I

Yüzbaşı
25 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
10 yıl
Cevap: Hand off kullanımı ?
bluetooth'un açık olması gerekmiyor, aynı wi-fi ağına bağlı olmaları yeterli, tüm ayarların açık olduğunu ve icloud eşleşmesi de yapıldığını varsayarak yine de çalışmıyorsa; iphone ve ipad'tin ikisinde de ayarlardan handoff'u ve facetime'ı falan (aramayla ilgili olan kısımları) bir kere kapatıp, açın, sonra cihazları yeniden başlatın, düzelmesi lazım.. bende de olmuyordu, yabancı bir forumda bu çözümü buldum, çalıştı..

bu arada handoff olayının sms özelliği ekim'de gelecekmiş..
I
12 yıl
Blu-Ray Player\u0027da DVD izlerken sorun..
kısa süre önce aldığım LG HB906SB 3D Blu-Ray ev sinema sistemiyle DVD formatında film izlerken filmin bölümlere ayrılmış kısımlarına geldiğinde bölüm değişirken görüntü ve seste anlık takılmalar oluyor. DVD'lerim orijinal, henüz Blu-Ray formatında bir film izlemedim, onda da olacak mı bilmiyorum ama DVD'lerde bu sorunu yaşıyorum.. ne olabilir problem acaba?

not: wi-fi ile internete bağlı ve cihazın en son yazılımı yüklü durumda..
I
12 yıl
Airties Air 5440 Wi-Fi Problemi
yaklaşık 2 ay önce airties air 5440 modem aldım, son zamanlara kadar sorunsuz kullandım ancak bir kaç haftadır şöyle bir sorun yaşıyorum; evde kullandığım macbook, iphone, ipad gibi cihazlarda sürekli wi-fi kullanıyorum, ancak arada bir birden bire bağlantıları kopuyor, modemi algılamıyor gibi oluyor.. her 3 cihazda da bunu yaşıyorum, ancak bu olurken modemin bağlantılarında ya da üzerindeki ışıklarda hiçbir eksiklik/problem görünmüyor.. sanki cihazlarda sorun varmış gibi geliyor ama üçünde de aynı problem olması pek mantıklı gelmiyor açıkçası.. modemde ne gibi bir sorun olabilir?

cihazların wi-fi ayarını kapatıp bir süre sonra açtığımda tekrar modeme bağlanıyorlar ama?!
I
13 yıl
iphone mail app
mail uygulamasının gelen mail'i mesaj gibi ya da sadece ikon üzerinde kırmızı uyarı ile anında bildirme özelliği yok mu? gmail hesabımı exchange olarak kuruyorum, push açık, fetch 15 dk (en az o seçenek var) her şey tamam gibi ancak gelen yeni bir mail'i hiçbir şekilde otomatik almıyor.. normal mi bu?
I
13 yıl
mail uygulaması sorunu
http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?hl=en&answer=138740

linkteki ayarlar ile gmail hesabımı bağladım uygulamaya, ancak sadece en son gelen 4 mail görünüyor sürekli, diğer tüm mail'lerimi göremiyorum.. neden olabilir acaba?
I
13 yıl
soluk renkli ipod kontrolleri
multitasking menüsündeki ipod kontrolleri bazen neden olduğunu anlamadığım bir şekilde soluk, devre dışı görünüyor.. altta resimleri mevcut, neden oluyor bu?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
I
13 yıl
itunes cd import sorunu
yıllardır sorunsuzca kullandığım cd import işleminde son bir kaç defadır sorun yaşamaya başladım.. cd'ler orijinal, import edip ipod'a attığımda bazı şarkılarda takılmalar, bozukluklar farkettim, cd'lerde bir sorun yok, dinledim, hatta tekrarladığım bir kaç import işleminde hep farklı yerlerde takılmalara neden olmuş.. şimdi sorun itunes'un en son versiyonunda mı, yoksa bilgisayarın dvd okuyucusunda mı acaba diye merak ediyorum.. dvd okuyucu da yaklaşık 10 senelik, bozulma ihtimali var mıdır acaba? ne yapayım bilemedim..
I
14 yıl
We Doodle
eskinin charadium'u şimdinin we doodle'ı oldu.. belki oyunu bilmeyenler vardır; online olarak oynanan, bir kelimeyi resmederek anlatma - tahmin etme oyunu.. we doodle daha önce canada store'da vardı, şimdi türkiye store'a da geldi.. oyun free ancak bol ve rahatsız edici reklamlarla dolu.. oyunun ayrı bir reklamsız, pro, full vb. versiyonu yok (charadium'da vardı) ama oyunun içindeki kendi store kısmında 4,99'a ad-free (reklamsız) versiyonunu alma seçeneği var.. şimdi benim bir sorum olacak; bunu satın aldığımızda app satın alır gibi oluyor di mi, yani ücreti türkiye store hesabımıza işliyor, ve artık reklamsız oynuyoruz herhalde? bir de telefonu restore durumunda bu oyunu silip tekrar yükledik diyelim, bu ad-free olayı hala geçerli oluyordur herhalde değil mi? tekrar tekrar ücret ödemek gerekmez inşallah? bu konuda bir bilginiz var mı? hiç bu şekilde bir ödeme yapmamıştım da bir uygulama için.. yardımcı olabilirseniz sevinirim.. :)
I
14 yıl
Lockscreen hakkında
telefon kilitli durumdayken gelen mesajların, takvim uyarılarının, cevapsız çağırların vb. kaç tanesini lockcsreen de görebiliyoruz? yani şöyle; dikkatimi çekti, mesela lockscreen e bakıyorum, alt alta farklı kişilerden 4 mesaj görünüyor diyelim (ön izleme kapalı bende, sadece gönderici ismi görünüyor) ama kilidi açıp ana ekrana geldiğimde atıyorum 7 tane okunmamış mesaj olduğunu görüyorum.. yani lockscreen deki bu -mavi- bildirim penceresinin bir sınırı var da mı son gelen 4 mesajı gösteriyor, ya da diğer bildirimleri, gerisini gizli mi tutuyor? yoksa benim telefonda bir gariplik mi var?
I
14 yıl
iTunes 10 sorunu
bugün bilgisayara clean install yapmak istedim; yaptım.. sistem snow leopard, tüm gerekli güncellemeler yapıldıktan sonra farkettim ki itunes ikonu eski görünüyor.. tıklayınca birden 10 ikonuna döndü, ancak hata mesajı verdi; "This copy of iTunes is corrupted or not installed correctly. Please reinstall iTunes." niye böyle oldu anlamadım, ilk kez denk geliyor bana.. şimdi tekrar sistem kurup bir kez daha deneyeceğim ancak yine olusa çözüm olarak ne yapabilirim? itunes 10'i tekrar indirip kursam yine düzelir mi, yoksa programın bir yerleri yine bozuk kalır mı? sinir oldum ya..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.