T

Teğmen
24 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
93 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
9 yıl
Yabanciya ikinci el arac satisi
Merhaba,

Aracimi satmak icin ilani bugun sahibinden.com a koydum. Yabanci uyruklu birisi gelip bakti yarin da almak istiyor. Ancak benim anlamadigim yabancilar sifir arac alimlarinda vergi vermiyor. Bu kisinin de oturma izni varmis. Neden ikinci el bir arac almak istedigini de tam ifade edemedi.

Bu konuda dikkat etmem, bilmem gereken bir detay var mi ? Bir arkadasim aracinin satisi sirasinda dolandirildi, o nedenle yogurdu ufleyerek yiyorum. Yorumunuz olur mu ?
T
12 yıl
volvo s40 ön amortisör
Merhaba,

2006 Volvo S40 aracımın ön amortisörlerini değiştirmem gerekiyor. Yetkili servis tanesine 400 TL dedi. Sürekli gittiğim ustada bulunan bir parça olmadığı için bostancı sanayi'den alıp götürmek istiyorum. Öncelikle bu amortisör işinde iyi markalar hangileridir? Monroe marka gazlı tip 140 TL ye gördüm internetten. Monroe iyi bir marka mıdır? Bir de bu gazlı amortisör nedir?

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
T
12 yıl
Honda Civic 2012 Erken Makyaj
Selamlar,

Honda Forumuna da yazdım ama sanırım orayı pek okuyan yok.
Honda Civic'in "kalite ve yol tutus problemleri" nedeniyle bu yil sonuna kadar makyajlanacagi haberleri dolasiyor. Amerikadaki Honda baskani da bu makyaji teyid etmis.

Ingilizce bilenler su linkteki haberden detaylari okuyabilir.
http://www.worldcarfans.com/111122139189/honda-civic-set-for-early-facelift-in-2012
T
12 yıl
Honda Civic 2012 Erken Makyaj
Selamlar,

Honda Civic'in "kalite ve yol tutus problemleri" nedeniyle bu yil sonuna kadar makyajlanacagi haberleri dolasiyor. Amerkadaki Honda baskani da bu makyaji teyid etmis.

Ingilizce bilenler su linkteki haberden detaylari okuyabilir.
http://www.worldcarfans.com/111122139189/honda-civic-set-for-early-facelift-in-2012
T
13 yıl
Megane II Otomatik - LPG Donusum
Megane II Otomatik Vites aracıma LPG donusumu yaptırmak istiyorum. Ancak bu konuya çok yabancıyım, aklımdaki şu sorulara LPG konusunda tecrübeli arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim.

1) Aracım şehir içinde 100 Km de yaklaşık 10 Litre yakıyor. LPG de de yine 10 litre mi yakacaktır?
2) LPG tankını stepne'nin yerine koyuyorlar sanırım. Bu ne kadarlık bir depo oluyor. Ve tam dolduğunda bu simit depo ile ne kadar gidebilirim.
3) Dolum için depo kapağını illa tamponu delerek aşağıya mı koydurmalıyım?
4) Alışveriş merkezleri ve kapalı otoparklarda sorun oluyor sanırım. Doğru mudur?
5) Çekişten düşer vb. yorumlar duyuyorum, pek gerçekçi gelmedi ama yine de sormak istedim.
6) Aracın bakımında bir değişiklik oluyor mu? Yani LPG sisteminin bi yerlerine periyodik olarak baktırmak/ bakım yaptırmak gerekir mi?
7) Bu konuda en iyi marka var mıdır? Yani 200-300 hesabında değilim, çekişten düşmesin iki gün sonra elimde kalmasın. Hangisi iyidir bu sistemlerin?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
T
14 yıl
gps harita güncellemeleri
Merhabalar,

Bir GPS almayı düşünüyorum ancak harita güncellemeleri kafamı kurcalıyor. Bir kısmında 2 sene harita güncellemesi veriyor. 2 sene sonra ne olacak peki. Örneğin 2 sene sonra bizim güncellememiz bittiğinde 3. köprü yapılırsa gps'imizin bundan haberi olmayacak mı?
Sınırsız harita güncellemeli gps yok mudur?

teşekkürler.
T
14 yıl
Makyajlı Toyota Coralla D4D M/M
arkadaşlar selam,

Corolla forumuna da sordum, belki oraya bakmayanlar vardır birde burada sorayım.
Corolla 1.4 D-4D Comfort Extra M/M almaya karar verdik fakat anlamadığım birşey var, bu aracın makyajsız hali 45,600 den satılırken yenisi 49,450 den satılıyor. Bu farkın mantıklı bir sebebi var mıdır, yoksa ilk partide millete giydiriyorlar mı?
Satış yetkilisi araçta esp var dedi makyajsız comfortlarda esp var mıydı yok muydu bilen var mı?

Teşekkürler.
T
14 yıl
blackra1n sonrası pil biterse?
Arkadaşlar selam,

Blackra1n ile unlock edilmiş iphone'u restart edersek ya da pil bitme durumunda telefonu açtığımızda tekrar unlock etmek gerekiyor mu telefonu ?
eğer gerekiyorsa bunun temelli bir çözümü var mıdır ?

bu arada jailbreak ile unlock'un farkını bilmiyorum ama benim amacım sadece simlock olayını çözmek.

teşekkürler..
T
15 yıl
Mesaj Sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Birkaç aydır kullandığım telefona bilmediğim numaralardan aramalar geliyor ve "bu numaradan bana mesaj geldi" ya da "bana neden mesaj atıyorsun" gibisinden tepkiler alıyorum. Bugün ilk defa aklı başında bir insan aradı ve yine aynı problemden bahsetti, dediğine göre porno içerikli bir mesaj atılmış benim numaramdan. Turkcell'den sorgulatıyorum geçen ay 37 mesaj atmışım onlarda bayram için attıklarım zaten. Böyle bir sorun ile karşılaşanınız oldu mu acaba? Artık bezdirdi bu problem gece gündüz demeyip arıyor insanlar.

Gerçekten mesaj vs. gidiyor mu ondan bile emin değilim, lütfen fikri olan paylaşsın.

Biraz konu dışı ama yazacak başka bir bölüm bulamadım kusura bakmayın.

Teşekkürler..
T
15 yıl
İkinci elde gerçek fiyat sorunu
Merhaba,

Ikinci el aracımızı satmak istiyoruz ancak uzun zamandır piyasasını takip etmediğimiz için tam olarak fiyat/ederi nedir bilemiyorum. Sahibinden'deki fiyatlar çok değişken. Bunu doğru düzgün öğrenmenin bir yolu var mıdır?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.