E

Çavuş
23 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
10 yıl
Mutlaka görün
Walt Disney`s Housewives diye kanal var Youtubeda mobilim üşendim link atmaya ağzınız açık kalır
E
10 yıl
Üzerinde DoT varken can ve kalkan veren adamdan kaçmak
Başlık özürlü oldu biraz ama tr serverinde bunu keşfettim: Nami, Lulu gibi şampiyon alınca takımımdaki üzerinde ignite olan 100 canlı arkadaş nedense benden kaçmak derdinde. 30 kez oldu bu olay biri bile demedi şuna gideyim can bassın kalkan bassın yok arkadaş heal basmaya gerek yok şerefiyle yanarak ölecek beyimiz. Biz Türklerin ortak psikolojisi sanıyorum
E
10 yıl
Dağın Sureti \u0026 Thresh
Anlayacağınız üzere Threshe Eski Para yerine Dağın Sureti alırsam minyonu almak için uzaktan vursam olur mu, yoksa minyonun dibine girmem mi gerekiyor? Özetle bu eşyayı menzilli şampiyonlara alırsam kullanabilir miyim?
E
10 yıl
Çalışmak için
Evet artık sayılı günler kaldı (Yazmayanı dövüyolar k.b) Fakat hala bir çalışma düzeni oturtamadım. Ders dinlemiyorum ve hayatım boyunca toplam 20 saat çalışmamışımdır. Fen Bilimleri denemelerinden ancak 330 350 gibi puan çıkarıyorum. Sayısalcıyım ama biyoloji sıfır paso mat geo çalışıyorum. Başka derslere çalışasım gelmiyor meditasyon öğrenmeyi bile düşündüm. Kafamı dağıtayım diye ara veriyorum 6 saat bilgisayar oynarken buluyorum kendimi. Az kaldı çalış veya birkaç ay senin geleceğin olacak gibi cümleler beni gıdım etkilemiyor. İTÜ Makine veya İTÜ Geomatik istiyorum. Biraz olsun çalışmak için ne yapabilirim bütün sülalemin gözü benim üzerimde onca insanı hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.
E
10 yıl
\"PRIVATE\" klasörü
Nokia C5-00 kullanıcısıyım. Telefonumda sürekli düşen hafızayı farkedip Netqin MG ile bu klasörü keşfettim ki 55 MB yer kaplıyormuş. Silmem güvenli mi?
E
10 yıl
7 yıl sonra geri dönmek
Evet döndüm. Kullanıcı adı ve şifremi hatırladıktan sonra gireyim dedim 11 yaşındayken yazdıklarımı okudum gelen cevaplarla duygulandım
E
15 yıl
Şaşırıp ta buraya yazmadan edemediğiniz şeyler
/// Ustamın dediği
E
16 yıl
En güzel telefon
Sizce en güzel telefon ve sizde olanlar neler?
E
16 yıl
Müthiş futbol!!!
E
16 yıl
Mikrofost vindovz ikspi
http://www.atillaate.com/xp/index.html

Çok komedi bişey. Yeni türkçe ama acemiler yapmış bunu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.