E

Yüzbaşı
03 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
8 yıl
TEKİRDAĞ PS4 - PS3 GRUBU (TANIŞMA, YARDIMLAŞMA, TAKAS, HABER VS)
Merhaba Arkadaşlar. Güzel Tekirdağ ımızda bulunan ve PS4 oyuncularını burada toplayalım, kaynaşalım diye düşündüm. Siftahı ben yapayım ismim Erhan.
E
12 yıl
Allemantheia-PvE - EN/EU
Arkadaşlar Allemantheia serverinda 20 level Lancer im. Diğer serverlar full oldugundan sıra beklemek sorunda kalıyorsunuz. O yüzden bu serverda başladım.. Gelmek isteyen arkadaşlar gelsinler beraber türk guildi kuralım. İsmim Denizyeli..
E
12 yıl
The Secret Order - (DH) Exile\u0027s Cyristal- Cumhuriyet Loncası.
" The Secret Order" Guildimiz 22 kişilik kontejana ulaşmıştır. Jedi Guardian ve Jedi Sentinel sınıf alımları kapalıdır. Gelicek arkadaslar healer ve focus kullanabilen karakterlere yoğunlaşırlarsa seviniriz.

Bizimle Nehiryeli-Serap-Necromorph isimlerinden irtibata geçebilirsiniz.
E
13 yıl
Tekirdağ PlayStation 3 Topluluğu (Thropy-Yardımlaşma-Haber ve Takas)
Thropy Kartlarını Burda Toplucam :D Hayırlı Olsun. Arkadaşlar listemizi hemde forumumuzu güncel tutmak adına. Kim aktif kim değil bilelim listemizi yenileyelim. Aktifleri Aşağıya alıcam. Kim burdaysa ben burdayım desin ekleyelim listemize. Birde arkadaşlar nerde oturduklarını söylesinler ekleyelimde takas ve ya satış için gerekli olucaktır. Hadi bakalım.



< Resime gitmek için tıklayın > (Tekirdağ-Merkez/Değirmenaltı)
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın > (Tekirdağ/Şarköy)
< Resime gitmek için tıklayın > (Tekirdağ-Çorlu/Velimeşe)
< Resime gitmek için tıklayın > (Tekirdağ/Çorlu)
E
14 yıl
3D WoW...
arkadaşlar windows 7 kullanıyorum ve nvidia ekran kartım var bir gün wowu 3d oynasam nası olur dedim enable 3d vision yaptım ve oyunun menusunde azım acık kaldı wow 3d yi süper destekliyor kırmızı mavi normal 3d gözlükle oynana biliyor ama oyuna girmedim acc sşuan frozen acaba oynayan yada oynanırmı nası olur bilen vamı
E
17 yıl
Dh Guild.....
Arkadaslar, Donanim haber forumundan arkadaslar ile kurmaya calıstıgımız türk guildi, ilk olarak isim degistirmeden 2. olarakta daha sonra aramıza giren birisi yüzünden anlasmaslık cıkarak dagılmıstır. ama tekrar kurulacak olup diger tüm arkadaslarımızıda buraya bekliyoruz lütfen sizde destek cıkın. Karazhan pvp serverinda olup gerekirse baska serverda karakter acabiliriz. Yol yakınken yazalım dedim. Şimdiden tesekkürler.
E
17 yıl
BC ile Yeni Bir Baslangıç...
Arkadaslar Burning Crusade ile birlikte bir kaç arkadas yeni karakter yaratıp (Horde) yeni bir baslangıç yağmayı planlıyoruz. Oyuna yeni baslıycak yada yeni karakter acıcak olan arkadaslar varsa Dh gurubundan arkadaslarla beraber güzel bir guild kura bilir hoş bir baslangıç yapabiiris. Server olarakta PVP yada RPPVP acıcaz ama RPPVP hakkında pek bilgimiz yok. ama hepmizi masa üstü frp si oyuncularıyız yanlıs anlamayın sadece serverin özellikleri hakkında bilgimiz yok. Biz pvp de realminde oynuyorz normalde. Pvp gibi ise orda karakter acıcaz. Duydugumuz kadarı ile ayın 16 snda yeni realmler acılcakmıs orda baslangız yapabiliriz. Arkadaslar cevaplarınızı bekliyorum lütfen. :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.