G

Binbaşı
19 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
9 yıl
Satılık 2007 model audi a3
Soruları buradan da alabilirim, ilgilenen arkadaşlar telefonla da ulaşabilir.
http://www.arabam.com/ilanOnizle/5336373/2654933
G
10 yıl
Digitürk Play iptali hakkında
Merhabalar,

Geçen ay başlamak üzere tüm lig sezonunu kapsayan digitürkplay üyeliği aldım kredi kartımdan 400 lira gibi bir ücreti 9 taksit yaptırdım.

Ancak görüntü kalitesinden memnun kalmadım, görüntünün geç gelmesi de cabası.

Bunu iptal etme şansım var mı? Yani bundan sonraki aylar için geri ödeme yapar mı digitürk bilgisi olan yardım ederse sevinirim. Teşekkür ederim.
G
10 yıl
Acil Yardım. Daha büyük ekran vs Input Lag
Yarın veya ertesi gün 2200TL bütçem ile bir 3D Led Tv alacağım, kafamdaki model sony kdl42w805b ya da 815b. Tahmin edeceğiniz gibi oyun oynayacağım ve input lag değerleri cidden cezbedici Sony'lerin.

Bugün araştırırken farkettim LG'de Phillips'te başta olmak üzere diğer markalarda bu fiyata ve aynı özellikte 47''tv bulmak mümkün.

Input lag'ı fazla mı ciddiye alıyorum? Yoksa online oyun için bu değerleri göze alıp sony mi almalıyım ?
G
10 yıl
PS4 Oyun Demoları ekranı problemi
Arkadaşlar merhaba, PS4 menüsünden ne zaman indirimli oyun ya da demolar menüsüne girsem ana menüye atıyor. Bu sorunu yaşayan var mı ? Daha önceden demo indirmiştim ama şimdi böyle bir sorun oluştu indirimli oyunları da göremiyorum işin kötüsü.
G
10 yıl
Vaio Ultrabook İnternet Kopma Problemi
Merhaba arkadaşlar, Vaio SVP serisi ultrabook kullanıyorum, geçenlerde format atmıştım ama formattan sonra sürekli internetten düşmeye başladı. Herhangi bir zaman yok, her an kopabiliyor. 1 yıldır kullanıyorum daha önce olmamıştı böyle birşey. Bağlantıyı kesip tekrar bağlandığımda sorun çözülüyor ama tekrar gidiyor internet. Önerilerinizi bekliyorum.
G
11 yıl
ONE X WİFİ AÇIKKEN SİM ÇALIŞMIYOR
Sabahtan beri deli oldum evde telefon çalışmıyodu, birilerine sormaya çıktım dışarı telefon çalıştı,eve geldim yine çalışmadı. Wifi açınca çalışmıyor,arama yapmıyor,arama gelmiyor,mesajlar gitmiyor giderse de 2 dk sonra falan gidiyor. Beni arayanlara da ulaşılamıyor demiyor,şebeke meşgul falan diyor :D Nesi var bu telefonun?
G
11 yıl
Yeni bir Android kullanısıyım bir kaç sorum olacak (ONE X)
Arkadaşlar uzun bi one x konusu vardı ama konu orda biraz dağınık ilerliyor gibi düşündüm yeni konu açtım. Şimdi sorularımı buraya yazacağım cevaplayabilirseniz sevinirim.

1-Gmail uygulamasında kaç mail geldiğiyle ilgili bişey görünmüyodu kısayolda,telefonun kendi mailini kullanıyorum ama onda da bazı maillerde ekler,fotoğraflar görünmüyor ve mail geldiğinde bildirim almak istiyorum. Sanırım düzenli aralıklarla kontrol ediyor. Biraz kurcaladım ama olmadı,ne yapabilirim?

2-Canlı duvar kağıtları şarjı ortalama yüzde kaç etkiler?

3-Telefonu bilgisayara bağladığımda sıfırlamak yedeklemek için falan kullanacağım bi program var mı ? itunes tarzı.

4-Telefonda kılıf,ekran koruyucu falan seven birisi değilim ama gördüğüm kadarıyla bu kamera camı çizilecek gibi ve bu beyaz kir tutabilir,önerileriniz neler?

5-Beach Buggy Blitz oyunu güya Tegra3 destekli ama en çok benim telefonda kasıyor s3 ve iphone'larda bile daha akıcı. Fazla detayları kapatabilmek için kendilerine mail attım ama sanırım öyle bişey gelmeyecek. Performansı artırabilmek için tüyolar var mı?

6-Telefona bildirim geldiğinde ekranın ışığı yanmıyor. Her seferinde ekranı açmak için kilit düğmesine basıyorum. Tüm one x ler böyle mi?
G
11 yıl
HTC ONE X EKRAN IŞIĞI
Telefonuma mesaj ya da herhangi bir bildirim geldiğinde ekran ışığı yanmıyor,kilit açma düğmesine basıp açmak zorunda kalıyorum.Hepsinde mi böyle bir ayarı mı var ben bulamadım ya da bi bozukluk mu var ?
G
12 yıl
Yurtdışından kargo ile telefon
Forumda arattım ama net bi cevap bulamadım.Bi arkadaşım aracılığıyla Kore'den birisi bana 4S gönderdi DHL kargo ile,İzmir'de ikamet ediyorum.bu kargo nereye gelecek?vergi ödenecekse nereye ödenecek?pek bir bilgim yok bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
G
13 yıl
audi a3 2007 ve 2008
arkadaşlar 5 kapı audi a3 almayı düşünüyorum ama bazı 2007 lerin içi yeni bazılarınınki eski.hangi aydan sonrakiler yeni bilen var mı?alacağım aracın fotolarını henüz göremedim merak ediyorum.bir de sadece cd çalar radyo falan mı değişiyor yoksa değişen başka şeyler de var mı?teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.