A

Yüzbaşı
17 Ocak 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
A
geçen hafta
Honda Jazz 2004 Stoplar Sönmüyor
Merhaba. Aracın stoplarının aracı kapasak da sönmediğini fark ettik, araştırdığımda fren müşürü/şalteri arızası olabileceğini gördüm. Bu parçanın yenisini alacağım internetten, ama kendim söküp değiştirebileceğim bir yerde mi ? Değiştirilmesi hakkında bilgi/dokuman/video paylaşabilecek arkadaş var mı aramızda ?
A
14 yıl
D-Smart Modul + Samsung 40C6820 LED TV
Merhaba. D-smartın modul + 6 ay hd kanalarına üyelik kampanyasına katıldım. Aktive edilen kartımı tvdeki modul yuvasına taktıgımda sadece dsmartın SD kanallarını uydu aramada buldugunu ve çözdüğünü, hd kanalların ise bulunamadıgını gördüm. Bayi frekans girip taratmam gerektigini söyledi ama elle arama seçeneğinde sadece sadece uydu ve transponder seçiliyor, manuel 111996 V Dub-s gibi bilgi girmeme izin vermiyor. Bu arada tv teknik özelliklerinde tuner ın DVBS ve MPEG4 destekli yani HD uyumlu oldugu yasıyor. Ben mi yanlış bişey yapıyorum ya da elle frekans girilerek tarama nasıl yapılabilir bu tvlerde bilen varsa yardım rica ediyorum. Yeni oldugundan pek bilgi bulamadım netde. Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.