A

Er
31 Ocak 2023
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 ay
Asus Rog Phone 3 mü 5 mi ?
ASUS ROG PHONE 3 buldum 11 bin TL bir de ASUS ROG PHONE 5 var 12 bin 500 TL . İkisi de tertemiz kayıtlı telefonlar elden alacağım. Sizce hangisi alınmalı hem oyun oynamayı hem de fotoğraf çekmeyi seven biriyim.
A
geçen yıl
Seyyar satıcılık yapmak ?
Beyler Konya' da seyyar satıcılık yapmak istiyorum satacağım şey de kültürel değer arz ediyor. Şimdi belediye başkanıyla aslında bağlantım var. Sizce izin alayım mı, kazandığım paradan keserler mi, keserlerse ne kadar keserler, aylık ne kadar ücret ödemem gerekir belediyeye ? Yoksa izin falan almadan yapıştırıyım mı ? Zabıta yakalarsa çok sıkıntı yapar mı mallarıma falan el koyar mı ? Çok büyük bir tezgahım yok küçük zamandan tasarruf için :) Eeee ne diyorsunuz bilgisi olanlar bir yardım etsin.
A
geçen yıl
Uncharted 3 siyah ekran
Rpcs 3 üzerinden oynuyorum oyunu. Yüzük dönüyor dönüyor sonra siyah ekran kalıyor. Başka sürümlerde de rpcs3, oyunu disc game olarak görmüyor. ps3 game data olarak görüyor ve açamıyorum. Ama benim için önemli olan şu siyah ekran bilen varsa Allah için yardım etsin 3 gündür uğraşıyorum sevdiğim bir oyun. Bir türlü kurtulamadım şu siyah ekrandan.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.