P

Yarbay
24 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
89 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
4 yıl
Memur olabilir miyim?
Merhabalar, arkadaşlar ben turizm işletmeciliği mezunuyum, aynı bölümde yüksek lisans yapmaktaydım ancak bırakma kararı aldım, ve şuan kpss tarafına doğru bir yol çizmem gerekiyor. Yani aklım çok karıştı daha önce hiç incelememiştim kpss ile ilgili başvuruları,

Sanırım 4001 nitelik koduyla girilen meslek dallarına başvuru yapabiliyorum ama işte ben düz memuriyet istiyorum herhangi bir devlet dairesinde olabilir farketmiyor artık lüks arayacak durumda değilim, yaşım 25, sadece yaş ve 4001 nitelik koduyla mı alınıyor memurlar yoksa ayrıca işletme, iktisat vs mi bitirmem gerekiyordu?

Kimi yerlerde sadece 4001 ve 30-35 yaşını geçmemiş olunması şekilde bir nitelik kodu varken, kimi ilanlarda yukarda belirttiğim şekilde kamu yönetimi, iktisat vs bitirme şartı da aranıyor.

Tecrübeli dostlarım, sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Puan hedefi olarakta minimum 90 düşünüyorum zaten genel olarak çok yüksek ama memur ortalamaları genelde bu aralarda geziyor. Matematiğim zayıf olduğu için genel kültüre ve Türkçe'ye ağırlık vererek bu puanlara yaklaşmak gibi bir hedefim var.

Askerden sonra 7-8 ay vaktim olacak kpss 2022 ye, sizce yeterli midir?

Zaman ayırıp cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
P
5 yıl
EKRANDAKİ ÇIZGILER VE AÇILIP KAPANMA SORUNU
Arkadaşlar eski bi masaüstü bilgisayarımız var,ekranda böyle çizgiler çıkmaya başladı, ramleri söktüm taktım geri yerlerini değiştirdim. Bios pilini çıkarıp geri taktım. Bazen açılıyor bazen açılırken bip sesi bile gelmiyor siyah ekran kalıyor ama açılırken genelde görüntü bozuk oluyor zaten 2 3 dk içinde en geç görüntü bozulup tamamen siyah ekrana dönüyor, sorun ne acaba ne yapmam gerekli? Pek anlamam bu işlerden,biraz bilale anlatır gibi anlatır gibi anlatabilirseniz minnettar olurum.

< Resime gitmek için tıklayın >
P
5 yıl
Motosiklet önerisi?
Merhaba arkadaşlar,
2 yıl önce bir sene kadar CBF 150 kullandım satmak zorunda kaldım nakit ihtiyacım için, ondan önce de yıllarca scooter sürdüm. Fakat vitesli motor daha çok cezbetti beni, daha keyifli geldi. Bu yüzden 10.000 TL ye kadar vitesli motor ne önerirsiniz, max 100 km ye kadar 3-5 ayda bir belki şehir dışına gezmeye gidebilirim artçılı olarak bu yüzden artı konforu da çok kötü olmayan bir motor tavsiyesi verebilirseniz sevinirim. Sıfır model de olabilir çinli olur muhakkak fakat servis ağı geniş ve az kronik sorunlu bi model önerilerinize açığım. Dediğim gibi genel olarak az yakması,ucuz yedek parça,artçı konforu benim için yeterli,tek silindir olcaktır zaten titrer çok sorun değil öyle hız tutkunu bi insan değilim tın tın 80-90 bile bana yetiyor. Şimdiden teşekkürler
P
5 yıl
SYNTHWAVE SEVERLER BURAYA!!
Bugün çok yakın bi arkadaşım albüm yayınladı,dinleyip sizlerden de kısa görüş ve önerilerinizi alabilirsek mutlu oluruz çok teşekkürler şimdiden sevgili synth/dark wave sever arkadaşlar.



http://Joelnox.bandcamp.com

https://open.spotify.com/artist/5KGg8ylF2sk2qmZk0uHxmH?si=QHqLqnGhSAO69-we1DRdJw
P
5 yıl
Energy saver kart bozulur mu?
Arkadaşlar merhabalar bu vikonun energy saver kart sistemini kullanıyoruz,ufak bi pansiyonumuz var. Misafirlerin anahtarına taksak bunları çantalarına koyunca veya cep telefonlarında manyetik alanla etkileşime geçince bozulur mu acaba? Yoksa bi anlamı yok yaptırmanın, adam yine klimayı açıp gidiyor anahtarıyla odayı kitleyip sadece,uyarı yazısı da yazsan bizim millet okumayı pek sevmez bilirsiniz. Kartın fotosunu aşağıya ekledim. Teşekkürler şimdiden
< Resime gitmek için tıklayın >
P
5 yıl
Buckethead Soothsayer
Soothsayer parçası buckethead seven sevmeyen herkesin baştacı bi parçadır. Ben de sürekli backing trackini açıp üstüne çalmaya çalışırım kendimce birşeyler,naçizane yorumlarınızı bekliyorum,teori hakkında bi bilgim yok sadece kulaktan ve bi kaç gam yürüyüşüne bakarak çalıyorum.

Videoyu izlemek için tıklayınız
P
12 yıl
Kredi Kartı Banka Hesabı Hk.
Arkadaşlar merhabalar ben yaklaşık 15 gün önce 18 yaşımı doldurdum ve ehliyet vs her türlü hakkı kazandım şimdi bi banka hesabı açtırmak istiyorum internetten alışveriş yapmak için hangi banka öğrenci için avantajlıdır hangisinden açtırayım önerilerinize göre pazartesi gidip açıcam bi hesap bu arada internetten alışveriş yapmak istiyorum daha önce hiç yapmadım şimdi taksitle alırken hesabımdan ne kadar para çekilecek ? atıyorum; 130 liralık bi ayakkabı alıcam bunu 10 taksite böldürme imkanı var kartıma ne kadar para yüklemem gerekli o ayakkabıyı almak için 130 mu yoksa her ay 13 mü nasıl bir sistem izleniyor , kusura bakmayın yıllardır asosyaldim böyle işleri hep ailem yapardı hiç bilmem böyle şeyleri o yüzden bilenler çoktur burda herkes sanal alışveriş yapıyor bir sorayım dedim en dolu bölümde konu dışı olduğu için buraya açtım.
P
12 yıl
Öğrenci ve Velilerimizi YGS\u0027den sonra...
P
12 yıl
Uykumda acaip sayıklıyormuşum
Hangi arkadaşıma gitsem kalsam aynı şeyleri söylüyorlar, uykumda sayıklıyormuşum konuşuyormuşum yaşadığım olayları veya rüyamda yaşadıklarımı anlatıyormuşum diyorum ki bi video ya falan alın bi uyumayın ama yok hatta kemer'de stajdayken arkadaşlar rüyamda ingilizce konuştuğumu mimiklerimi bile söylediğim sözlere göre ayarladığımı söylüyorlardı çok ilginç ve çok sık rüya görürüm gördüğüm rüyalarda mistik öğeler içerir asla olmayacak gerçekleşmeyecek şeyler vardır rüyalarımda sanırım bu yüzden forever alone'um
P
12 yıl
V Kasa Gitarlar
Arkadaşlar V kasalar les paul'den daha çok hoşuma gitmeye başladı açıkçası fakat çalım zorluğu varmı evde veya sahede, öğrenmek istiyorum hiç alıp denemedim.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Les paullerde ağır gibi 5-6 kiloluk gitarlar var ki bunlar dizi komple uyuşturur kanımca strat mıdır en uygunu sizce ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.