D

Yüzbaşı
10 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
90 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
D
3 yıl
Çiçeksepeti.com fiyat saçmalığı (Anneler günü kazığı )
Fiyatlar bir hafta öncesine göre en az %30 artmış, eğer imkanınız varsa kesinlike etrafınızda bulunan çiçekçiden temin edin, insanları salak yerine koymak nedir belki anlarlar, anlamazlarsa da kendiniz dokunarak aldığınız için daha mutlu olursunuz. Kaybeden onlar olur.
D
5 yıl
Farklı kullanıcı olarak Çalıştırma
Arkadaşlar Windows 8 ve üzerinde farklı kullanıcı olarak çalıştırabiliyoruz
Yalnız windows 7 de bunu bir türlü bulamadım.Yardımcı olabilecek kimse varmı
< Resime gitmek için tıklayın >
D
5 yıl
PubG Oyun Portları hakkında-İşyeri İnterneti-
Merhaba arkadaşlar
Cep telefonundan mobil olarak oyunu oynuyorum.Yalnız İş yerinde oyuna girdiğimde bağlanmıyor.Bağlı olduğumuz internetin portları kapalıdır diyorlar,bunu kendi çabamla aşmanın bir yolu varmıdır.Tavsiye lazım
D
6 yıl
7 PLUS Gece Video çekimi hakkında
Kaç tane telefon kullandım, hiçbirinde bu telefon kadar gece karanlık video çekmedim. Gece karanlıkta çektiğim videolar flashlıda olsa hiç bir şeye benzemiyor, Bazen ekstra başka bir ışık kaynağını destekleyerek kullanmak zorunda kalıyorum. Ben mi beceremiyorum yoksa herkeste mi bu şekilde.

Aynı ortamda samsung note 5 nerdeyse gündüz gibi video çekiyor, benim alet karanlık içler acısı ,fikri ve tecrübesi olanlar paylaşabilir mi ?
D
8 yıl
Photoshop sorunu,profosyonellere
Arkadaşlar merhaba kendim 10 yıldan fazladır Photoshop kullanıyorum,tekstil sektöründe laser makineleri için çizimler yapmaktayım,soruna gelince jpeg formatında bir resmi aynı çözünürlükte, aynı boyutta hem cs3 te hemde cs6 çiziyorum, makineler cs3te çizdiğimi import ederken verdiğim boyutlarda alırken,cs6 daki deseni çok büyük belki 10 katı büyütüyor.Bu sorunu ne makine üreticileri bulabildi, nede ben.Sizce fark neden oluyor, fikirlerinizi alabilirmiyim.
D
9 yıl
Single line(tek çizgi) yazı fontu
Merhaba arkadaşlar bana tek çizgi hairline tipi yazı tipi lazım genelde cnc tarzı, lazer tarzı makinelerde kazıma işlemi için kullanılıyor. Elinde mevcut olan varsa bana atabilir mi. 1 haftadır internette baktım ama hiç biri işime yaramadı. Şimdiden teşekkürler
D
10 yıl
Dev tv de garip goruntu sorunu
Arkadaşlar şimdi bir akrabamın evindeyim evinde eski dev bir lcd tv mevcut, modeli vestel 137 hd .sorun renklerin yaninda baska mavi bir görüntü kayması var. Revecer dan degil baska Revecer denedim yine aynı , sizce sorun ne olabilir. < Resime gitmek için tıklayın >
D
10 yıl
İlginç APK yükleme Sorunu
Merhaba Arkadaşlar.
Bende htc one x var orjinal yazılımla kullanıyorum.Rotlu değil.
İnternetten ve forumdan indirdiğim hiç bir apk dosyasının kurulumu gerçekleşmiyor.Sorun ise izinler kısmına gelince yükle çıkıyorya oradaki yükle butonuna basılmıyor.Ama yanındaki iptal butonu çalışıyor.Dolayısıyla yükleme yapılamıyor.Bu yükle butonu neden aktif olmuyordur.
Ayrıca
Telefon 2.el aldım ama sıfırlanmış tertemiz yeni ve güncel versiyon yüklü.İlk defa apk yüklenecek öncesini yok yani.
Ayarlar / güvenlik kısmındaki Bilinmeyen kaynaklarda işaretli sabahtan beri uğraşıyorum.Bütün apk installer programlarını yükledim ama sorun çözülmedi.

Bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı.

< Resime gitmek için tıklayın >
D
11 yıl
Htc one x dahili hafızadaki verileri kurtarmak
Herkese iyi akşamlar
Arkadaşlar bir hata sonucu one x telefonun dahili hafızası fabrika ayarlarına döndü onlarca resim ve videolar silindi, bir şekilde kurtarmam lazım.Kurtarma programlarının hiç biri dahili hafızayı görmüyor.Ben dahili hafızayı çıkarılarbilir disk olarak gösterip oradan taratmak istiyorum,ama böyle bir şey mümkünmü, bilmiyorum varsa öyle bir program yardımcı olabilecek var mı?

Veya bu şekilde bir telefondan veri kurtaran varsa fikir verebilir mi?


Wondershare Dr.Fone for Android , bu programı indirdim ama onla da bağlantıyı bir türlü sağlayamadım.

Lütfen yardım edin..Zor durumdayız
D
11 yıl
Topla en fazla buluşan kaleci ; Volkan !
15 yıldır var bu bizde.Rüştü kaleye geçtiğinden beri hatta daha öncesi.Nedir bu ya,son yıllarda iyice arttı.Her seferinde volkana dönüyoruz.Volkan olmadan atağa başlamıyoruz.Alex varken bile bu kadar pas gitmiyordu alex'e.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.