A

Binbaşı
29 Aralık 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
Keenetic dışında modem önerisi
Arkadaşlar selamlar, uzun zamandır modem araştırmamıştım, nereye baksam Keenetic önerisi görüyorum ancak ben cihazı beğenmedim. Keenetic dışında modem kullananlar tavsiye verebilir mi.

Türk Telekom vdsl için kullanılacak, yaklaşık 6 cihaz aynı anda bağlanıyor,
A
3 yıl
yeni modemlerdeki bağlantı kopma sorunu
Merhaba

Evde 8 yaşında emektar bir VMG3312-B10B vdsl modem ile türk telekom kullanıyordum, evden çıkıp sokağa geçene kadar çekmeye devam ediyordu öyle güzel bir modemdi. Superonline fiber'e geçiş yaptım, salondan balkona, diğer odaya vs geçerken bağlantı kopuyordu, daha eski başka bir huawei modem verdiler, onda bağlantı kopması olmadı ancak bu da ikiden fazla cihaz bağlanınca kaldıramayıp resetleniyordu. Baya bir uğraşıdan sonra Zte modem verdiler, onda da oda değiştirince kopma sorunları oldu. Superonline kendi aldığımız modemi kullanmaya izin vermediği için aboneliği iptal edip tekrar türk telekoma ve emektar modeme döndüm.

Fakat şimdi de bağlı cihaz sayısı arttığı için artık bu eski modem yoğunluğu kaldıramıyor, yeni bir modem almak istiyorum.

Bir arkadaşım da yeni modem bakarken vatandan bir tane zyxel modem aldı, odadan odaya geçerken bağlantının koptuğundan şikayet ettiği için iade edip eski modemine döndü.

Anladığım kadarıyla yeni modemlerin hepsinde ortak olan bir şey var ve bu yer değiştirmelerde bağlantı kopmasına neden oluyor ama ne olduğunu çözemedim,

bu tür sorunlar çıkarmayan iyi bir vdsl modem biliyor musunuz? hangi marka ve modeli tavsiye edebilirsiniz?
A
4 yıl
Superonline kaliteli modem gören var mı?
Huawei, Zte ve Tilgin modem verdiklerini görebildim, huaweilerde wifi performansı kötü. Zte'de wifi iyi ama sürekli bağlantı kopmaları yaşanıyor. Tilginde hem wifi hem bağlantı kötü.

Superonline'a müracaat edince bir huawei bir zte bir tilgin döndürüp duruyorlar, sorunlardan sorun seç der gibi.

Zyxel gibi kaliteli bir modem verdiklerini gören duyan oldu mu ellerinde var mı acaba?
A
6 yıl
.
.
A
6 yıl
.
.
A
6 yıl
.
,
A
6 yıl
Renault Nissan\u0027ın tamamını satın alıyor
Halen Nissanın %43 hissesine sahip olan Renault, kalan hisselerin tamamını almak için görüşmeye başlamış
https://www.thestreet.com/story/14537239/1/renault-nissan-cme-group-nex-facebook-boeing-5-things-you-must-know-before-the-market-opens-thursday.html
A
6 yıl
.
.
A
6 yıl
.
.
A
6 yıl
.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.