B

Er
30 Nisan 2024
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 hafta
Borçlardan bıktım
Arkadaşlar, maaş alıyorum her şey borca gidiyor kumarım falan da yok geçen ay kendime 2-3 parça kıyafet aldım maaşımı aldım tüm hepsi ona gitti ve 4-5 bin tl’ye uygun bir telefon almıştım gerçekten artık günden güne eriyorum hergün intihar düşüncesi geliyor sırf elime para kalmadığı için bazen işe gitmek için akbilime para bile yükleyemiyorum utanarak ailemden akbil parası istiyorum çalıştığım halde ben gerçekten her şeyden bezdim yaşama isteğim hiç yok elime maaş kalsa diyorum keşke gezip tozsam eğlensem gerçekten bitiğim artık part time iş bakıyorum işten çıktığım zaman akşam gece işi ve haftasonu işi bakıyorum artık cebimde para olsun diye bıktım her şeyden arkadaşlar ben.
B
geçen ay
İcra Borcu
Merhabalar, bir kuruma borcum var ve icralığım fakat hukuk bürosu sürekli ailemi arıyor ve sms atıyor ve sürekli eve haciz geleceğini söylüyor borç ise Turkc*** borcu hukuk bürosunun böyle bir hakkı var m ı ve ailemi aramaları yasak değil mi sürekli?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.