F

Yüzbaşı
21 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
8 yıl
silinsin
silinsin
F
9 yıl
13 .000 TL Ekran kartı
Geçenlerde bilgisayara görüntü gelmeyince ekran kartında sorun olabileceğini düşünerek ekran kartı araştırdım. Bu fiyatta bir ekran kartı görünce de şaşırdım . Böyle bir kartı kim kullanır , ne için kullanırlar gerçekten merak ettim.

http://www.hepsiburada.com/liste/sapphire-amd-firepro-w9100-16gb-512bit-gddr5-dx12-pci-e-30-profesyonel-ekran-karti-spamdfprow9100/productDetails.aspx?productId=bd305265&categoryId=204
F
9 yıl
Karar veremedim !
Öncelikle herkese selam ,

Karar veremediğim konu şöyle , 2009 temmuzundan buyana kullandığım nividia geforce 8800 gs ekran kartım oyundan atmaya , sonrada bilgisayarda görüntü vermemeye başladı. İşlemci macununu ve fanını değiştirdim sonuç yine aynı. Şu anda anakartın görüntü birimini kullanıyorum. pci expres slotu da bozuk olabilir , bu da ihtimal , fakat deneyecek başka ekran kartım yok. Elimdeki ekran kartının tamiri olur mu veya tamir etmeye değer mi !

Oyun olarak fps oyun oynuyorum , biliyorum kullandığım kart eski kaldı fakat oynadığım oyunda sorun çıkarmıyordu. Şimdi iki yol var ucuz bir ikinci el ekran kartı mı alayım , yoksa 100 TL civarı sıfır bir ekran kartıyla yola devam mı edeyim . Karar veremedim .

İkinci el veya sıfır ekran kartı deneyim ve öneri paylaşımlarınızı bekliyorum.
F
9 yıl
Aldığım en güzel ve mutluluk verici mesaj
Sağlığınız yerindeyse yılda bir kere kan verin. Bugüne kadar 30 yakın kan verdim. Özellikle talasami hastalarının ayda bir kez bir ünite kan almaları gerekiyormuş. Bunu yeni öğrendim. Bu nedenle bu başlığı açtım. Kızılaydan gelen mesaj .

< Resime gitmek için tıklayın >
F
9 yıl
Bu saatten sonra kaç pin anakart-intel
1150 pin 1155 pin 2011 pin , kullanım amacına göre tercihler değişebilir .

Uzun vade için seçim daha çok hangi anakarta olmalı . Yeni bilgisayar toplasanız , siz hangisini seçerdiniz.
F
9 yıl
Kasa içi led çalışması
İçimizdeki çocuğu yaşatalım :) Kasanın açık tarafına pleksiden bir kapak yapacağım , hava alsın diye de matkapla dekoratif şekilde delikler açacağım . Bakalım bizim emektar nasıl parlayacak..

Bilgisayar yükte 41 dereceyi geçmiyor. Gerçi havaların etkisi de vardır. Bu nedenle şimdilik ek bir soğutma fanı takmadım .

Kuzey köprüsü fanını egsoz fan gibi görsel olsun diye ekledim . Balık gözüyle de çektim .




< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
F
9 yıl
Olympus SZ-10 18x Makine önerisi
Merhaba , Olympus SZ-10 bu makineyi almayı düşünüyorum. 18 x ve küçük ebatta olması . Fiyatı da uygun 250 TL civarında satılıyor. Yalnız satan sitelerden hiç alışveriş yapmadım. Sizlerin bu makine ve bu özelliklere uygun önerilerinizi bekliyorum.

Şöyleki makine küçük boyutta ve yakınlaşma özelliği 16 x üzeri olmalıdır. Dağda bayırda gezerken ağırlık yapmadan fotoğraflar çekebileyim. Bütçe dediğim gibi 250 TL. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

http://www.ucuzlukcu.com/urunler/olympus-sz-10-dijital-fotograf-makinesi-vhmcl/?ref=akakce&v=1.88.4

http://www.cazipshop.com/Olympus-SZ-10-14-MP-18x-Zoom-3-inc-Dijital-Fotograf-Makinasi-Olympus-Turkiye-Garantili-%2CPR-307.html?ref=akakce&v=1.2.3

http://www.webdenal.com/olympus-sz-10_330387.html?ref=akakce&v=0.69.2

http://www.bizdeuygun.com/Olympus-SZ-10_140326.html?utm_source=Akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=referans&v=1.68.7
F
9 yıl
Evladiyelik klavye
Dikkatimi çekti , masüstü bilgisayarımda 1995 vaya 96 yılında aldığım compaq klavyeyi kullanıyorum. Dile kolay yaklaşık 19 yıl olmuş . Henüz tek bir harfi çıkmadı , en ufak bir silinme yok. :)
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
F
9 yıl
Sabah sabah 19 TL
Biliyorum bir şey değil ama , paylaşmak istedim.
< Resime gitmek için tıklayın >
F
9 yıl
Çözüldü
Telefonun modeli samsung GTS-S6500 D ,
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.