D

Er
22 Nisan 2024
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
3 hafta
Telefondan gelen garip sesler...
Telefon ev telefonu,Türk Telekom sabit hat.Dayim aradı,açayım dedim.Değişik yürüyüş gibi adım sesleri,kısa süreli insan sesleri ve havlama tarzı sesler vardı.Sonra kapattım ve kendi cep telefonumu aradım.Telefonum hiç çalmadı ve aynı tür sesler devam etti,arkadaşlarımı da aradım yine aynısı.Sonra birkaç dakika sonra tamamen düzeldi.Ciddiye almalı mıyım,ne anlama geliyor bu?
D
4 hafta
Sigarayı bıraktım ama...
Sigarayı 8 gün oldu bıraktım ama bugün çok canım çekti diye bir puro içtim.Tadi çok kötü geldi,boğazlarıma ağrı vurdu.8 günlük sigara etkisi verdi resmen.Ben şimdi yeniden mi başlamış oluyorum ya?Ne yapacağım?
D
geçen ay
Diş Bakım Rutini İçin Yardımcısı (Beyazlık)
Selamünaleyküm iyi forumlar.Ben bir aralar sigara kullanıyordum ve dişlerim biraz sarıydı.Cok yakın zaman içinde bıraktım,ama lekeler geçsin diye de bir kaç şey aldım.Bunlari hangi sırayla yapayım,aynı anda mı yapayım kafam karışık bana biraz yardımcı olursanız mutlu olurum.
Elimdekiler şunlar;
Diş fırçası,
Diş macunu,
Dil fırçası,
Diş ipi,
Diş pastası (gündelik kullanım icin),
Aktif karbon beyazlatma tozu (günde 1 kere oneriliyor),
Ağız bakım suyu (parlatıcı,florürlü)
D
geçen ay
Ergenlikte boy kısalabilir mi?
Selamünaleyküm öncelikle.Benim yaşım 16,boyum anlamadığım bir şekilde sürekli farklı çıkıyor.Endokrinde ölçündüm 1.65 çıktı,okulda 1.67 çıktı,çocuk doktorundan 1.66 çıktı,eczanede tabanlı ayakkabıyla ölçündüm dalgınlık ile 1.67 çıktı.En son okulda ölçündüm yeniden ve ayakkabısız 1.65,tabanlı ayakkabıyla 1.70 çıktım. İşin tuhaf yaniysa şu,2 -3 ay gibi bir süre içerisinde sanki eskisine göre kısaldı gibi hissediyorum,ayriyeten saçlarım falan dökülmeye başladı.Uyku düzenim deseniz asla yok zaten.Boyum kısalmış olabilir mi,böyle bir şey mümkün müdür?Bir sporla uğraşmıyorum bu arada,annemle babam da benden uzun.Lutfen cevap verin,bilgili olanlar beni aydınlatsın.İyi forumlar.
Not:Endokrinoloji doktoru,ergenlik bitmiş ama boy plaklarin 17 yaşında kapanır muhtemelen,plaklarin açık dedi.Sigara kullanıyorum bir de.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.