Ö

Er
06 Şubat 2023
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Ö
geçen yıl
Andrid Tablet Fare Ayarları
Herkese merhabalar. Tabletime Wireless fare ve klavye bağladım. Ancak Microsoft 365'te çalışırken farenin sol tuşuna basarak satırları seçemediğimi farkettim. tarayıcıda seçim yapabiliyorum ancak bu sefer sağ tıkladığımda da kopyala yapıştır seçenekleri açılmıyor... Bir tuş konfigürasyon ayarına ihtiyaç var gidi duruyor yada driver vs... Yardımcı olabilecek var mıdır? Şimdiden Teşekkürler...
Ö
geçen yıl
Dronecell Nerede?
https://www.youtube.com/watch?v=zo_IVCV1TAA&feature=youtu.be


Kullanılmayacaksa bu teknolojiler niçin var, neyi bekliyorsunuz? Yoksa daha yapmadan yaptık mı dediniz?
Ö
geçen yıl
Vivaldi\u0027nin Şifre ve Yer İmi Aktarım Problemi
Herkese selamlar arkadaşlar. Ram kullanımı, hızı ve özelleştirilebilir arayüzü için Vivaldi web tarayıcı indirdim. Ram kullanımı da beni tatmin etti açıkçası ancak daha önce kullanmış olduğum edge ve chrome tarayıcılarından bilgilerimi içe aktaramıyorum. Otomatik olarak aktarmak istediğimde önce web tarayıcınızı kapatın diyor. Halbuki hem pencerelerden hem de task managerdan kapatıyorum. Diğer seçenek olan .csv dosyası üzerinden parolaları içe aktarmak istediğimde ise tarayıcıdan yol seçerken .csv dosyasını görmüyor... Yardımcı olabilecek olan var mı?
Ö
geçen yıl
Lenovo M10 HD (2 Gen) Arm Cortex A53
Bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce ofis uygulamaları için yeterli mi? Ben Google ofis servislerini denerken kaldırmadı ancak Microsoft 365'de daha iyi. Kompakt klavye ve mouse alsam ofis uygulamalarında laptop gibi kullanabilir miyim?
Ö
geçen yıl
Göçük altında kalanları iletişim hatlarından arayarak dalga geçenler.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz? İnsanlıktan nasibini almadıklarını geçiyorum hattı meşgul ederek yardımın önüne geçmek?
https://www.youtube.com/watch?v=DlV1KrbNaHk&feature=youtu.be
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.