M

Çavuş
04 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
17 yıl
Toyota\u0027dan 43 bin YTL\u0027ye VIP minibüs, Teste katılana mondeo şansı ve BMW 1-Serisi
Slm millet,
bu haberler ilginizi ceker diye düsündüm:
-----------------------------------------------

1. Toyota'dan 43 bin YTL'ye VIP minibüs

Toyota'nın ticari araçlar fuarında ilk kez tanıttığı Hiace VIP modeli deri koltuk, televizyon, ön-arka kamera görüntü sistemi, müzik sistemi, DVD player, buzdolabı, klima, ses yalıtım sistemi, çalışma masası ve intercom bağlantısı gibi özelliklerle yola çıkıyor.

Donanım seçeneklerine bağlı olarak aracın fiyatı 43 bin YTL ile 45 bin YTL arasında değişiyor. Hiace'ın ayrıca dört farklı Panel Van seçeneğine 117L Glassvan model seçeneği eklendi.
------------------------------------

2. Teste katılana mondeo şansı

Ford Otosan, Mondeo test sürüşü daveti yapıyor. 28 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanya sonunda yapılacak çekilişle bir talihli Mondeo sahibi olacak.

Yetkili satıcılara gelerek Mondeo ile test sürüşü yapan müşteriler, bir şifre içeren kazı-kazan kartındaki şifreyi SMS olarak gönderdikleri takdirde çekilişe katılmaya hak kazanıyor. Ford ayrıca, kasım ayı boyunca Fiesta modellerinde 2 bin YTL; Focus'larda 3 bin YTL'yi aşan indirimler uyguluyor.
--------------------------------------------------------------------------------------

3. 40 km/s ile giderken üstü açılabiliyor

BMW'nin 1 Serisi Cabrio modeli yüzünü gösterdi. Dinamik tasarımı, düşük yakıt tüketimi, üstü açık otomobil keyfi ile 1 serisi Cabrio, BMW'nin dinamizmini her ayrıntısında hissettiriyor.

Otomobil 22 saniye süren üstünü açma ve kapama işlemini 40 km/s hıza kadar devam ettirebiliyor. İç tasarımında kokpitin geniş yatay çizgileri dikkat çekici bir ayrıntı durumunda. Tavan kapalıyken 305 litre, açıkken 260 litre olan bagaj ile uzun yolculuklar için gerekli alan bulunuyor.

NOT: Zaman.com.tr'den alintidir...
M
17 yıl
Renault Megane Privilege HAKKINDA - ÖNEMLI!!!
Slm millet,
arkadasimin babasi renault megane almak istiyor ve full donanimli olmasina karar vermis. Arac mazot ile calissin istiyor, böylece sadece 1.5dci motorlar kaliyor. 1.5dCi 80 bg gücünde ve 1.5cDi mekanik 100bg gücünde. Bunlarin arasindaki fark ne? (renaultnun sitesindeki veriler). Arkadasimin babasi sunuda bilmek istiyor, aslinda bende merak ettim :), simdi megane privilege 1.5dci alirken bunu krediye baglamasi mümkünü? Istedigi arac 1 yas civari olacak ve bunlarin fiyati 36.000-40.000 arasi degisiyor. Simdi onun babasi 20.000ytl pesin vermek istiyor ve diyorki 1000ytl aylik krediye baglayip veririm, böyle birsey mümkünmü? Mümkünse bunun siniri varmi kac ytl verebilir aylik...Araba hakkinda cok bilgimiz yok. Simdiden tskler...
M
17 yıl
Meganemi, Caddymi??? ACIIIL arkadaslar...
Slm arkadaslar, bizim hoca yeni araba almak istiyor ve ben ona size yardimci olurum dedim. Simdi kendisi Megane düsünüyor ama vw caddydede gözü var. Benim bildigime göre bu ticari arac caddy ve caddy ile ayni sinif araclar testlerde sag sola savrulup devriliyorlar eger direksiyonu cok sag sol yaparsan(diyelim kaza olursa). Kendisi aile arabasi istiyor caddyi uygun görüyor ama bence caddy uymaz, bagaji ama büyük onu sevdi. Meganein ama bagaji kücük ama o bana göre daha iyi aile arabasi olur.
Hocamin aracta istedigi seyler:
Az yakacak (Benzin/lpg), ama emin degiliz
Deri koltuk (meganede deri koltuk mevcutmu kendisi sordu ben yok diye biliyorum)
Ve 1 yilin üzerinde olmayacak yasi (2.el tabi)
Konforada önem veriyor en iyisinden olmasi gerekmiyor ama genede en azindan elektrikli vs. olsun istiyor..
Bu iki arac hakkinda bana bilgi verebilirmisiniz? Veya baska daha uygun araclar varmi?
Bide bunlari 20000 ytl civari bulmak mümkünü(1 yasinda olacagi icin, ama kmsi cok fazla yükses olmasin)...
M
17 yıl
Eski arabalarin testlerini niye bulamiyorum(z)?
Slm millet, kafama takilan büyük bir soru var. Eski model arabalarin niye testlerini bulamiyoum, yokmu? Simdi her cikan arabada veya söyle 2000den sonra bütün arabalarin testleri, yol tutusu, konforu, motor vs. herseyi yaziyor. Yani autobilde gibi dergiler veya televizyon programlari gösteriyor bunlar 2000model alti arabalar icin cok yok herhalde. Ben 1997-2000 arasi yapilan Ford Mondeo nun tstlerine her yerde ariyorum ama bulamadim. Acaba varmidir o arabanin tesleri, daha dogrusu arabalar hangi yillardan dergilere cikiyor veya internete?
M
17 yıl
Mondeo motorunda önemli soru(n)
Slm arkadaslar, normalde her arabanin motorunun yaninda birseyi oluyor cekebiliyorsunuz, gaza basmis gibi oluyor hani araba. Onu benim aracta bir türlü bulamiyorum, aslinda her arabada yokmudur o sey, ben var diye biliyorum. Arabamlan ugrasirken kendi basima gaza basarken motoru göremedigim icin lazim oluyor, nasil yapacagim ben bunu? BU arada arabam 98 model Ford Mondeo 16v 1.6lt 95bg ve benzinli. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim, saygilarla... Resimler asagida..
M
17 yıl
Yeni araba alacagim, ama kararsizim? Yardim lütfen...
Slm millet,
ben bir orta siniftan araba almayi düsünüyorum. Ford Mondeomu alsam (1998 Model) yoksam Audi A4mü (2001 Model)? Audi daha yeni ama pahalida, Ford ise görünüsü hosuma gitti. Opel Vectra, VW PASSAT, Merconun C-Sinifi veya BMWnin 3-serisi bunlari düsünmedim fazla...Ama Mondi len a4ü kestirdim kafama, sizce hangisi uygun bana? Unutmadan: Araba komforlu olsun, cekimi iyi olsun ve en azidnan biraz ekstralari olsun...Neyse ben cok anlamiyorum bu islerden, yardimci olursaniz sevinirim..iyi geceler...


Audi A4Ford Mondeo Yorumlariniz icin simdiden tsk ederim...ama su ikisi arasinda hangisini tercih edeyim. Cokda para vermek istemiyorum, ama arabada yani gene birseyler olsun..cekim felan iyi olsun sonra kalite vs.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.