N

Teğmen
17 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
10 yıl
satılık 2010 ssangyong actyon sport alınık 30 civarı otomatik hb ve tiguan
arkadaşlar eşim için 2 aydır 30000 civarı otomatik hb araç arıyorum.araç boyalı ise boyalı, temiz ise temiz parası ödemeye hazırım sadece birbirimizi kazıklama çalışmayalım yeter.eşim için fiesta,corsa,207 veya 308 olabilir.ayrıca 3 yıldır kendim tarafından kullanılan ssangyong actyon sport aracımı satıp sıfır veya sıfıra yakın tiguan almayı düşünüyorum.aracım temiz boyasız kazasız değişensizdir.tam kasa kapalı olup camlı kabindir.araçta ekstra navigasyon tv barındıran double din ve ön arka tampon koruma vardır.aracımın kmsi 93000 olup hiçbir sıkıntısı yoktur.fiyat olarak 30000 düşünüyorum.yani toplamda 1 satılık aracım 2 tane de alınacak arac var.her türlü yorumlarınızı bekliyorum.aracımı almak veya aracını satmak isteyen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
N
10 yıl
antalya kemer finike bölgesinde aquaparklı otel
başlıkta da belirttiğim gibi antalyanın batısında kemer,finike,kaş,kalkan olabilir aquaparkı güzel yemekleri yenebilecek otel tavsiyesi istiyorum.5 yaşında oğlum eşim ve ben olmak üzere aile tatili yapacağız.bar disko önemli değil bunlarla işimiz yok.sadece aqupark önemli ufaklık eğlensin.bu tarz bir oteli kullanan bilen arkadaşların tavsiyesine ihtiyaç duyuyorum.internetten tam oteli beğeniyorum birde yorumlara bakayım dediğim an herşey iptal yorumlar fena.sıkıldım artık bu otel olayından bir yardım ediniz
N
10 yıl
otomatik colt veya 207.acil yardım
eşime otomatik araç aramaktayız bütçe 25000-30000 olabilir.önceliğimiz temiz araç olması. galiba tercihlerimizi ikiye indirebildik onlarda mitsu colt veya peu 207.siz olsanız bu ikisi arasında hangisini tercih edersiniz veya başka öneriniz ne olabilir
N
10 yıl
25-30000tl ye otomatik araç arıyorum.tavsiyeleriniz
eşimin kullanacağı 2010 ve üstü otomatik araç alacağım.sizlerin tavsiyesi ne olur.getz ve punto istemiyor eşim.bu konuda acil tavsiyeye ihtiyacım.
N
10 yıl
küçük çocuga takılmayacak tablet önerisi istiyorum.
az önce 5 yaşındaki oğlum bacağını kırdı.20 gün yatacak.eline oynayabilmesi için oyun oynarken takılmayacak şarjı uzun gidebilecek tablet arıyorum.mümkünse elden alabileceğim darty,vatan,bim,a101,dia,şok,carrefour,kipa,migrostan olabilir.200 tl civarında acil tablet tavsiyelerinizi bekliyorum.
N
11 yıl
c2 vtr orjinal helezon
arkadaşlar eşim için 2004 c2 vtr aldık fakat araç eski sahibi tarafından galiba çok düşürülmüş. ayrıca 205 55 16 lastik takılmış ben tekrardan orijinal haline getirmeyi düşünüyorum.lastik ile çamurluk arası neredeyse sıfır. tek sorunum ise önden fena tıkırtı geliyor tamircim direksiyon kutusu, amortisör veya helezonlardan olabileceğini söylüyor.ben de ilk iş olarak bu aracın orijinal helezon yayını nereden bulabilirim veya tekrar eski haline döndürebilmem için ne tavsiye edersiniz
N
11 yıl
cabrio bir araç tavsiyesi acil
eşim illa üstü açılabilen bir araç istiyor otomatik olursa çok daha iyi olur.bütçe ise evin ikinci aracı olacağı için 20000 civarı maksimum diye düşünüyorum. bu şartlar altında Peugeot 206 cc ve citroen c3 otomatik vitesi ile,Renault megane coupe de manuel vites olarak karşıma çıkıyor.bu durumda bu araçlar hakkında fikri olan arkadaşların çok acil yardımına ihtiyacım var bunlara alternatif başka fikirleride değerlendirebilirim ama oldukça acil lütfen bilgisi olan arkadaşlardan her türlü yardımını bekliyorum.
N
11 yıl
yeni klima alacağım kurtarın beni bu dertten
muğla bodrumda kullanılacak yaklaşık 17 metrekare genişliğinde yaz kış çalışacak bir klimaya ihtiyaçım var.galiba inverter olması mantıklı.bütçe fazla değil mümkünse 1500 civarı.devamlı kullanılacak küçük bir salon mutfak kullanılacak bölge.zibro,beko,lg veya alternatif ne olabilirse acil bilgilerinize ihtiyaçım var.kısa sürede bu olayı halletmem gerekiyor yardımcı olursanız memnun olurum marka siz belirleyin 9000 veya 12000 btu olması yeterli.
N
11 yıl
acil tv tavsiyesinde bulunurmusunuz
1-2 gün içinde yaklaşık 42 ' veya 40' hatta 37' büyüklüğünde tv almam gerekiyor.bu konuda bilgi sahibi arkadaşların forumda olduklarını bildiğim için size danışmadan almak istemedim.aradığım özellikler görüntü net olsun olmuşken smart ve 3d olsun.ayırdığım bütçe 1500 civarı.şu ana kadar dsmart kullanmaktaydım devam etmeyi düşünüyorum yalnız kutu 2007 yanibelgesel kanallarının ömür boyu üçretsiz izleyebildiğim kutulardan kutuyu gözden çıkarmak istemiyorum.acilen bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.birde forum da lg 42lm640s çok konuşulmuş aklıma da epey yattı.sizce daha uygun rakama aradığım özelliklerde tv bulabilmiyim.şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim
N
14 yıl
kütahya-balıkesir yolu nasıl
bundan 4 yıl önce kullanmıştım.kütahya harmancık balıkesir yolunu felaket kötüydü.galiba bu sene yine kullanmam gerekecek.o zamanlar çalışma başlangıcı vardı şimdi nasıl onu merak ediyorum.arabada bebekte olacak o nedenle en kestirme yoldan gitmem gerek.yolum afyon-edremit.bu istikamette alternatifim gölmarmara-akhisar yolu ama arada yaklaşık 1 saat oynuyor.tavşanlı-harmancık-dursunbey bölümünden yeni geçmiş veya o bölgelerde oturan arkadaşların bilgilerini rica ediyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.