U

Er
30 Aralık 2023
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
2 yıl
Say 6.8k ya yazılabilecek en mantıklı tıp
evime yakın olduğu için bezmialem daha cazip geliyodu ama bugün gidip baktığımda pek beklentilerimi karşılamadı. Marmara hakkında da pek bi bilgim yok ama evime çok çok uzak. bu sıralamaya nereyi yazmam en mantıklı karar olur çok kararsızım.
U
3 yıl
Tüketici Hakem Heyeti Kararına İtiraz Edildi
Merhaba arkadaşlar hakem heyeti tarafından onaylanan hatta firma tarafından da tarafıma iadesi gerçekleştirilen ayakkabı için bugün itiraz davası açıldığını öğrendim. Daha önce hiç mahkemelik olmadığım için konu hakkında bilgim yok, sürecin nasıl ilerlediği, olası duruşma tarihleri, olabilecek muhtemel sonuçlar hakkında bilgi verebilir misiniz?e
Ek olarak firma bana kötü niyetli demiş ancak 25 Ağustosta teslim aldığım ayakkabı için 26 Ağustosta bizzat iade konusunda firmayı aradım, yapamayacaklarını söylediklerinde de 28 Ağustosta hakem heyetine başvurdum. Zaten ezik büzük kutuyla gelen ve önceden denenmiş olan ayakkabının satılabilirliğini ben mi 1 günde bozmuşum?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.