaş’a imza atmasına kadar geçen süreçte yaşananlar ve sonrasında da Gökhan’ın veda ederken Fenerbahçe’nin adını bile ağzına almaması Sarı-Lacivertli camiada öfkenin tavan yapmasına neden olmuştu.
Bu gelişmelerin ardından Sarı-Lacivertli taraftarlar sosyal medyanın yanı sıra kulübü faks ve telefon yağmuruna tutarak, Gökhan’ın Fenerbahçe Müzesi’ndeki formasının kaldırılmasını istediler.
Hatırlanacağı gibi 2 Mayıs 2013’te Luz Stadı’nda Benfica ile oynanan rövanş maçında Gökhan’ın yüzü ve forması kan içinde kalmış, sahayı terk etmek zorunda kalmıştı.
İşte o maç sonrasında 77 numaralı kanlı forma Fenerbahçe Müzesi’ne konulmuştu. HABERTÜRK’ün dün duyurduğu bu tepki kısa sürede kendini gösterdi.
Dün de devam eden tepkilere kayıtsız kalmayan Fernerbahçeli yöneticiler, Gökhan Gönül’ün 77 numaralı kanlı formasını Fenerbahçe Müzesi’nden kaldırdılar. Kısacası Fenerbahçe için Gökhan Gönül defteri bir daha açılmamak üzere kapatılmış oldu.

Kaynak:Habertürk
S
8 yıl
Dostlar bir tavsiye verin.
Merhaba arkadaşlar. Araç alacağım fakat bütçeme uygun düzgün araba bulamıyorum piyasa resmen uçmuş.
13 bin ile 20 bin arası geniş sedan araba bakıyorum. Kafamda iki model kesinleştirdim gibi fakat karar veremiyorum. Önceliğim 98 model Ford Mondeo ve o aralıkta Renault Laguna 2.0 RXT modelleri.
Aracı kredi çekip alacağım için bana en az masraf çıkartacak model gerekiyor. O aralıkta çok eski arabalar olduğunu biliyorum fakat kafama yatanlar şimdilik bunlar. Geniş olması gerekiyor çünkü çocuğum rahatsız onu hastaneye götürüp getirmeye yarayacak birşey bakıyorum.
Bu alacağım araç beni minimum 3-4 sene idare edecek. Sizler de bana bu konuda fikir verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
S
10 yıl
Efsane başkan Faruk Ilgaz vefat etti
Fenerbahçemizin efsane başkanlarından Faruk Ilgaz 93 yaşında vefat etti.

Türk futbolunun acı günü... 1966-1974 ve 1976-1980 yılları arasında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanlığını yürüten Faruk Ilgaz, bugün hayata gözlerini yumdu. 1922 doğumlu olan Faruk Ilgaz, yoğun bakımda tedavi görüyordu.
S
10 yıl
Emenike şike davasından beraat etti!
Sporx'te yer alan habere göre, şike davası konusunda yargılanan ama mahkeme tarafından dosyası ayrılan ve hakkında beraat kararı verilen Emmanuel Emenike'ye Yargıtay'dan iyi haber geldi.

Yargıtay 5.dairesi Emenike'nin beraat kararını onadı. Karar futbolcunun Avukatı Rezan Epözdemir'e iletildi ve resmi tebliğ gerçekleşti.
S
11 yıl
‘Mikro Mustafa’ hayatını kaybetti
Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden ‘Mikro Mustafa’ lakaplı Mustafa Güven vefat etti.

RESMİ SİTEDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE;

"Geçtiğimiz günlerde kaldırıldığı hastanede By-pass ameliyatı geçiren ve tedavi gören Fenerbahçemizin ve Milli Takımımızın eski oyuncularından ‘Mikro Mustafa’ lakaplı Mustafa Güven’in vefat haberini öğrenmiş bulunmaktayız… Derin bir üzüntü içerisindeyiz.

Merhuma Allah’tan rahmet, Güven Ailesi’nin fertleri ve tüm Camiamıza başsağlığı dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

Mustafa Güven Kimdir?

Fenerbahçemizin ve Milli takımımızın oyuncularından “Mikro Mustafa” lakaplı Mustafa Güven, 1936 yılında Bursa’da doğdu.

Futbolculuk kariyeri

Kulüp takımları kariyeri
Küçük yaşlardan itibaren futbol oynamaya başlayan Mustafa Güven, ordu milli takımında oynarken kendini gösterdi. 1957'de Adana'da düzenlenen Dünya Ordulararası Futbol Şampiyonası karşılaşmasında Türkiye'nin ABD'yi 19-0 yendiği maçta sağ açıkta oynayarak üçü kafayla olmak üzere 6 gol attı ve birçok golün de atılmasını sağladı. İzmir'de de yapılan İtalya maçında aynı performansını gösterince askerliğini bitirir bitirmez Fenerbahçe'ye transfer oldu. Kısa boyu sebebiyle transferi kulüp yöneticileri tarafından eleştirilse de kısa sürede kendini takıma kanıtladı. Zamanla taraftarlar arasında boyunun küçüklüğünden ve tipinin ufaklığından dolayı “Mikro Mustafa” olarak anılmaya başladı.

