S

Er
12 Kasım 2023
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 ay
youtube spor yayinciligi
2 milyon takipcili, 1 ayda ortalama 30 milyon izlenen ve icinde 60 adet farkli program cesidi olan bir spor yayinciligi olan bir kanal her programina yaklasik ne kadarlik sponsorluk bulabilir? her program haftada 1 yayinlanip, ayda 4 yayin yapip ortalama 500 bin izlenme sayisina ulasacaktir 4 videoda(ayda 4 video=1 farkli icerik demek= 60 farkli programdan bir tanesi)

aylik 30 ile 40 milyon total izlenmeye ulasan bu kanalin youtube geliri aylik ne kadar olur ve her bir program ne kadar sponsorluk alir?
S
7 ay
youtube spor yayinciligi
merhaba.

deneyelsel ve orjinal, tum turkiyenin tanidigi isimlerle youtube da spor digitale, markaj, vole tarzi bir kanal acmak istiyorum. 2 milyon abone, gunluk 1 milyon toplam izlenme (gunde 4 yayin) ile ne kadar yaklasik aylik izlenme odemesi alirim youtubedan(aylik 50 milyon izlenme).

ve ayda 50 farkli program icin( her biri 1 milyon izleniyor varsayalim 1 ay yani 4 programda) her farkli program icin ne kadarlik sponsorluk alinabilir?
her farkli program icin 1 milyon tl lik sponsorluk abarti bir rakam midir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.