A

Er
13 Eylül 2023
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 ay
K
K
A
9 ay
WhatsApp merhaba mesajı dolandırıcılığı
WhatsApp dan merhaba trendyoldaki ürünü beğen para atalım dolandırıcısı ban da denk geldi. Ben bu kerizlerden 100tl kopardım şimdilik. Şimdi bu parayı ne yapmam lazım. Herhangi bir suçu var mı?
A
9 ay
N11 ve Vorteil mağaza binlerce mağdur bırakması
N11'den 203414658510 sipariş numarası ile Vorteil adlı mağazadan almış olduğum Powertec TR 901 marka saç kurutma makinesi arızalı çıktı, geldiği gibi açıp kapatma tuşu bozuktu ve İlk sıcak çalışmada duman attı. Satıcıya defalarca mesaj atmama rağmen hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Şikayet edince iade için yolladım fakat bu sefer de ürünü kargodan dahi almadan red etmiş. Binlerce mağdur bırakan bu satıcı insanlara bozuk ürün satıp iade kabul etmiyor ve yıldırma politikası izliyor. N11 de hiçbir şekilde muhatap dahi olmuyor konuyla ilgili. Hiçbir şeklide yardım etmiyorlar. Bundan sonrası Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğim. Millet ilgilenmez nasıl olsa deyip binlerce insanı mağdur ediyorlar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.