S

Er
01 Ocak 2023
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 23)
Gönderiler Hakkında
S
2 hafta
Web Master - Freelancer Forum
Merhabalar değerli DH kullanicilari Türkiye'nin en iyi Web Master ve Freelancer topluluğu olan foruma gel . com Web Master Freelancer forumumuza katılarak sizde dijital ürün hizmetlerinizi ilgili kategorilerde yayınlayabilir ve sosyal medya hesap alım satım hizmetlerinizi verebilirsiniz
S
6 ay
Satılık forum sitesi alınacak
Merhabalar kendimize sırf zevkine 5-10 bin üyeli forum sitesi almak istiyorum ilginenler elinde bulunanlar iletişime geçerse sevinirim
S
8 ay
Sosyal Medya Takipçi - Beğeni - Yorum Tüm servislerimiz aktiftir.
Merhaba https://trendbayin.com olarak tüm sosyal medya servislerimiz aktiftir hemen aramıza katıl 1000 takipçi 3.5 TL 'den başlıyor 🫡☺️
S
9 ay
Hemen Aramıza Katılın Gümbür Gümbür Geliyoruz. Sitemiz Açıldı Güvenli Alışverişe Doyacaksınız :)
Açıldık Sizde Hemen üye olup magazalarınızı açarak, aramıza katılabilirsiniz kısa bir süreliğine magaza açmak ücretsiz büyük reklam bütçesi ayırdık. Ve yakın zaman da magaza açmak ücretli olacak. Türkiyenin en iyi Dijital alışveriş sitesi olma yolunda ilerliyoruz. Fırsatınız varken hemen kaydolun ve ürünlerinizi ekleyin. 30.000 TL'lik reklam bütçesiyle çok hızlı yol katetmeyi planlıyoruz. :)

Sitemizde komisyon diğer siteler gibi %18 falan değil %4'tür. Alım satımda güven asagıdaki gibidir...


https://hesapvadisi.com


Alışveriş Görselleri
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 ay
Driver Boster İndirdim (Cyberpunk) Siyah Ekran
Merhaba Hocalarım Cyberpunk indirdim ekran sürücünüz son sürüm değil güncelleyin diyor driver boster pro ile tüm güncellemeleri yaptım hiç güncelleme görünmüyor. Ama hala oyunda siyah ekran var harita falan görünüyor oyun oynanıyorda ama siyah ekran. 


Sistem : 

Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10GHz  3.10 GHz
Windows 10 pro 64 bit
Takılı Ram : 10.0 GB
Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT 710 - 10 GB
S
11 ay
Buradaki cevaba istinaden konu actım silindi ?
Merhaba alttaki konumdaki cevaba istinaden Harita Hizmeti konusu açtım ve admin silmiş tam bir detay alabilirmiyim burada ticari konu açmak yasakmı serbestmi yada nasıl bir şekilde açmalıyız ?

https://forum.donanimhaber.com/donanimhaber-forum-kurallari-hakkinda--155324240#155324489
S
geçen yıl
DonanımHaber Forum kuralları hakkında
Merhabalar arkadaslar buraya yeni geldim ve kural çiğnemeden önce sormak istedim forumda satış konusu açmak serbuest mi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.