F

Çavuş
17 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
16 yıl
aston martin isteyen :)
Nette gezerken karsima cikti.0 km Aston vantage alan herkese yaninda Mercedes Slk hediye :) http://www.broadspeed.com/ adresinden bakabilirsiniz.ilk sayfada akan yazilarin altinda en sagda .
F
16 yıl
Shure SE110 deger mi
selam arkadaslar .Su anda sahip oldugum cx300 kulakliklarimdan cok memnunum.Yeni bir set kulaklik almak istiyoruz , iki kulaklik arasinda kaldik acaba yine cx300 mu alsak yoksa bir ust segmente cikip shure se110 mu alsak.shure in bass tepkisinin cok iyi olmadigi soyleniyor.Aralarinda gozle gorulur bir fark var midir?Kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum , tesekkurler.
F
16 yıl
PS3 Platinum serisi yakinda
Her konsolda oldugu gibi PS3 te de Platinum serisi yakinda satisa sunuluyor .Bu da ilk nesil oyunlarin daha uygun fiyatlara alinabilecegi anlamina geliyor.Oyunlar ve versiyonlar icin liste soyle.

Europe PS3 platinum range

* Assassin's Creed
* Folklore
* Formula One Championship Edition
* Genji: Days of the Blade
* Heavenly Sword
* Lair
* MotorStorm
* Ratchet & Clank: Tools of Destruction
* Resistance: Fall of Man
* Ridge Racer 7
* Uncharted: Drake's Fortune
* Virtua Tennis 3


US Greatest Hits range PS3

* Assassin's Creed
* Call of Duty 3
* The Elder Scrolls IV: Oblivion
* Fight Night Round 3
* Folklore
* Motorstorm
* Need for Speed: Carbon
* Ninja Gaiden: Sigma
* Rainbow Six: Vegas
* Resistance: Fall of Man
* Ridge Racer 7
* Warhawk

The Best range(JAP) PS3

* Armored Core 4
* Boku no Natsuyasumi 3
* Enchanted Arms
* FolksSoul
* Mobile Suit Gundam: Target in Sight
* Ninja Gaiden Sigma
* Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction
* Resistance: Fall of Man
* Ridge Racer 7
* Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas
* Wangan Midnight
F
16 yıl
Fuji FinePix Z10 FD alinir mi
bu urunu uygun bir fiyata buldum ve gunluk kullanim icin almayi dusunuyorum.Bu urunu ya da herhangi bir fuji urununu kullanan arkadaslar varsa artilarini ne eksilerini yazarlarsa sevinirim.
F
16 yıl
iphone fiyatlari ingiltere\u0027de ucuzladi
iphone fiyati ingiltere de £269 dan £169 a dustu arkadaslar.ilgilenenler verdigim linki inceleyebilirler.
http://shop.o2.co.uk/home
F
17 yıl
Sharp 32\" LC32GA9E Hakkında Yorumu Olan (Acil) ?
selam arkadaslar.aranizda bu tv yi kullanip da yorum yapabilecek var mi.piyasa fiyatinin cok altinda buldugum icin acele karar vermem gerekiyor.tesekkurler.
F
17 yıl
activation sorunu
selam arkadaslar Ingilteredeyim.bugun iphone aldim.Activation islemi sonuna kadar yolunda gitti , hatta basarili olduguna dair mail dahi aldim.Ancak telefon itunes a bagliyken hala "waiting for application , this may take some time hata mesaji aliyorum.telefon baslangicta 1 kare cekiyordu simdi ise tamamen "no service " yazisi var.forumlardan okudugum kadariyla reset yapmak bazilarinda ise yaramis ama bende calismadi.Aktivasyon islemini yurtdisinda yapan arkadaslar yardimci olurlarsa cok sevinirim.
F
17 yıl
Bu fiyata bu vaio alinir mi?
Selam arkadaslar Sony VAIO VGN C1S/W almayi dusunuyorum.Yurtdisinda 435 £ fiyati .Ogrenmek istedigim bu laptopu kullanip da memnun kalan\kalmayan var mi.Acele karar vermem lazim.Bu modeli ya da yakin bir modeli kullanan arkadaslar yardimci olabilirlerse cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.
F
18 yıl
fiyat tavsiyesi
arkadslar merhaba asagida gosterilen qosmio modelini turkiye'ye gelirken bir yakinima almayi dusunuyorum.fiyat yaklasik olark 1750 ytl ye geliyor.sizce alinabilir bir model mi?tesekkurler

Multimedia notebook with Core Duo processor, 512Mb RAM, 60GB storage, DVD writer, TruBrite widescreen display, 128MB graphics & digital TV tuner


Intel Centrino Duo technology with Core Duo T2300 processor
512Mb RAM, 60GB hard disk and Super Multi DVD writer
Widescreen 15.4" TruBrite display (WXGA resolution)
nVidia GeForce FX7600 128MB graphics and digital TV tuner
WiFi network (8012.11g), SD card slot, Firewire and TV Out
Microsoft Windows XP Media Center and Microsoft Works
F
18 yıl
w 880 ilk izlenimleri
bugun w 880 aldim.ilk izlenimlerimi de paylasmak istedim.

-telefonun ilk dikkat ceken ozelligi kesinlikle hafifligi ve inceligi.daha once boyle bir deneyim yasamadigim icin ilginc geldi.

-menusu son kullandigim sony ericsson olan t630 a benzedigi icin sorun cekmedim.menu gecisleri ise son derece hizli.

-kasa saglam gibi duruyor.herhangi bir gicirdama yok.

-telefonda kayitli bir kac mp3 u dinledim.diger walkmen telefonlarin nasil oldugunu bilemedigim icin pek bir fikrim yok ama kullandigim creative nomad 2 nin yerini alamaz gibi geliyor.
kurcaladikca fikrim degisebilir tabii ki.

-kamera fena degil.pek bir sey beklemedigim gece cekimlerinde(1 cekim yaptim) sonuc tahmin ettigim gibi,gunduz cekimlerinde idare eder.

-cok tartisilan dizayn ve tus takimi meselesine gelince;tus takimi biraz daha duzgun yapilsaymis harika olurmus ki bu haliyle bile guzel bence.tabii ki tamamiyla zevk meselesi.

bir kac saatlik izlenimlerim bunlar.genel olarak aldigim icin pisman olmayacagimi dusunuyorum.kullandikca da fikirlerimi size aktarmaya calisacagim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.