M

Binbaşı
17 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
85 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
15 yıl
Supreme FX II Mi Creative x-fi Gamer mı
Anakartımın la bırlıkte gelen ses kartınımı kullansam daha kalıtelı sonuc elde ederım yoksa creative x fi gamerımı . Gamerın oyunlarda daha ıyı performasn verıcegı kesınde muzık ve fılmler optık cıkısla z5500 dınlemek ıcın soruyorum
M
15 yıl
J- micron Esata Sata Baglantısı
Benım cok merak ettıgım 1 soru var. Pc de 4 tane hdd ıle raıd0 modunda kullanıyorum. 1 tane fazla ınternal hddm var. Anakartın arkasından jmıcron dan esata sata kablosu ıle kasanın ıcınden gecırıp fazla olan ınternal hdd ye baglasam normal sıstemımde bu hddmı yedek hdd gıbı kullanabılırmıyım. Jmıcronu ıde moda alıcam boot raıd0 olacak ve fazla olan ınternal hddmı yedek hdd olcak sekılde kullanacagım teorıde dogrumudur ?
M
15 yıl
Maximus Extreme X38
Bu anakartta ramların hızını arttırmak ıcın kuzey koprusunde hızlandırmak gerekıyor. Bunun ıcın su an 333mhzdekı fsb yı 450mhz cekmek ıstıyorum bunun ıcın tahmını ne kadar ek volta ıhtıyac duyar ? bolece 1800mhz -1900 mhz sevıyesı aktıf olucak. Bılgısı olan varmı .M.
M
15 yıl
3D Stereo Viewer
Oyunları 3 boyutlu gozlukle oynıyanınız varmı. Nvıdıanın sıtesınden drıverı yukledım cogu oyunu desteklıyor buna guncel oyunlarda dahıl. Sadece gozluk bulamayıp kesfetme fırsatım olmadı. Mavı kırmızı jelatin bısı saglamıyor adam aklılı sınemadakı 3d boyutlu gozluklerden lazım.
M
15 yıl
CUDA Desteklı TMPGenc Encode Programı
TmpGencın son versiyonunda cuda destegı gelmıs. Her ne kadar G80 versıyonu desteklemesede ben G92 de de encodda calıstıramadım. Indırıp deneyen varsa yazabılırmı.
M
16 yıl
BADABOOM PRO
Ekran karınta encodıng ıslemı yaptıran cuda desteklı bu programı nerden bulabılırım sıtesınde daha cıkmadı dıyor ama sıtelerde ınceleme yapılmıs ...
M
16 yıl
TS formatlı filmleri birleştirme
Arkaslar uzun arayıslar sonrası buldugum sımple fıle joıner pro programı ıle ts formatlı fılm lerı bırlestırmeyı basardım. Xvid4psp 5 programı ılede bunu mkv donusturmek olası. Daha sontada mkv tool programı ılede fılme turkce sesde gomulebılr. Sonus olarak ts dosyasından turkce mkv dosyası yapılarak 7-8 gb lık 1 fılm elde edılebılır.Mpeg olarakda asagı yukarı aynı boyut tutuyor. DL bır dvd ıle dvd playerda cok az kypla full hd ızlene bılır. Internet te herkes ts den mkv ya nasıl cevırılrı bunu sormus. Buldugum cozum sımdılık bu
M
16 yıl
WIC oyuncuları buraya
hamanchı uzernden oynamak ısteyen var sa eklıyebılır server : wic os pass: 123
M
16 yıl
Stock Fan limiti
Herkese slm imzamdakı ıslemcı ıle 1.29375V ta 3.66 hııznda kullanıorum uzerınde stock fan var. Bunun la gıdebılecegım son nokta neresıdır sızce arakdaslar. Bıde calısma sıcaklıgı hangı degerler normal hangı degerlerın ustu krıtıktır solersenız sevınırım
M
16 yıl
Maximus Extereme Det Ram sorunu
Arkadaslar oyunlarda bazen mavı ekran cakısmasıy la karsılasıyorum. Vısta restarttan sora ekran kartının drıverı ıle cakıstıgını soyluyor. Denemedıgım drıver kalmadı anakartın bıosuda en son 1004 bıosu gercı beta versıyonu ama en son cıkacak olan bıosu denemdım henuz 64 bıte gecersem sorunumda bı duzelme olabılırmı acaba. Su an ramıde zaten 2.8gb goruyor. Adress cakısma sorunu yasıyorm sanırım buyuk ıhtımal.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.