D

Onbaşı
29 Ağustos 2023
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
212 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
D
6 ay
2. Komiteye çalışmaya devam
İlki 85 geldi ikincide 70-75 hiç fena olmaz Biyofizikçi çıkmış sormayacağını söyledi bir şekil halledeceğiz
D
7 ay
Üstüme büyük oyunlar oynanıyor
Rotschild ailesi hiçbir işimin rast gitmemesi için çevreme ciddi rakamlar ödüyor. Zinciri kırmam çok zor.
D
7 ay
Az miktarda alkol almadan ders çalışamıyorum
Evde çalıştığım zaman 2-3 tekila shot hazırlıyorum onları indirip başlıyorum 2-3 saat çalıştıktan sonra tekrarlıyorum genelde.
Kütüphanede çalışacağım zaman evde 0.5L pet şişeye votka + limon kabukları + portakal suyu bir karışım hazırlıyorum çalışırken ufak ufak alıyorum.
Ufak miktarda almadığım zaman sandalyede oturamıyorum, dikkatim çok hızlı dağılıyor ve telefona dalıyorum.
İşlediği sürece devam mı yoksa yanlış mı?
D
7 ay
Biyokimya midemi bulandırıyor
Kartlar gelmeden önce derslere gitmedim çok. Geldikten sonra da yoklama sınırını geçtikten sonra pek gitmedim. Biyokimyam 0 ve gelecek hafta kurul sınavı olduğu için 2 gündür ful biyokimya çalışıyorum yemin ederim artık mide bulandırıcı gelmeye başladı bitse de biyoloji çalışmaya başlasam keşke.
D
8 ay
Üni 1’e başlayanlar
Arkadaş, tanışma vs nasıl gidiyor az dertleşelim
D
8 ay
Yunanistan staj başvurum kabul edildi
2 haftalık 449$ şimdi ödemeli 1730$ Temmuz’da, (Temmuz 1 - Temmuz 15) 2 haftalık başvurum kabul edildi, kesinleştikten sonra ödemeyi yapacağım. İngilizce yeterliliği, stajdan beklenti, daha önce yurtdışı stajı yaptınız mı vs gibi sorular ve herhangi bir sağlık probleminiz, suç kaydınız var mı gibi sorular var formda.


edit: Temmuz yazmışım Haziran olacak. Eğer okulla uyuşmazsa tarihi değiştirmeye çalışacağım.
< Resime gitmek için tıklayın >
D
8 ay
Tr’ye Ortadoğu ülkesi gibi şeyler söylenmesi
Ben bu Şubat’ta Dubai,Doha,Erbil’i gördüm. Bu üç şehir sırasıyla Bae,Katar,Irak’ta bulunuyor yani Ortadoğu’da.
Bu şehirleri görseniz geri dönmek istemezsiniz. O kadar güzel yerler. Erbil’e özellikle büyük önyargı ile gitmiştik fakat kırdı önyargımızı.
İnsanı derseniz, Doha ve Bae’de zaten genelde her milletten adam var ve birlikte sıkıntısız yaşıyorlar, Erbil’de Kürtler, Türkmenler, Araplar, Keldani ve Süryani Hristiyanlar bulunuyor. Bunlar da mutlu, şehrin bir ruhu var; insanlar genel olarak sakin ve Arap laubaliliğinden uzak.

Ortadoğu’nun çer çöp insanının tamamı Türkiye’de olduğu için Arap yarımadası bir kaç sıkıntılı yerleri hariç gayet güzel, Türkiye’yi kıyaslayabileceğiniz yerler değil. Lütfen dikkat edelim.
D
8 ay
Kızla buluşacaktım ekti
Geçen gün sağlık bilimlerinden tanıştığım bir kızla bu akşam için anlaşmıştık özel yurtta kalıyor izin aldım dedi ama şimdi çıkmasına müsade etmemişler. Ortada kaldım napsam dedim bastım gaza tantuniciye geldim tantuni yiyeceğim valla kötü oldu

< Resime gitmek için tıklayın >
D
8 ay
1. Kurula başlıyorum çıtırından
Hedef 90+ diğerlerinde rahat edebilmek için kolaymış zaten
yavaş yavaş tekrarlı olarak başlıyorum

< Resime gitmek için tıklayın >
D
8 ay
Kredi kartı ödemesi nasıl oluyor
11000TL kart borcum var içinde 3 ay taksitlendirdiğim işlemler de var. Ayın 10’unda ilk hesap kesim olacak ben bunu 10’unda ödemezsem ,ki ödeme imkanım yok harçlığımı 15’inde alıyorum, direk faiz işlemeye başlıyor mu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.