B

Yüzbaşı
24 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
362823 Gün Cezalı
356707 gün 15 s. 1 dk.
Gönderiler Hakkında
B
17 yıl
Bu anakarta hangi ekran kartı uyar?(Alınık ekran kartı)
hangi ekran kartı uyar arkadaşlar buna
http://www.asrock.com/support/VGA.asp

işlemci p4 1.80
B
17 yıl
DivxX i DVD ye Çevirin !!
Arkadaşlar bende DivxXXfilmler var onları DVD ye yazdırıp DVD film olarak Ps2 de izleyebilir miyim?Neroda yazdırırken olur mu?
B
17 yıl
Burnumdan Ameliyat Olacağım..sizce olayım mı.
Arkadaşlar burnumun sol tarafı şişmişti kemik var dedi doktor onu kesicezameliyat olmam lazımmış.burun ameliyatı kötümüdür?bazıları zor diyolar bazıları burnu parçalıyo doktor diyolar.bi de yüzün çok şişiyomuş.burnum yara olmaya başladı geceleri nefes alamıyorum bi de ağzım acı oluyo bununla mı alakalıdır acaba.tecrubeleri yada bilgileri olanlara soruyorum.bi de ameliyata çıplak mı giricez merak ediyomhemşire fln nasıl oluyu
B
17 yıl
Seneye Bu Zaman DS in durumu ne olur ?
Arkadaşlar germany den ds gelme durumu var seneye.bu zaman ds ne halde olur acaba.yeni oyunlar çıkar dimi bitmez kolay kolay.bi de bu kaç senelik bi alet?
B
17 yıl
Metal Gear Solid 2 : Sons of Liberty
Merlinde gezinirken aklıma geldi mgs 2 ye baktım daha önce mgs oyunu oynamadım.sadece mgs 3 vardı açıp 2 dk bakmıştım ama 3 serisi olan bir oyuna 3. seriden başlarsak bişey anlamayız tabii kidedim ve mgs 2 oynamaya karar verdim.merlinde 2002 tarihinde yapılmış olan incelemede yazar oynu anlatamıyor.grafikler karakterler falan süper diyo

örn:

Oyunda gözünüze çarpacak olan ilk şey, PS2'de başka hiç bir oyunda rastlayamayacağınız harika grafikler. En ince detayına kadar düşünülen grafikler gerçekten ağzınızı açık bırakacak cinsten. Karakter animasyonları, çevre tasarım ve dizaynları, dahası oyunda görsellik adına ne varsa hepsi mükemmel.

mgs 1 ps2 ye çıkmadı dimi.psx e çıktı galiba.mgs ye 2 den başlasam oynayabilirmiyim.konusunu anlayabilirmiyim?ya da özetini anlatırmısınız 2 cümle..
B
17 yıl
KOTAM 7 GB OLDU FATURA KAÇ PARA OLACAK?
arkadaşlar kota 7 gb a yaklaştı ay sonunda geçebilir bile.geçen ay da 7 gb dı ama 37 ytl geldi fatura.bu normal mi yoksa daha mı fazla gelmesi lazım?
B
17 yıl
Torrent programı kurunca PC Resetliyor !
Anakartı ve işlemciyi dğeiştiridm.eski anakartta sürekli resetliyordu.şimdi sadece torrent programlarında resetliyo.nedir bu sorun çözemedik gitti
B
17 yıl
Rapidden Sınırsız Dosya İndirmek
Arkadaşlar ben internet download manager kullanıyorum.aynı anda 1den fazla dosyayı nasıl indirebilirim?modemi açıp kapamak gerekiyor ya ip değiştirmek için.başka türlü nasıl olabilir bu?
B
17 yıl
Ps2 de 2D Oyun
Ps2 de 2d oyun arıyorum 2 boyutlu.xbox360 da prince of persia classic gördüm süpermiş.onun gibi oyun varmı acaba grafikleri iyi olan..
B
17 yıl
Tüm Zamanların En İyi 10 Oyunu (!)
arkadaşlar ntvmsnbc de gezinirken bi daha gördüm ve çok saçma bir liste benceHalo nasıl ilk 10 a girmiş onları sollayan çok güzel oyunlar var.God of war var burnout falan çok güze oyunlar.bu liste neye dayanarak yazılmış acaba?

1. Legend of Zelda: Ocarina
2. Resident Evil 4
3. Super Mario 64
4. Half Life 2
5. Super Mario World
6. Zelda: A Link to the Past
7. Halo: Combat Evolved
8. Final Fantasy XII
9. Tetris
10. Super Metroid


Bi de şu açıklamaya bakın :

Michigan ve Texas üniversitelerince yapılan araştırmaya göre, erkek çocuklar, hafta içi günde 58 dakika ve hafta sonu günde 1 saat 37 dakikayı oyun konsollarının başında geçirirken, kızlar hafta içi 44, hafta sonu da günde 1 saat 2 dakika oyun oynuyor.

kızlar 1 saatten illa ki 2 dakika fazla mı oynuyor.2 dakika bitiyo çabuk kapatt.anladık ortalamasını alıyorlar da saçma olmuş açıklama da liste de.EDGE e
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.