R

Çavuş
05 Mayıs 2023
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
4 ay
Playstation 5 Slim mi Fat kasa mı ?
Merhaba arkadaşlar, PS5 al sat yapıyorum. Önümüzdeki hafta Dubai'ye gideceğim. Dönüşte PS5 getirmeyi düşünüyorum. Bu zamana kadar slim hiç alıp satmadım ve sattığım standart kasalardan çok şükür hiç sorun yaşayan çıkmadı. Çift kol slim ve standart kasaların fiyatı neredeyse aynı (150-200 TL fark).

Malum slim için bir ısınma problemi konuşuluyor. Slim kasa kullanan veya detaylı bilgiye sahip olan arkadaşların yorumlarını beklerim. Eğer gerçekten böyle bir problem varsa normal kasa alıp yola devam ederim. Ya da Rog Ally, PS Portal gibi seçenekleri de değerlendirebilirim
R
7 ay
Kuzey Saat hakkında
Merhaba arkadaşlar,

Aranızdan daha önce Kuzey Saat firmasından alışveriş yapanlar olduysa bilgi verebilir misiniz ? Beğendiğim modeller bu sitede birçok bilindik saat tedarikçisine göre %50 daha ucuz seviyede. Firma doğrudan kendisi ithal ettiğini ve toptan fiyatına perakende satış yaptığı için fiyatlarının daha uygun olduğunu iletti.

Ürünlerin orjinalliği, sertifikası ve kargo gibi süreçlerde bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?


https://kuzeysaat.com
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.