Selamlar alman premium araçlara binmeyi seviyorum ve ortalama 1.6m bütçesi civarı ve bu araca yaklasık 2 3 yıl bineceğim. Performansı tatmin edici, rutin bakım dışında yürütmesi en az maliyetli ve kronigi en az olan saydığım araçların hepsi 200km üstünde hangi aracı tercih edersem isteklerimi karşılar. 1- Bmw 320d xdrive b47 2- audi a5 2.0tdi quattro b8.5 euro6 190hp 3- c180 w205 2015-2016 Ek olarak baktığım fakat çok fikrim olmayan araçlar c200d, bmw 520d f10, e180.
- Temiz binilmiş rutin bakımları yapılmış her araç birbirinden iyidir fakat bakımlısını bulmak zor genelde problemli parçaları çözmek yerine üstü kapanmış olabiliyor bunları anlayamıyorum araç önerirken nelere dikkat etmem gerektiğini de söylerseniz sevinirim. - Daha çok şehir içinde süreceğim nadiren uzun yol yapacağım. - Aracı almama daha var sadece hangisini tercih etmem gerektiğine karar vermek, aracı bilip tanımak hangi ustaları tercih etmem gerektiğini öğrenmek istiyorum. (örnek audi 2.0tfsi gibi yağ yakan kronikli araçlar beni korkutuyor daha günveli olanlar tercihimdir) - limiti zorlayarak 1.8m olacak şekilde önerilerde bulunabilirsiniz ama bu sefer son paramı da harcamış olacağım.
Teşekkürler.
Mesaj linki kopyalandı.
İşlem başarılı.
Bir sorun oluştu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.
1- Bmw 320d xdrive b47
2- audi a5 2.0tdi quattro b8.5 euro6 190hp
3- c180 w205 2015-2016
Ek olarak baktığım fakat çok fikrim olmayan araçlar c200d, bmw 520d f10, e180.
- Temiz binilmiş rutin bakımları yapılmış her araç birbirinden iyidir fakat bakımlısını bulmak zor genelde problemli parçaları çözmek yerine üstü kapanmış olabiliyor bunları anlayamıyorum araç önerirken nelere dikkat etmem gerektiğini de söylerseniz sevinirim.
- Daha çok şehir içinde süreceğim nadiren uzun yol yapacağım.
- Aracı almama daha var sadece hangisini tercih etmem gerektiğine karar vermek, aracı bilip tanımak hangi ustaları tercih etmem gerektiğini öğrenmek istiyorum.
(örnek audi 2.0tfsi gibi yağ yakan kronikli araçlar beni korkutuyor daha günveli olanlar tercihimdir)
- limiti zorlayarak 1.8m olacak şekilde önerilerde bulunabilirsiniz ama bu sefer son paramı da harcamış olacağım.
Teşekkürler.