Fenerbahçe formasıyla sadece bir sezon İstanbul Profesyonel Ligi'nde forma giyen Mustafa Güven, çıktığı 16 maçta 5 gol kaydetti. Aynı sezon takımıyla İstanbul Profesyonel Ligi'nin son şampiyonluğunu yaşadı. 1959'da kurulan Milli Lig'deki ilk sezonunda 16 maçta 5 gol kaydeden Mustafa Güven, takımıyla bu kez Milli Lig şampiyonluğunu yaşadı. 1959-60 sezonunda ligi 2. bitiren takımın bir parçası olan Mustafa, 1960-61 ve 1963-64 sezonlarında birer şampiyonluk daha yaşadı. Ancak son sezonunda fazla forma şansı bulamayan Mustafa Güven, Beşiktaş'a transfer oldu. Burada oynadığı tek sezonda sadece 5 maça çıkıp 2 gol kaydetti. 1965 yılında Admira Viyana kulübüne transfer olan Mustafa Güven, yaşadığı kısa Avrupa macerasından birer Avusturya Ligi ve Avusturya Kupası şampiyonluklarıyla döndü. Beykozspor'da da bir sezon top oynadıktan sonra kariyerini 1968 yılında 32 yaşındayken burada sonlandırdı.

Millî takım kariyeri
Sadece bir özel maçta forma giyen Mustafa Güven, Türkiye millî formasını ilk ve tek olarak 10 Mayıs 1959'da oynanan ve 0-0 berabere tamamlanan Hollanda karşılaşmasına giydi.

Başarıları
Fenerbahçe
•İstanbul Ligi (1): 1958-59
•Türkiye Ligi Şampiyonluğu (3): 1959, 1960-61, 1963-64

Beşiktaş JK
•İstanbul TSYD Kupası (1): 1964-65

FC Admira Viyana
•Avusturya Ligi (1): 1965-66
•Avusturya Kupası (1): 1965-66"
S
11 yıl
Yine bir Turkcell klasiği
Yani arkadaş bir firma bu kadar paragöz olabilir.
2 ay önce hattımı tekrar Turkcell'e taşıdım arkadaşlar. Aylık 49 TL olan hepsi bir arada paketini seçtim ve kullanmaya başladım. Geçen ay internet limitini aştığım için 53 lira fatura ödedim. Bu ay yine 50 lira beklerken 60 lira fatura geldi. Detaylara baktığımda "Bu fatura; 19/12/2012 - 20/12/2012 tarihleri arasındaki, mobil
şebekelerin çalışma özelliği nedeniyle daha önce faturanıza
yansıtılması mümkün olmayan kullanımlarınız da içermektedir. " şeklinde bir açıklama var. Yani güler misin ağlar mısın?

Ben bu ay paketimi aşmadığım halde bana böyle bir fatura geliyor,ayrıca neymiş bu faturama yansıtılması mümkün olmayan kullanım. Ya lanet olsun yemin ederim. En son 2009 da yine bu fatura sebebiyle hattımı taşımıştım. Kaşıntı tuttu yine bile bile bu yamyamların kucağına atladım.
Yarın müşteri hizmetlerini arayacağım ve bu faturayı kabul etmediğimi söyleyeceğim.Kabul etmezlerse taahüdümü bozup bu hattımı kapatıp başka operatöre geçeceğim ve evde ki diğer 4 Turkcell numarasını başka operatöre taşıyacağım.

Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda arkadaşlar?
S
11 yıl
12 MİLYON EUROYU GETİREN STOCH\u0027U ALIR
AVRUPA’NIN dört bir yanında yıldız arayışlarını sürdüren ve temasa geçilen oyunculardan haber bekleyen F.Bahçe’de, ‘satış listesindeki’ futbolcular da yavaş yavaş netleşmeye başladı.. Sarı-lacivertliler ilk etapta genç futbolculardan Özgür Çek ve Bienvenu ile yollarını ayıran sarı-lacivertliler şimdi de Miroslav Stoch’a veda etmeye hazırlanıyor.. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım her defasında mevcut kadroyu koruyup, takviyelerle daha da güçlendireceklerini belirtse de yetenekli sol kanat oyuncusunun adı satılacaklar listesinin en başına yazıldı..

GEÇEN sezon bu oyuncu için Rusya’dan gelen 15 milyon Euro’luk teklifi geri çeviren yönetim, bu kez transfer gereksinimi yüzünden her öneriye açık..
Stoch için 12 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli belirleyen sarı-lacivertliler, buradan gelecek parayı temas halindeki futbolculara harcayacak. Yabancı kontenjanındaki şişkinliği de bu sayede azaltmayı planlayan F.Bahçe cephesi transferde hamle şansını arttıracak..

DEFANSİF yönünü geliştiremediği için teknik direktör Aykut Kocaman tarafından sıkça eleştirilen Stoch’un biletinin kesilmesine neden olan diğer etkenlerden biri de çocuksu tavırları.. Hatırlanacağı üzere Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki Mönchengladbach maçında oyundan alınırken hocasına tepki gösteren milli futbolcu zaten zor günler geçiren camiada krize neden olmuştu.

SADECE O DEĞİL
ANTALYA kampı Stoch haricinde geleceği soru işaretleriyle dolu bazı isimlerin kaderini çizecek.. Özellikle Semih Şentürk konusunda oldukça kararsız olan Aykut hoca, kampta nöbetçi golcünün yanı sıra birkaç öğrencisinin daha performansını yakından takip edip bu futbolcularla ilgili son kararını verecek.

Kaynak:Milliyet
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.