A

Yüzbaşı
14 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Casper Virvana C900 Usb 3.0 Sorunu
Merhabalar, Casper Nirvana C900 bilgisayarımda windows 10 64 bit işletim sistemi yüklü. 3.0 usb portuna harici harddisk bağlıyorum. Veri aktarımı 40 Mb geçmiyor. Başka bilgisayarda 3.0 portuna aynı harici diski bağladığımda veri aktarımı 70 MB civarına çıkıyor. Harici harddisk kutusunu değiştirdim. Yenisini denedim. Yine aynı. Chipset driverlerı kurulu. Aygıt yöneticisinde Intel(R) Usb 3.0 eXtensible Host Controller -1.0 yüklü. Sürücü tarihi 01.09.2020. Yine aygıt yöneticisinde USB Kök Hub (USB 3.0) yüklü ve sürücü 09.05.2020 tarihli. Garanti sona erdi. Casper dan çözüme yönelik bir yanıt alamadım.
Bu cihazı kullanan arkadaşlardan yada böyle bir sorun yaşayan arkadaşlardan çözüm önerileri bekliyorum. Teşekkürler..
A
4 yıl
Yağsız kontak sprey tavsiyesi
Merhabalar, elektronik devrelerdeki temassızlık giderici kontak sprey tavsiyesi isteyeceğim. Yalnız plastik aksamda leke yapmayacak. Mouse da buton temazssızlığı için bir tane aldım. sökmeden sıkmayı denedim. Kontak problemini giderdi fakat mouse üzerinde çıkmayan leke oluşturdu. Tavsiye edeceğiniz leke yapmayan kontak spreyi var mıdır?
A
5 yıl
Hava Üflemeli Havya Yerine Sıcak Hava Tabancası Olur Mu?
Başlıkta belirttiğim gibi hava üflemeli havyalar yerine aşağıda linki verdiğim sıcak hava tabancası da kullanılabilir mi? fiyat olarak çok uygun ve sıcaklık değerleri hava üflemeli havya ile neredeyse aynı gözüküyor. Tabi ayarlı hava ve sıcaklık ayarı yok.
Bu konuda deneyimli elektronikçi arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

Bavaria Bha 2000/1https://www.hepsiburada.com/bavaria-bha-2000-1-sicak-hava-tabancasi-p-HREIN4520130?magaza=Badem10
veya
Black &Decker KX1650https://www.hepsiburada.com/black-decker-kx1650-sicak-hava-tabancasi-1750w-p-HRBDKX1650?magaza=h%C4%B1rdavatgezegeni

ikinci linkteki daha fazla ısı veriyor.
A
5 yıl
Araç içi taban döşeme tavsiyesi
Merhabalar, yeni araç aldım. kapı giriş kısımları iç tarafları halıfleks kaplı. Araca inip binerken devamlı ayak izleri oluyor. burayı kendim kaplamak istiyorum. Kendinden yapışkanlı ve ileride söküldüğünde eski halıfleks döşemeye zarar vermeyecek kaplama çeşidi mevcut mudur. Varsa tavsiye ettiğiniz marka ve model yazabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
A
5 yıl
Partner Tepee Allure Koltuk kılıf paspas tavsiye
Merhabalar, 2018 model Peugeot partner Tepee Allure araç için koltuk kılıfı, paspas ve bagaj paspası için tavsiye edebileceğiniz ürünler var mıdır?
Kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
A
7 yıl
Xiaomi Mi 5 Çift Hat ve Rehber İçin Bilgi
1. Soru: Birinci hat ile görüşürken ikinci hattan gelen aramaların ekranda gözükmesi için bir ayar mevcut mudur? Aynı şekilde birinci hat ile görüşürken yine birinci hattan arama geldiğinde ekranda numarayı nasıl görebiliriz.
2. Rehberde tüm kişileri değilde istediğimiz grupları nasıl gösterebiliriz. (Whatsup, telegram vs. devre dışı bırakarak)
Teşekkürler..
A
8 yıl
Software Status modified Hatası
HTC One M8 telefonda Software Status modified Hatası almaktayım. Hatanın sebebi ne olabilir sizce acaba?
Teşekkürler.
A
8 yıl
Windows 10 ve Kaspersky 2016 İnternet Explorer Sorunu
Windows 10 64 bit yüklü bilgisayara kaspersky 2016 deneme sürümünü yükledim. Fakat kaspersky aktif iken Internet Explorer hata veriyor. Korumayı duraklat yapsanız bile hata mesajı gitmiyor. Sadece kasperky çıkış komutu ile kapatınca internet Explorer açılıyor ve sorunsuz çalışıyor. Ayarlardan birçok işlevi kapatmayı denedim ama sorunun kaynağını bulamadım.

Kaspersky açıkken aşağıdaki hatayı veriyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ayrıca kaspersky aktif iken internet Explorer penceresi de açılmıyor. Sayfanın açılmasını da engelliyor. Diğer tarayıcılarda sorun yok..
Kaspersky kaldırdım. İnternet Explorer ı kaldırdım yeniden kurdum yine aynı..

Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
A
9 yıl
Bu lastiğe ne olmuş olabilir.
Merhabalar, lastik üst yanaklarda çevresel çatlak oluştu. Sadece ön sol tekerde var. 3 senelik lastikler ve 25.000 km de. Diğer lastiklerde bir şey yok. Aynı cins lastikler. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba. Bu şekilde uzun yol yapılabilir mi?
Teşekkürler..
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
Navitech DTV-7600 Bağlantı İçin Yardım!
Merhabalar,
Aracım için Navitech Dtv-7600 Araç Multimedya Oynatıcısı aldım. Eski teyp bağlantısını aracımdan söküp bu teyp bağlantısını nasıl yapabilirim. Konunun ustaları yardımcı olursa sevinirim.
Eski teyp arka bağlantısı:
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Navitech Dtv-7600 bağlantı şeması ve aparatları

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Bir de arabayı satarken eski teybi takma niyetim olursa kabloları kesmeden ara dönüştürme aparatları var mıdır? Teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.