W

Teğmen
06 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
9 yıl
iPhone dondu
Arkadaşlar dün güncelleştirme yaparken kendi kendine dondu ve ilerlemiyor.İnternette araştırdım telefonu kapat yedekle demişler fakat benim power tuşu çalışmadığı için kapatamıyordum.Önerisi olan var mı ?
W
10 yıl
svchost ve, memory sorunu
arkadaşlar resim de olduğu gibi permission hatası alıyorum.kendim seçemiyorum bunu nasıl gideririm ? ayrıca sağ üstte gözüktüğü gibi memory aşırı derece de kullanıyor.Bunun da çözümünü söylerseniz süper olur.

teşekkürler

http://imageshack.com/a/img836/5715/clnh.jpg

< Resime gitmek için tıklayın >
W
10 yıl
4000 TL bütçe ile
Arkadaşar 4000TL küsür bütçem var fakat kafamda herhangi bir laptop modeli yok.Alienware 18x vardı fakat parası aşırı geldi.Sizlerden ricam aşağı yukarı bu fiyat doğrultusun da değişen özellikle oyun konusunda çok iyi olan model tavsiyelerinizi paylaşmanız olacak.
W
11 yıl
Sarj Sorunu
Arkadaslar alali hemen hemen 1 sene felan oldu fakat sarjim cok cabuk bitiyor.Oyun oynadigim da cok daha hizli gidiyor fakat.Oyle bos bos dursa bile 2dk da 1 gidiyor.

Bunu nasil halledebilirim ?
W
12 yıl
Elektrik - Elektronik yerine Makina Geldi
Sizce Makina Muhendisliginin + si - si nedir Elektrik Elektronige gore. ?

Buna benzer bir konu vardi fakat konu sapmasin diye baslik actim.
W
12 yıl
Tovbe
Arkadaslar bundan 4-5 ay once heralde bu sinavlara hazirlanirken bir daha iddaa felan oynamayacagim dedim eger oynarsam sinavi kazanamiyayim felan oyle bir seyler soylemistim fakat tovbe etmeme ragmen canim iddaa oynamak istiyor fakat bu bagimlilik seklinde degil tabiki oynadigim miktar max 10tl felan oluyor.

sorunumu ins. anlatabilmisimdir.
W
12 yıl
tamamdir cevaplandi - kilit
Arkadasim 184.000. oldu ve gecen sene 169.000 ile alan yere de tercih yapmis sizce girebilir mi ?

Bana girebilir gibi geldi.Acil oldugu ucun konu actim cunku ona gore ist.a gelecek
W
12 yıl
Universite Hazirlik
Ilk senem de kazanamamistim fakat bu sene ki sinav da istedigim yerler geldi ve simdi bekliyoruz sonuclari neyse benim sectigim okulda iyi bir ingilizce istediklerini duydum hazirlik sinifinda.

Hic bir bilgim olmadigi icin sizlerin yazacaklarina ihtiyacim var.Simdi ben uni. hazirliga basladigim zaman neler olacak.Yani sadece ingilizce mi gorecegim hangi seviyede oldugumu nasil ve ne zaman belirlerler tahminen.

Ayrica tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Bu arada bolum olarakta Elektrik Elektronik Muhendisligi ni sectim.
W
12 yıl
Acil Yardim - Macbook Pro I7
Arkadaslar Macbook Pro i7 aldim ama kafam cok karisti.

Bilgisiyar da hic bir sey yapamiyorum.

Oyun yuklemek icin bazi seyler yapiliyormus ama ben hic birini yapamadim.

Launchpad e bir tane daha klasor acmak istiyorum ama yapamiyorum ayrica launchpad dan program silmek istiyorum alta ya da uzun sure ustune tikladigimda silmek istedigim seyde carpi isareti cikmiyor.

Lutfen bana neleri yuklemem gerektigini felan anlatir misiniz :s

Tesekkurler :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.