H

Yarbay
16 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
290 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
2 yıl
Kısırlaştırılmış 7+ Balıklı Mama var mı?
Selamlar, 7 yaşında scottish fold bir kedim var, şu an royal canin 7+ kısırlaştırılmış tavuklu mama kullanıyor. çok fazla tüy döküyor. Balıklı mamanın tüy dökmesini azalttığını söyleyenler oldu. Ancak kısırlaştırılmış 7+ balıklı mama bulamadım.
H
3 yıl
iTunes 2009 hatası acil yardım
Merhabalar,
iphone 12 telefonumda Hafızayı biraz zorlayınca apple logosu geldi ve öylece kaldı, sonrasında telefonu bilgisayara bağladım. iTunesten güncelleme veya geri yükleme yapmaya çalışıyorum ancak 2009 hatası alıyorum. Telefon recovery moddan çıkmıyor.
farklı kabloyla denedim.
bilgisayar değiştirdim. Farklı usb çıkışlarından denedim, ituneshelper kapattım. itunes silip yükledim. İtunes en guncel sürümde.
Ancak bunların hiçbiri çözüm olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum
H
4 yıl
Bedelli Askerlikte Sınıf Önemi Var mı?
İyi forumlar, bedelli askerlik için bugün sülüsümü aldım. Sınıf olarak muhabere yazıyor. Bazı arkadaşlarda piyade ve ikmal yazıyor. Bu sınıflandırmanın bir önemi var mı?
H
4 yıl
Ofis için tavsiye
selamlar, genellikte ofiste kullanılacak, en az 3-4 sene kullanılacağı için kasası sağlam, intel işlemcili ve minimum 8gb ramli 15,6inç bir dizüstü bilgisayar tavsiyesinde bulunabilir misiniz?Teşekkürler
H
4 yıl
LC27HG70 Göz Yorgunluğu
İyi forumlar
LC27HG70 Monitör mevcut, 1 saat kullanımdan sonra gözde ciddi yorgunluk yapıyor. Kullanımı bıraktıktan sonra birkaç saat daha devam ediyor. Yapmam gereken özel bir ayar var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
H
4 yıl
Yurt Dışı Borsası için en uygun banka hangisi?
Merhaba arkadaşlar, amerika, çin ve japonya borsalarından alım yapmak istiyorum. Alım yapılan en masrafsız banka hangisidir? Şimdiden teşekkürler
H
4 yıl
2K AMD Sistem için Tavsiye
Merhaba arkadaşlar, i5 9600k işlemci, asus maximus XI Formula anakart, rtx 2060 super ekran kartı mevcut. Bu parçaları satıp daha uygun fiyatlı bir f/p amd sistem kurmak istiyorum.
Almayı düşündüğüm parçalar: b450 anakart, amd 2600 veya 2600x işlemci, amd vega 56 ekran kartı.
Genellikle multiplayer modunda bf5 oynuyorum. 2k 144hz 1ms monitör mevcut.Sorularımı yanıtlarsanız sevinirim :)
1-Amd 2600 işlemci yeterli olur mu yoksa 2600x mi alayım ? h115i pro işlemci soğutucu mevcut. biraz o.c yapabilirim.
2-B450 anakartlardan hangisini önerirsiniz? Anakart asus olsun istiyorum
3-şu an elimde 4x8gb 4000mhz kingston ram mevcut. ramleri satıp 3200mhz veya 3600mhz ram takarsam gözle görülür performans düşüşü yaşar mıyım ?
İyi Forumlar
H
5 yıl
2 Çift Bir Kafeste yaşar mı?
Merhaba arkadaşlar, 2 çift muhabbet kuşum var. 4 kuş aynı kafeste yaşar mı? Üretim yaparken tek kafes sağlıklı olmuyormuş ancak şu an iki çiftte çiftleşmeye hazır değil. Hangi çift önce kızgınlığa girerse onu ayrı bir kafese almayı düşünüyorum. Bu şekilde olur mu?
H
5 yıl
RX 580 Crossfire istediğiniz ücretsiz testleri yapabilirim
selamlar, ticaret amaçlı aldığım 2 adet rx 580 varken @_İZ BIRAKAN_ Haydar abinin fikriyle crossfire yapayım dedim. İstediğiniz test olursa yapabilirim.
3dmark firestrike test sonucu
< Resime gitmek için tıklayın >
H
5 yıl
Ssd sata girişi tamir edilebilir mi?
Maalesef dikkatsizlik sonucu ssdnin sata girişi kırıldı, tamiri olur mu veya olursa sağlıklı olur mu sizce ?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.