Y

Yüzbaşı
06 Ocak 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
110 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
Y
9 yıl
Garip bilgisayar problemi...
Geçen hafta format sonrası programları kuruyordum.Restart istedi ve bir daha görüntü alamadım.

Anakart üzerinde VGA_LED sürekli yanıyor.Başka bir ekran kartı ile denedim sonuç aynı.Ses kartı çipi daha önce bozulmuştu ikisi bir arada halledilsin diye garanti kapsamında tamire gönderdim.

Anakart biraz önce geldi.Arızalı olduğu tespit edilen ses kartı çipi değiştirildi.Tüm testleri yapıldı.OK diyor.



Ekran Kartı : Başka bir ekran kartı ile aynı sorunu aldığıma göre sağlamdır diye düşündüm.

Ram : 3 ünün birden bozulma ihtimali ? Ayrıca tek tek ve tüm slotlar denendi.

İşlemci : Daha önce aynı sistemde 2500K kullanıyordum ve 5100MHz civarı kullanırken bilgisayar açılıyor ama belli bir yerden sonra kitleniyordu.1155 soket başka işlemci alıp denediğimde çalışmasına rağmen 2500K nın rahmetli olduğunu anladım.Sonra onu satıp 2600K kullanmaya başladım.



Siz olsanız ne yapardınız ? Deneme amaçlı 1155 Soket yeni işlemci alıp deneme yapmalımıyım.Yoksa bunun ekran kartı ışığı arıza veriyor tam tamir görmemiş diye tekrar servise mi göndermeliyim ?





Bileşenler :

Asus P8-Z77 Pro Anakart

Intel 2600K İşlemci Günlük 5050MHz Overclocked

Xtreem 3x2 Gb 2000MHz ram

MSI Radeon 6850 Ekran Kartı

Zalman 850 Watt PSU
Y
12 yıl
Sahibinden muayenesi yapılmış 1996 Clio
Kazasız motoru çok iyi durumda İngiliz yeşili 1996 model klimasız 1.4 RT Clio.
Bosch iridyum LPG bujileri var.Yağ ve bujinin yedeği bile var.Motoru konusunda hassasım.Tam sentetik 5W-40 Castrol Egde kullanıyorum 1 gram eksiltme yapmıyor..Paradan kaçmayıp devir daim vs. değişen ufak tefek parçalarını yan sanayi değil orjinal taktırdım.
Geçen Aralık ayında muayeneden bir seferde geçti.20 ay sonra muayenesi olacak.

Araç 154 binde ben 103 binde aldım.Aldığımdan beri yolun yaklaşık 40 bin km sini çoğunluğu Eskişehir-Ankara-Eskişehir uzun yolda yaptım.
Aldığım km ye kadar benzinle kullanılmış ve Eskişehir dışına çıkmamış şu anda Eskişehir'de.Atiker marka LPG sistemi var uzun yolda 90-100 km aralığında yaklaşık 6 litre LPG tüketiyor.Havalar güzel olduğunda 5.6 litre LPG bile gördüm.

Tavanda yaklasık 30 cm. güneş yanığı var.Arka tampona park halinde iken çalışma yapan sürücü kursu aracı çarpmış.Tırnakları yerinden çıkmış,tampon sökülüp yerine oturtulacak,üşendiğimden gidip yaptırmadım.

Kendi hatamdan dolayı sol kapı açıkken geri manevra yaptım ve kapı 10 cm kadar geriye gitti.Menteşesinden kurtuldu yaklaşık 10 cm lik bir yerde esneme olmuştu düzeltilip boyandı.Sol arka kapıda çizik var rötuş yapılması gerekiyor.
Benden önceki sahibi bayan direksiyonu tam sağ yapıp sokaktan çıkmaya çalışırken park halindeki araca çarpmış.Sağ farın olduğu yer 1 karış boyalı.Bunun dışında boya yok.
1997 ve 1998 modelleri Türkiye montajı olduğu için malzeme kalitesi arasında fark var. Usb ve kart okuyuculu teybi var.Paspasları yeni aldım.Ön lastikleri 6 ay kadar önce alındı,arkalar 1 sene daha eski. Cüzi bir miktar pazarlık yapılabilir.Araç büyütmek için satıyorum yoksa uzun yıllar binilebilecek bir araç,alan kişi uzun süre ağır bakımı olmadan sorunsuz kullanabilir.

Fotoğraflar için ilan linki :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-muayesi-yapilmis-79117375/detay/
Y
18 yıl
Opteron 170 @ 3103 MHz Updated Ver 2..
% 52.5 oc ye denk geliyor...Yorum rica ediyorum..
http://img165.imageshack.us/my.php?image=ccpuzkh1.png

EDIT :
İnat ettim makineyi balkona kurdum..20 cm kar var dışarıda..Çatır çatır ayaz şu anda..

3171 Mhz gördüm sonrada kitledi makine..1,525 volt verdim..

SORU : Sizce 2920 Mhz yi stabil olarak geçebilir miyim ? Geçmek için neler yapılabilir.? Su soğutma önerisi sıkıştırırsanız araya sevinirim..
Y
20 yıl
Asus 620 bt ile ilgili !
Almayı düşünüyorum kendisine 449+kdv , 190+kdv gsm modül ve ayrıca 512 mb cf2 memory kart almaya karar vermek üzereyim ama cep telefonu olarak kullanıldığındaki stand by süresi hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadım.Normalde 19 saat stand by süresi var eğer böyle olursa hergün hergün şarj etmek zorunda kalırım galiba o da pek tat vermez.Kullananların yada bilenlerin en yakın bilgisayardan cevap yazmaları rica olunur. :)
Özkan DURMUŞOĞLU - Ankara
Y
21 yıl
Avatar
Avatar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.