K

Onbaşı
31 Mart 2023
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
10 ay
Boks eldiveni almak istiyorum
boks eldiveni tavsiyelerinizi alabilir miyim
K
geçen yıl
Orgazm kontorolü
kadınların zihinlerinde ki uyarıyı kesmektir bir anda kadın ya da bunu erkekle de tabi kıyaslayabiliriz. kendinizi durdurarak devam edebilirsiniz eski uzak doğu geleneklerinden beri modernleşmiş halidir ve seks esnasında ilgiyi de bir anda kesmek de bazen buna örnektir.
K
geçen yıl
Türkçe dirty talking
sanırım itiraf ederken rahatlayamayacagım evett türkçesini yaparken cinsellik sırasında gülüyorum ve karşı tarafa da negatif yansıtıyorum sanırım ingilizce daha havalı ya da türkçe yapılırken ses tonun güzel olması gerekiyor.
K
geçen yıl
French Kiss
Düzenli ritim ile yapıldığında cinsellik de ön sevişmeyi ateşleyen olmaz olmaz il giriş tekniğidir belli usulü vardır beraber karşılıklı çalışma da fayda vardır.
K
geçen yıl
Edging tekniği
Boşalmanın doruk noktasına gelirken kendini nefes, ve tao cu ve travestilerin eknikleriyle durdurmak ve sekse devam etmek 4, 5 kere yapıp orgazmın doruklarına çıkartan harika tekniktir.
K
geçen yıl
Cinsel oyuncakların kullanımı sağlıklıdır
Cinsel oyuncakların kullanımı ilk zamanlarınkine göre çok daha yaygınlaşmaya başladı cinsel oyuncak pazarı milyarlarca doları buluyor piyasası insanlar gün geçtikçe cinsellik hayatına zevk ve renk katmak istiyor. mastürbasyonun ve cinselliğin gelişimin de bu aletlerin kullanılması cinsellik adına çok sağlıklı olacaktır erkekler de ve kadınlarda bulunan pc kası dediğimiz faktörü ne kadar geliştirirsek bu işlem de cinselliğin süresi bir o

kadar artacak ve renklenecek. kullanım çeşitleri olarak en çok sinir bulunan bölgelere (aolera, klitoris, perineum, vajina, frelinium, bacak içleri) gibi çeşitli anotomik noktalara titreşişimli oyuncaklar kullanmak büyük ve güzel bir gelişim ve renk.
K
geçen yıl
dirty talking Cinselliği ateşleyen faktör
özellikle kadınları sanal cinsellik de gerçeği kadar olmasa da harika tatmin ediyor müthiş kombomdur dirty talking, ama bunu yaparken doğal olmanız gerek. ilişkiye renk katan bir unsurdur bu konuda kendinize konuşma metinleri hazırlayabilirsiniz yapmacık olmayan bir şekilde.
K
geçen yıl
Cinselliği sadece penisten ibaret sanmak
böyle adamlar sadece penise odaklanarak vakit ve evliliklerini tehdid unsuru oluşturuyor adamın malı büyük değil bütün gün ağlıyor ama asıl meseleyi bilmiyor kadının beyniyle sevişmek olduğunu, klitorisini uyarıcağını. aorela masajı yapması gerektiğini biraz da tantrik dokunma gibi kısacası bir kadına sesini, vücudunu, cinsel bilginle tatmin edemezsen penis sadece arzuları tatmin eden görsel bir zevk olarak kalır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.