N

Yüzbaşı
11 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
11 yıl
HIGH POWER 500 WATT 80 PLUS İLE İLGİLİ BİR SORUN
Merhabalar,

Gectigimiz hafta satin aldigim High Power 500 watt 80 plus PSU belirsiz araliklarda PC'nin elektrigini kesiyor (PC mavi ekrana dusuyor) ve PC restart ediyor. Windows event logger'dan baktigimda da Kernel Power gibi bir log goruyorum. 3D Mark gibi performans testi programlarini sorunsuz atlatiyor. PC neredeyse hicbir is yapmazken elektrigi kesiyor. Sizce bu neden olabilir ?

Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler ...

Nihat ...
N
11 yıl
KM PLAYER\u0027DA KARE ATLAMA SORUNU
Merhabalar,

KM Player ile 3D olsun olmasın neredeyse her *.mkv videoda kare atlama sorunu yaşıyorum. VLC'de bu sorun yok ama onda da 3D altyazı desteği olmadığından kullanamıyorum. Sistemimde Intel E8400 3.0 ghz çift çekirdekli işlemci, 4 gb 800 mhz ddr2 ram, Ati Radeon 6850 ekran kartı ve Windows 7 Enterprise 64 bit işletim sistemi var. Bu atlama sorunuyla karşılaşan kimse var mı ? Bana yardımcı olur musunuz ?

Şimdiden çok teşekkürler,

Nihat ...
N
15 yıl
MAXTOR BASICS 1TB EXTERNAL SORUNU
Merhabalar,

Maxtor Basics 1tb usb external diskim her restarttan sonra gözükmüyor. İkonuna tıklandığında da bu diski formatlamam gerektiğini söylüyor Windows Vista 64 bit. Fakat elektriğini kesiğ tekrar taktığımda disk geri gelip kullanılabilir hale geliyor. Bir çok araçla ssorun araştırması yaptım. Fakat bir şey çıkmadı. Sizce nasıl çözebilirim bu sorunu ?

Şimdiden çok teşekkürler...

Nihat...
N
15 yıl
PHILIPS 42PFL5322 LCD İLE İLGİLİ SORUN
Merhabalar,

Yaklaşık 2 senedir kullanmakta olduğum Philips 42pfl5322 LCD TV'de üst 2 köşeden çapraz aşağıya doğru yaklaşık 7-8 cm'lik siyah gölgeler iniyor. Tabi bu özellikle o anki görüntüdeki renkler açık tonlarda olduğunda anlaşılıyor. Bu neden olur sizce ? Normal midir yoksa ?

Şimdiden çok teşekkürler...
N
16 yıl
PC\u0027DEN DTS AUDIO CD DİNLEMEK İSTİYORUM FAKAT SORUNLARI AŞAMADIM
Merhabalar,

Creative Xifi Extreme Gamer ses kartım direkt fiber bağlantı ile JVC'nin DTS desteği olan bir receiver'ına bağlı. Hem AC3 ile hem de FFDShow ile sayısız denemeler yapmama rağmen sadece Creative Mediasource programından DTS ses almayı becerebildim. Onda da sürekli kesilmeler oluyor. Bana bu konuda yardım edebilecek birileri var mı ?

Teşekkürler,
N
16 yıl
PHILIPS SPC1000NC WEBCAM İLE İLGİLİ BİR SORU
Merhabalar,

Bu ürün xp64'te çalışır mı ? Philips sayfalarında herhangi bir bilgiye rastlayamadım.

Teşekkürler,
N
16 yıl
XP 64 İLE İLGİLİ BAZI SORUNLARIMA YARDIM LÜTFEN...
Merhabalar,

XP64'ü kurduktan ve tüm update leri uyguladıktan sonra 2 sorun dikkatimi çekti. Bunlardan 1.'si ilk açılışta networking ikonu ve servisleri diğer ikonların ve herşeyin açılmasından en az 45 saniye sonra açılabiliyor. Bu sürede internet ile ilgili herhangi bir uygulama çalışamıyor. 2.si de yoğunlukla kullandığım IE 7.0'ın zoom özelliği nedense gelmedi. Yardımlarınızı rica ediyorum...

Şimdiden çok teşekkürler...
N
16 yıl
E8400 İŞLEMCİ İLE İLGİLİ
Merhabalar,

İşlemcimin ısı değerine Asus PC Probe'tan baktığımda 29 derece civarında gösteriyor. Fakat Coretemp ile bakınca her 2 çekirdeğin de 46 derecede olduğunu gösteriyor. Sizce bu fark neden oluşuyor ? Normal midir ? Hangisine güvenmeli ?
N
16 yıl
ZOTAC 8800GT ISI DEĞERLERİ İLE İLGİLİ
Merhabalar,

Zotac 8800GT ekran kartım idle iken 46-47 derecelerde geziniyor. Yük altında kaç oluyor bilmiyorum. Sizce bu normal mi ? Normal değilse tavsiye edeceğiniz bir soğutucu var mı ?

Teşekkürler,
N
16 yıl
E8400 OVERCLOCK YARDIMI
Merhaba,

Sistemimi 1.2v CPU ve 2.0v ram voltajarıyla 9 x 400 = 3600mhz açıyorum. Ramlerim 4-4-4-12'de 800 MHZ çalışıyor. PES 6'da nadiren de olsa komple ses gidip geliyor. Sizce OC ile bir alakası var mıdır ?

Teşekkürler,
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.