A

Onbaşı
14 Ağustos 2023
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
Sizce artık rahat olmalımıyım?
18 gün geçti ve 18 gün önce biri beni şikayet etmiş olabilir. Artık rahat olmalımıyım kısaca. Çoktan haberim olurmuydu etse? (farkli sehirdeyiz,siber suc)
A
2 yıl
Artık rahat olabilir miyim?
15 gün geçti ve şikayet edilme korkum var. 15 gün önce edilsem çoktan haberim olur muydu?
A
2 yıl
Şikayet 5
savcılığa veya polise şikayet edilirsek edildiğimiz gün mü aranırız?
A
2 yıl
şikayet
Şikayetten kaç gün sonra savcılık/emniyet ifadeye çağırır?
A
2 yıl
Karakol şikayetten kaç gün sonra ifadeye çağırır?
sorum başlıkta.
A
2 yıl
Hakkımda suç duyurusu (şikayet var mı) nasıl öğrenebilirim?
Örneğin bir şahıs bizim adımıza savcılığa veya kolluk kuvvetlerine suç duyurusunda bulundu diyelim. Hakkımızda şikayet var mı nasıl öğrenebiliriz? (e-Devlet falan demeyin çünkü dava açılmadan diyorum yani şikayet.)
A
3 yıl
Samsung A32 STOCK ROM
Ben samsung A32 kullanıyorum ve android 13 kullanıyorum ama android 13 te cok kastigi icin android 11 e düsurmek istiyorum (ilk basta 11 di sonra guncelledim) Telefona stock rom atarken android 11 icin bit degerim cok fazla (4) o yüzden android 11 kurmam mumkun degil. Telefonumun bit değerini nasıl düşürebilirim?
A
3 yıl
Samsung A32 bit değeri düşürme
Ben samsung A32 kullanıyorum ve android 13 kullanıyorum ama android 13 te cok kastigi icin android 11 e düsurmek istiyorum (ilk basta 11 di sonra guncelledim) Telefona rom atarken android 11 icin bit degerim cok fazla o yüzden android 11 kurmam mumkun degil. Telefonumun bit değerini nasıl düşürebilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.