K

Teğmen
22 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
Razer Blackwidow 2013
Merhaba;

2013 Razer Blackwidow kullanıyorum ve aklıma takılan bir şey var.

Tuşlarda herhangi bir şekilde problem olmamasına rağmen, bazı tuşlar diğerlerine oranda daha sert(veya tercihe göre yumuşak) geliyor. Örneğin üst ok tuşu a tuşuna oranla basımı daha sert. Aynı şekilde a tuşu da e ye oranla daha sert. Hani bunlar çok küçük farklar ancak bu normalmidir ?
K
14 yıl
Gigabyte GA-MA770 ud3 (rev1.0)
Arkadaşlar Gigabyte'ın bu anakartlarında (http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ma770-ud3_10.html) AMD Phenom II X4 965 AM3 kullanmak mümkünmüdür ? anakart işlemci destek listesinde kullanılabilir olduğunu gösteriyor ama almadan önce bir sormak istedim.
K
14 yıl
Yeni Ram aldım çıldırmak üzereyim
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Anakart olarak Gigabyte GA-MA770-UD3 kullanmaktayım, Ram olarak 2GB Kingston HyperX DDR2 1066 Mhz, İşlemci olarak AMD Phenom 8650. Dün bunun yanına aynısından bir tane daha taktım ama malesef sürekli olarak mavi ekran verip reset atmakta kendine makina (Win 7 Ultimate 64 Bit). Eski Ram'i takınca bir problem yok ama yeni Ram'i tek olarak takarsam da veya ikisini yanyana mavi ekran ve reset sorunu devam ediyor. Bios güncellemesi yapıldı (F9d), Ram 3 kez değiştirildi ama sorun değişmedi. Memtest v4.0 ile test ettim herhangi bir problem çıkmadı ama Windows bile yükletmiyor boot hatası veriyor. Şu an 1066 dan 800 Mhz e çektim Voltajı Auto veriyorum 5-5-5-15 de süreleri. Ama tek slot 2 GB da 1066 ile kullandım bunca zaman bir sıkıntı çıkartmadı. Bu tip bir hatayla karşılaşan ve çözüme ulaşabilen varsa yardımcı olursa memnun olurum.
K
14 yıl
win 7 oyunlarda ekran kararması
işletim sistemi olarak windows 7 ultimate 64 bit, ekran kartı olarak Zotac GTX 260 AMP2! kullanmaktayım, oyunlarda (özellikle world of warcraft) görüntü 2-3 saniyeliğine kararıyor ondan sonra devam ediyor. daha önce xp de böyle bir problem yoktu driver versiyonu olarak 195.12 kullanıyorum. sorun assasin's creed de biraz daha farklı birden bire çizgiler meydana geldi ekran görülemez hale geldi. bu tip bir sorunla daha önce karşılaşan ve çözümünü bilen biri varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim. saygılar...
K
15 yıl
WOW vista nete çıkış sorunu
arkadaşlar öncelikle herkese iyi haftasonları dilerim benim bir problemim var;

evde 2 bilgisayar kullanıyorum xp kullandığım makina da wow da hiçbir problem yok tıkır tıkıt ama vista olan pc ye yüklediğim de oyuna normal giriyor kullanıcı adı ve şifreyi yazıyorum direk "unable connect" hatası veriyor. ve o sol taraftaki frame de gelmiyor. denemek için elimin altında knight online vardı (oynamam hayatta) oda serverlara bağlanamıyor. firewall'u kapattım, güvenlik duvarını kapattım, anti-virus programını sildim değişen birşey yok acaba aynı sorunu yaşamış ve çözmüş arkadaşlar bir zahmet el atabilirler mi ? şimdiden teşekkürler.
K
16 yıl
Usr 9108
arkadaşlar öncelikler hepinize iyi günler dilerim saygılarımı sunarım.

benim bir sorum olacak affınıza sığınarak

bende us robotics 9108 wireless modem var kutusunda 125 mpbs yazıyor yanlız benim notebookumda 54mpbs görünüyor bağlantı hızı bu tahminimce notebookumun wireless kartından dolayımıdır acaba yoksa modemin bir ayarı mı vardır şimdiden teşekkür ederim saygılar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.